Forum ciobanesc german
January 15, 2013, 09:30:33 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Atentie la hoti - mascul furat  (Read 8681 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
fl
Sr. Member

« on: June 07, 2012, 02:41:10 PM »

Acum cateva zile, unui prieten i-a fost furat cainele si niste porumbei din curte.
Vreti sa stiti cum au actionat?
Au venit la om in curte sub pretextul ca vor sa cumpere 2-3 porumbei. S-au uitat si au plecat. A doua zi de dimineata nu mai erau nici cainele, nici porumbeii. Zgarda era desfacuta si lasata jos.
Omu' s-a dus la politie sa reclame furtul. Le-a spus ca ii stie si pe cei care "l-au calcat", iar politistii l-au luat cu "pleaca ba de aici, ca noi avem probleme mai importante decat sa-ti cautam tie cainele". A doua seara a primit telefon de la cei care-l "vizitasera" si i-au zis: Vrei cainele inapoi? 5 milioane si ti-l aducem, dar cand vrem noi.
Pe indivizi i-a cunoscut printr-un targ in Craiova.
Daca poate cineva sa ajute cu ceva, va rugam sa sunati la 0745784613.
Animalul este cel din poze.

* Picture 018.jpg (95.79 KB, 684x513 - viewed 269 times.)

* Picture 021.jpg (59.71 KB, 432x548 - viewed 237 times.)
Arpad
Hero Member

« Reply #1 on: June 07, 2012, 06:59:45 PM »

Urat,foarte urat,mai ales ca si ,,organele"competente adica politistii au reactionat asa!Totusi (nu mi-o lua in nume de rau) povestea are si o latura usor comica.....Cum sa furi ditamai dulaul?Ori au folosit ceva substante sa-l adoarma ori cainele e cam prea moale pentru un CG.Nu a latrat,nimeni nu a auzit nimic?Totusi e vorba de un ciobanesc german!
salvanim
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #2 on: June 07, 2012, 07:22:59 PM »

hmmmmmmmm...vesnic Politia Romana! Dormiti linistiti ca politia romana sforaie de mult! Incredibil! Cu asemenea reaspunsuri cocncureaza cu succes sa ajunga in Guinness Book!

Cu siguranta au adormit cainele. Poate i-au aruncat carne "tratata" peste gard, au asteptat sa adoarma si au actionat! Aste ar trebui sa ne fie de invatatura de minte! Primul lucru care trebuie invatat un catel, de cand lasa tzatza mamei, este sa nu manance decat de la stapan si numai din castronul lui. Si asta trebuie el sa stie inainte de "sezi", culcat" samd. Sunt cei mai vulnerabili cand sunt puiuti mici si totul e doar o joaca pentru ei!

I'm on guard!
mishu65
Hero Member

« Reply #3 on: June 07, 2012, 07:53:51 PM »

Incredibil!!! Ce curaj tb sa ai sa intri in curtea omului sa furi ditamai cainele??? Iar politia mai degraba ii protejeaza pe hoti decat pe cei pagubiti. Nici o baza in ei. Mai bine o rezolvi cu vecini/prieteni/cunoscuti.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
brazil
Hero Member

ea este Brazil

« Reply #4 on: June 07, 2012, 10:25:37 PM »

Pana la urma a recuperat cainele sau 5 mil e prea mult?!! Stiu ca sunt niste ticalosi, prima data recuperati cainele si apoi ganditi-va ce masuri sa luati sa nu se mai intample altora. Parerea mea...
fl
Sr. Member

« Reply #5 on: June 07, 2012, 11:04:39 PM »

Ok. Azi la servici m-am cam grabit si am omis niste detalii. Prietenul meu nu sta la curtea respectiva. Practic acolo este o casa in constructie si niste voliere pentru porumbei. El locuieste la bloc, in zona.
In curte erau 2 caini. Celalalt a dormit 2 zile, bustean. Asta pe care l-au luat era chiar agresiv, fara gluma.
Nu, nu si-a recuperat cainele, si nu e vorba de bani, dar i-a sunat si nu raspund.
Sincer, mi-a dat detalii si despre masina cu care venisera initial, dar ....... ....nu-mi aduc aminte decat ca avea o culoare "cameleon" si ca avea numere de Olt.
Ca particularitate, zice ca unul dintre tipii astia avea un dinte spart.

fl
Sr. Member

« Reply #6 on: June 08, 2012, 12:35:48 PM »

UPDATE:
Astazi, pe la ora 12, l-au sunat ......de la politie.
De ce credeti ca l-au sunat?
NUUUU, nici decum ca i-au gasit catelul.
"Bravo domnule, l-ai si pus pe net?" (aceleasi poze, pe care le-am postat, le dusese si la politie).
Va vine sa credeti? Pare aberant si de necrezut, dar totusi este adevarat.

brazil
Hero Member

ea este Brazil

« Reply #7 on: June 08, 2012, 12:54:27 PM »

offfffffffff Doamne! Tara lui Papura voda! Saracii stapani cred ca sunt praf  Cry
freddy25
Hero Member

« Reply #8 on: June 08, 2012, 02:01:50 PM »

Eu nu-i inteleg pe cei de la politie de ce fac discriminare intre un caine si alte animale din batatura omului. Daca i se fura o oaie sau niste gaini care valoreaza mai putin decat un caine de rasa, ar fi deschis imediat o ancheta. Cu ce este un caine mai putin important decat alt animal domestic?
mishu65
Hero Member

« Reply #9 on: June 08, 2012, 02:27:57 PM »

Corect! Buna observatie.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
freddy25
Hero Member

« Reply #10 on: June 08, 2012, 02:37:49 PM »

Stiu o situatie concreta.  Unei rude i s-au furat 2 miei marisori. A facut reclamatie si politia a rascolit zona si i-a gasit mieii in doua zile.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #11 on: June 08, 2012, 06:30:19 PM »

UPDATE:
Astazi, pe la ora 12, l-au sunat ......de la politie.
De ce credeti ca l-au sunat?
NUUUU, nici decum ca i-au gasit catelul.
"Bravo domnule, l-ai si pus pe net?" (aceleasi poze, pe care le-am postat, le dusese si la politie).
Va vine sa credeti? Pare aberant si de necrezut, dar totusi este adevarat.

Eiiiii? Si mai spunem ca potitia nu-i pe faza! Numai ca nu-i cand trebuie si la ce trebuie! Incredibil! Asta-i din ciclul..."se intampla doar in Romanika!" Imi vine sa urlu...a neputinta!

I'm on guard!
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #12 on: June 08, 2012, 06:42:25 PM »

Imi aminteste ce i-au spus mamei, care locuieste singura, cand a sunat intr-o noapte la politie sa ceara ajutor pentru ca oamenii strazii care dorm pe holul blocului toata noaptea, incercau sa descuie usa. Raspunsul politiei a fost: "nu va fie frica doamna, ca macar stim cine sunt!" Si am atatea amintiri legate de politistii romani...si toate amintirile despre ei imi lasa un gust amar.

I'm on guard!
fl
Sr. Member

« Reply #13 on: June 09, 2012, 11:30:53 AM »

Imi aminteste ce i-au spus mamei, care locuieste singura, cand a sunat intr-o noapte la politie sa ceara ajutor pentru ca oamenii strazii care dorm pe holul blocului toata noaptea, incercau sa descuie usa. Raspunsul politiei a fost: "nu va fie frica doamna, ca macar stim cine sunt!" Si am atatea amintiri legate de politistii romani...si toate amintirile despre ei imi lasa un gust amar.

Woaw !!!!!!!!!!!
Cea mai tare replica din cate am auzit pana acum.
Merita un premiu, pe bune.
sorinlupu1
Newbie
*

« Reply #14 on: June 09, 2012, 11:45:27 AM »

ma mir ca nu l-au furat si pe stapan cu asa caine in curte  LOL
Pages: [1] 2 3 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof