|
Leo Brisan
|
 |
« Reply #15 on: May 13, 2012, 09:53:48 AM » |
|
La fel ca si RC raportul calitate/pret foarte prost.Dar dintre RC, Hills si Pro Plan l-as alege pe ultimul. Dar intre Pro plan si Hills?Ce parere aveti?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leo Brisan
|
 |
« Reply #16 on: May 13, 2012, 09:56:33 AM » |
|
Parerile sunt impartite, dar raman la parerea ca RC nu-si justifica pretul sub nici o forma. Iar PP-ul l-am folosit si eu la ultimul cuib din toamna si a mers grozav. Aceeasi parere o au si alti crescatori. Nu are sens sa mai dezvoltam subiectul, sa nu uitam de unde am plecat si ce a intrebat omul. Fiecare si-a spus parerea, ramane sa aleaga singur ce ii va da cainelui. Succes am avut contract cu pp si l-am folosit la doua cuiburi nascute in canisa in anul 2010, puii nu cresteau in greutate iar adultii nu il mancau, rc il folosesec din 2003. si una si cealalalta sunt mancaruri fabricate industrial deci.... iar diferenta dintre compozitii o citesi de pe ambalaj cea mai bun este mancarea pe care o mananca cainele tau. la unii merge un fel de mancare la altii alta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radu10101992
|
 |
« Reply #17 on: May 13, 2012, 02:41:15 PM » |
|
Dar intre Pro plan si Hills?Ce parere aveti?
Era vorba de Pro Pac nu de Pro Plan , dar intre cele 2 enumerate de dumneavoastra eu aleg hills oricand !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sony
Newbie
|
 |
« Reply #18 on: May 13, 2012, 06:00:32 PM » |
|
Da, eu ma refeream la Pro Plan. Merci pt raspunsuri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Corbul
Full Member

Terra
|
 |
« Reply #19 on: May 16, 2012, 07:39:37 PM » |
|
Uitati-va si la Brit premium large breed,are 40% carne,apoi,orez,porumb si grau,nu contine conservanti,soia,produse modificate genetic.Pretul este f. bun.Cel mai bine este sa luati din cele 2-3 produse, 2-3 kg si vedeti care ii prieste cel mai bine,care i-l mananca mai bn,etc apoi cumparati sacul mare.Success.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radu10101992
|
 |
« Reply #20 on: May 16, 2012, 07:53:55 PM » |
|
Uitati-va si la Brit premium large breed,are 40% carne,apoi,orez,porumb si grau,nu contine conservanti,soia,produse modificate genetic.Pretul este f. bun.Cel mai bine este sa luati din cele 2-3 produse, 2-3 kg si vedeti care ii prieste cel mai bine,care i-l mananca mai bn,etc apoi cumparati sacul mare.Success.
Multumesc de informatie! Chiar nu stiam de Brit si pare o mancare foarte buna dupa lista de ingrediente. Momentan ii dau Pro Pac in amestec cu ce mi-a mai ramas din sacul de Royal. Cat despre rezultate ,sunt multumit, are pofta blana lucioasa, am uitat sa precizez ca el mananca si pietre daca ii dau 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hantzumic
Jr. Member

Adolf
|
 |
« Reply #21 on: May 21, 2012, 07:13:10 PM » |
|
Eu l-am hranit pana acum o sapt cu brit,a crescut foarte repede si au aparut problemele de articulatii,nici nu se mai ridica de jos,am trecut la hrana gatita si doar o treime de granule. La hrana gatita parerile sunt impartite,o sa vad cum evolueaza si o sa postez!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radu10101992
|
 |
« Reply #22 on: May 21, 2012, 09:05:56 PM » |
|
Eu ii dau o masa " sanatoasa" de ProPac la prima masa + 1L de zer de lapte, a 2-a masa consta in mancare gatita( ciorba din orez cu carne de vita si morcovi) iar a 3-a masa exact ca prima  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Corbul
Full Member

Terra
|
 |
« Reply #23 on: May 23, 2012, 10:28:19 AM » |
|
Eu l-am hranit pana acum o sapt cu brit,a crescut foarte repede si au aparut problemele de articulatii,nici nu se mai ridica de jos,am trecut la hrana gatita si doar o treime de granule. La hrana gatita parerile sunt impartite,o sa vad cum evolueaza si o sa postez!!!!
Supliment de Ca sau ceva vitamine,i-ai administrat?Ai respectat dozajul de pe sac?Daca a crescut bine inseamna ca hrana e buna,numai ca sunt perioade si asta difera de la caine la caine, in care el are o explozie in crestere.Cum e si la copii de altfel.Daca perioada coincide si cu schimbatul dintilor poate aparea o carenta de Ca in organism.Sau poate cainele tau e mai sensibil sau nu asimileaza bine Ca,poate are o problema...Ar fii bine sa mergi cu el la un veterinar sa il vada,i-ai un '' K-9 complete Growth ''.La hrana gatatita ii poti pune coji de oua pisate sau rasnite fin,e un bun supliment de Ca si e si natural pe deasupra.Ce sa iti zic,insanatosire grabnica pt blanosul tau.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radu10101992
|
 |
« Reply #24 on: May 23, 2012, 10:37:51 AM » |
|
Si eu pe langa vitamine mai folosesc coji de oua rajnite bine de tot si mi se par mai bune ca pastilele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #25 on: May 23, 2012, 07:09:03 PM » |
|
Eu sunt pentru mancarea Holistica...si fara continut de porumb, sau fainoase! Dauneaza sanatatii cainelui chiar daca nu pe termen scurt, pe termen lung cu siguranta. Acum ca si la noi oamenii, unii sunt nativ nascuti cu o constitutie robusta si se adapteaza usor la orice. Dar vrei sa risti sanatatea catelului tau? Eu sunt foarte suspicioasa in legatura cu ce contine cu adevarat mancarea care i-o dau lui WeiSS. S-a intamplat recent pe intregul continent nord-american sa retraga dupa piata o multime din "marile" branduri: Yams, Pedegree, Royal Canine urmare a faptului ca au gasit produsele contaminate cu o substanta otravitoare. Importau din China carnea si celelalte ingredinte. Toate erau contaminate, asa ca totul s-a retras dupa piata dupa ce au murit un numar imresionant de caini si pisici. Citit si postarile mele pe http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,7210.msg163035.html#msg163035Nu vreau sa jignesc sau sa ranesc sentimentele nimanui, doar sa avertizez.
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
Sergiu25
Newbie
|
 |
« Reply #26 on: October 28, 2012, 09:18:49 AM » |
|
Am comandat Royal Canin Maxi Junior Active pe 25 oct 2012, avand urmatoarele ingrediente:
Proteine de păsări de curte (deshidratate), orez, grăsime animală, izolat din proteine vegetale *, porumb, proteine animale (hidrolizate), hrană pentru animale cu gluten de porumb, pulpă de sfeclă, fibre vegetale, minerale, ulei de soia, ulei de peşte, fructo-oligo-zaharide, psyllium (psyllium şi capace), hidrolizat de drojdie (sursa de manan-oligozaharide), crustacee hidrolizate (sursă de glucozamina), gălbenele (sursa de luteină), hidrolizat cartilaj (sursă de condroitină). *L.I.P.: Selectate, proteine ușor digerabile, cu valoare biologică mare.
Pretul per kg (cu tot cu transport) a ajuns la 14,87 ron.
Sper sa ii mearga bine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|