|
mishu65
|
 |
« Reply #30 on: June 13, 2012, 04:45:14 PM » |
|
Fl, desi discutia e f serioasa m-ai facut sa rad cu lacrimi!
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #31 on: June 14, 2012, 01:46:16 AM » |
|
bruno-Brasov...dupa cum observi masculul furat e negru complet si nu mi se pare prea angulat  ) ....so, sa fi fost pisica? Daca iti mai aduci aminte s-a spus mai demult(cred ca Bogdan a povestit) cum un mascul titrat din linie de lucru(in Cehia sau pe undeva)a fost furat. Cum s-a putut acest lucru...f. simplu! Omul e capabil de orice!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
|
Schwarz
|
 |
« Reply #32 on: June 14, 2012, 10:31:58 AM » |
|
bruno-Brasov...dupa cum observi masculul furat e negru complet si nu mi se pare prea angulat  ) ....so, sa fi fost pisica? Daca iti mai aduci aminte s-a spus mai demult(cred ca Bogdan a povestit) cum un mascul titrat din linie de lucru(in Cehia sau pe undeva)a fost furat. Cum s-a putut acest lucru...f. simplu! Omul e capabil de orice! Cand am spus pisica nu m-am referit in mod special la Ciobanescul German din Linie de Show (chiar daca in general sunt mai slabi pe caracter). Sunt si caini din linia de lucru care sunt moi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fl
|
 |
« Reply #33 on: June 14, 2012, 01:36:49 PM » |
|
Cand am spus pisica nu m-am referit in mod special la Ciobanescul German din Linie de Show (chiar daca in general sunt mai slabi pe caracter). Sunt si caini din linia de lucru care sunt moi...
Si daca am in curte "o pisica", sa zicem un setter irlandez, ce fac imi mai cumpar "o fiara" sa ma asigur ca nu mi-l fura cineva? Nu toti oamenii agreeza cainii agresivi. Ideea e ca de ce se permite sa se intample asemenea fapte, si sunt eu (eu, ca si cetatean) nevoit sa-mi iau tot felul de masuri de siguranta, unele poate chiar aberante, sa ajung sa traiesc intr-o cazemata? De ce sa-mi fure din curte, chiar si un pui chior de cioara?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radu10101992
|
 |
« Reply #34 on: June 14, 2012, 03:08:28 PM » |
|
Cand am spus pisica nu m-am referit in mod special la Ciobanescul German din Linie de Show (chiar daca in general sunt mai slabi pe caracter). Sunt si caini din linia de lucru care sunt moi...
Dupa cum am spus mai sus, poate sa fie leu , daca apuca ala sa ii dea un spray in nas e papa si la revedere cainele 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schwarz
|
 |
« Reply #35 on: June 14, 2012, 03:12:41 PM » |
|
Dupa cum am spus mai sus, poate sa fie leu , daca apuca ala sa ii dea un spray in nas e papa si la revedere cainele  crezi ca ala cand intra in curte sta sa ii dea la caine cu spray in nas  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xandra_fanta_sy
|
 |
« Reply #36 on: June 14, 2012, 03:32:38 PM » |
|
Citesc si ma minunez, cat de rai pot fi oamenii, ca sa nu ma spun ce parere am despre politie. Imi pare rau pentru caine, eu sincer as muri dc cineva mi-i l-ar lua pe Niki. Mai ales cand era Niki pui, eram de-a dreptul obsedata sa nu mi-l fure cineva. E foarte adevarat ca sunt multe metode de a fura, chiar si un caine rau, mai ales daca e legat sau in padoc ( dezavantaj pt caine). Cel mai bine e cand cainele e liber sa faca paza, ca nici nu il vezi cand sare pe tine. Chiar daca dureaza, sper sa poate recupera cainele, dar cel mai mult sper sa nu fi patit blanosul ceva, ca din punctul meu de vedere, e cel mai greu sa te gandesti la suferinta cainelui.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radu10101992
|
 |
« Reply #37 on: June 14, 2012, 04:59:51 PM » |
|
crezi ca ala cand intra in curte sta sa ii dea la caine cu spray in nas  ) Pai logic ca nu intra, ii da la gard 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brazil
Hero Member

ea este Brazil
|
 |
« Reply #38 on: June 14, 2012, 08:32:10 PM » |
|
Eu zic sa insistati, o cunostinta de langa Sighisoara a patit la fel, si au facut sarmanii oameni disperati pe detectivii; au mers pe filiera pana au dat de el; 6 saptamani a durat dar l-au gasit in Sura Mare, langa Sibiu. Asa ca eu zic sa se straduiasca mai mult stapanii ca sanse mai sunt. Doamne ajuta!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fl
|
 |
« Reply #39 on: June 14, 2012, 10:35:24 PM » |
|
Eu zic sa insistati, o cunostinta de langa Sighisoara a patit la fel, si au facut sarmanii oameni disperati pe detectivii; au mers pe filiera pana au dat de el; 6 saptamani a durat dar l-au gasit in Sura Mare, langa Sibiu. Asa ca eu zic sa se straduiasca mai mult stapanii ca sanse mai sunt. Doamne ajuta!
Si cei care l-au furat ce-au patit? Asa, de curios.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brazil
Hero Member

ea este Brazil
|
 |
« Reply #40 on: June 18, 2012, 03:38:32 PM » |
|
Da, din pacate nimic! au fost cu politia o data, dar a fugit copilul cu cainele in padure, nu era acasa, iar apoi pur si simplu au intrat stapanii ca niste hoti, noaptea, si au luat cainele. Asa ne ajuta politia in astfel de cazuri! Fiecare isi face dreptate singur pana la urma, pentru ca politia ne vegheaza de....departe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #41 on: June 26, 2012, 09:01:40 PM » |
|
vesti noi? Au gasit catelul? sau au gasit politistul care sa coopereze? LOL
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
fl
|
 |
« Reply #42 on: June 27, 2012, 09:46:18 AM » |
|
vesti noi? Au gasit catelul? sau au gasit politistul care sa coopereze? LOL
Nimic nou sub soare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lucky Kira
Newbie
|
 |
« Reply #43 on: July 05, 2012, 11:08:49 PM » |
|
Pentru noi, câinii sunt mai mult decât animale sau paznici, sunt membrii ai familiei iar pentru alții, gen poliția, sunt doar niște animale care se pot înlocui, dar nu e așa, ei nu se pot înlocui niciodată...Din nefericire poliția nu știe asta dar hoții știu asta și au profitat de asta pentru a cere o răscumpărare. În astfel de momente se observă clar diferența dintre om și câine și nu suntem deloc în avantaj. (vorbind în general)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #44 on: July 06, 2012, 12:34:11 AM » |
|
In ritmul asta o sa ajungem sa ne facem un fel de "politie a stradutelor si aleilor" - patrule formate din 3-4 barbati dintre locuitori, in fiecare seara si noapte sa fie altii (cu randul), astfel incat sa fie fiecare alee sau straduta pazita.
Din cate cunosc, exista asa ceva prin State, unele comunitati rezidentiale au gardieni in toata regula, care patruleaza si nu permit accesul oricui in zona. Desi inainte cu cativa ani eram tentata sa cred ca e aproape imposibil sa furi un caine agresiv si teritorial care exceleaza la capitolul paza si protectie, datorita tehnologiei prezente in ziua de astazi, devine posibil si acest lucru, ba chiar se inmultesc cazurile din cate observ. Bineinteles, ma gandesc ca cine doreste sa fure un caine despre care stie ca e agresiv, nu va "juca" corect, adica nu va incerca sa-l fure cu "mainile goale" si va recurge la un joc "murdar" - posibil tranchilizant, sau un lat special pentru prinderea cainelui. Imi pare rau ca nu si-a recuperat cainele... Eu cred ca explodam, la propriu, sa mi se intample una ca asta. Cat despre reactia Politiei, nu pot decat sa ma intristez, dar totusi nu-i dracu' chiar atat de negru, am auzit si de cazuri in care politistii au fost mai "deschisi". Depinde mult de zona tarii cred, de mediu (rural sau urban), posibil chiar si de caine, desi nedrept, posibil ca politia sa acorde o mai mare importanta in cazul furtului unui caine cu acte si/sau titrat... Eu va tin pumnii si in continuare, speranta moare ultima. Poate nemernicii se plictisesc de el sau nu reusesc sa-i faca fata, caz in care foarte probabil sa-i dea drumul pe strada iar daca nu l-au dus prea departe, sunt sanse sa gaseasca drumul spre casa. La alte variante nici nu vreau sa ma gandesc...
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
|