Forum ciobanesc german
January 17, 2013, 03:08:29 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Atentie la hoti - mascul furat  (Read 8694 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
fl
Sr. Member

« Reply #15 on: June 09, 2012, 09:15:58 PM »

ma mir ca nu l-au furat si pe stapan cu asa caine in curte  LOL
Te miri pana ti se intampla tie, si apoi......Oricum nu ti-as dori sa fi in pielea niciunuia dintre cei care s-au lovit de chestia asta.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #16 on: June 11, 2012, 09:54:40 PM »

Ce s-a mai intamplat? Si-a recuperat baiatul?

I'm on guard!
salvanim
steffy
Hero Member

Tod von Bismack

« Reply #17 on: June 13, 2012, 08:36:57 AM »

ma mir ca nu l-au furat si pe stapan cu asa caine in curte  LOL

LOL

pe de-o parte inteleg disperarea stapanilor, ma pun in locul lor si cred ca as inebuni sa-mi fure cineva cainele...pe de alta parte... cred ca numai mort l-ar putea lua

Sper din tot sufletul sa-l recuperati. Pacat ca nu aveti mare ajutor din partea politiei. puteati aranja un flagrant cand le dadeati banii pt caine

In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai.
fl
Sr. Member

« Reply #18 on: June 13, 2012, 11:01:32 AM »

LOL

Pacat ca nu aveti mare ajutor din partea politiei. puteati aranja un flagrant cand le dadeati banii pt caine
S-a dus saracu' om cu banii unde l-au chemat respectivii, dar a avut surpriza sa nu apara nimeni, nici cu caine, nici fara caine.
Are convorbirea cu ei, atunci cand l-au chemat sa-si rascumpere catelul, inregistrata pe telefon. Si cu ce-l ajuta?
Oricum a inceput sa se consoleze cu gandul ca nu-l mai recupereaza. A trecut prea mult timp de atunci, si nimeni (din tagma lor) nu sta cu un animal pe cap, sa consume. Probabil l-au maritat prin alta parte.
mishu65
Hero Member

« Reply #19 on: June 13, 2012, 12:37:47 PM »

Of, Doamne iti vine sa innebunesti cand esti neputincios. Sa urli, sa zbieri, poate aude cineva si le taie mainile hotilor, castreaza violatorii ca sa nu mai sufere bietii oameni. Imi pare tare rau, nu poti sa spui ca e cineva vinovat, poti sa dai sfaturi privind din afara dar omul asta care a patit-o nu cred ca are nici o vina. Se poate intampla oricui si e bine ca ne-ai povestit si noua. Eu sper din tot sufletul sa se termine bine pentru ei. Doamne-ajuta!

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
fl
Sr. Member

« Reply #20 on: June 13, 2012, 12:55:58 PM »

Prietenul meu deja s-a interesat de un sistem de supraveghere (nu numai pentru animalele care i-au mai ramas, ci si pentru materialele de constructii pe care le are in curte), a gasit unul cu camere cu infrarosu, inregistrare, ma rog tot tacamul, si se gandeste destul de serios sa si-l achizitioneze si monteze (cu firma specializata si atestata, ca altfel nu este recunoscut in instanta). Va dati seama ce disperat este?
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #21 on: June 13, 2012, 02:04:16 PM »

Prietenul meu deja s-a interesat de un sistem de supraveghere (nu numai pentru animalele care i-au mai ramas, ci si pentru materialele de constructii pe care le are in curte), a gasit unul cu camere cu infrarosu, inregistrare, ma rog tot tacamul, si se gandeste destul de serios sa si-l achizitioneze si monteze (cu firma specializata si atestata, ca altfel nu este recunoscut in instanta). Va dati seama ce disperat este?

Sa stea linistit ca nu face mare lucru cu camerele. Politia nu o sa intervina nici daca are filmarea cu hotii.
Ne confruntam zilnic cu furturi la noi la fabrica cu toata paza si cu toate filmarile si politia nu face nimic.
Daca apuca sa iasa cu "marfa" afara din curte risti sa te alegi tu, pagubitul, cu o amenda (chiar penala) daca indraznesti sa-l atingi pe infractor.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #22 on: June 13, 2012, 02:07:14 PM »

Eu as opta pentru supraveghere cu alarma(eventual o firma angajata pt. paza) sau ajungi in cazurile astea sa-ti iei pusca ....ca deja precedentul exista.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
fl
Sr. Member

« Reply #23 on: June 13, 2012, 02:29:14 PM »

Sa stea linistit ca nu face mare lucru cu camerele. Politia nu o sa intervina nici daca are filmarea cu hotii.
Ne confruntam zilnic cu furturi la noi la fabrica cu toata paza si cu toate filmarile si politia nu face nimic.
Daca apuca sa iasa cu "marfa" afara din curte risti sa te alegi tu, pagubitul, cu o amenda (chiar penala) daca indraznesti sa-l atingi pe infractor.

Apropo de chestia asta.
S-a dus omu' cu inregistrarea convorbirii la politie si a primit un raspuns care l-a dezarmat definitiv: "si ce sa facem domnule cu asta, ca si daca-i prindem si nu au obiectul asupra lor, degeaba-i prindem. Si risti sa mai ai si probleme cu ei dupa aceea."
mishu65
Hero Member

« Reply #24 on: June 13, 2012, 02:35:44 PM »

Supravegherea cu alarma protejeaza doar ce-i in casa!!! Senzorii de miscare sunt pe interior, deci nu-i o idee buna. Probabil daca o avea povestea s-ar fi scris la fel. Curtea ramane a nimanui. Eu am alarma cuplata la firma de paza, in 3 minute s-au deplasat dar ce faci cu exteriorul? Cine-mi pazeste fetele?

fl
Sr. Member

« Reply #25 on: June 13, 2012, 03:01:16 PM »

Sistemul de supraveghere vrea sa-i monitorizeze exteriorul, doecamdata, deoarece casa e in constructie.
Momentan se limiteaza doar la a filma si inregistra ce se petrece in curte.
radu10101992
Sr. Member

« Reply #26 on: June 13, 2012, 03:07:44 PM »

Nu ca vreau sa ma bag ca musca in lapte dar am aflat si eu cat este de usor sa furi un caine si pot spune ca am fost socat.Metode gen un spray in nas si gata e adormit . Asa si eu credeam ca daca este o fiara nu intra musca , dar omul este inventiv si rau .
mishu65
Hero Member

« Reply #27 on: June 13, 2012, 03:14:50 PM »

Asa e, tocmai de-asta tot ne-nvartim prin discutii, daca ai camere de filmat ce? Poate sa intre cu o cagula si nu-l recunosti nici daca-i tac-tu. De-aia spun ca nu poti reprosa stapanilor neglijenta. Iar politia e de cacao!

Schwarz
Hero Member

www.ciobanescgermantartlau.ro

« Reply #28 on: June 13, 2012, 03:29:41 PM »

parerea mea este ca ai nevoie de „caini de paza” - nu pisici!
Doi, trei caini care fac paza..
fl
Sr. Member

« Reply #29 on: June 13, 2012, 03:38:31 PM »

In ritmul asta o sa ajungem sa ne facem un fel de "politie a stradutelor si aleilor" - patrule  formate din 3-4 barbati dintre locuitori, in fiecare seara si noapte sa fie altii (cu randul), astfel incat sa fie fiecare alee sau straduta pazita. Si apoi  Gun  
Parca se purta asa ceva cu muuuuult timp in urma.

Pages: 1 [2] 3 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof