Corbul
Jr. Member

Terra
|
 |
« on: June 09, 2012, 06:04:29 PM » |
|
Salutare.M-am intanlit deunazi cu un amic al meu care are o femela de  ,sora cu Terra mea.Intrebandu-l cu ce isi hraneste fata, mi-a raspuns :cu "Euronuca",pe care i-a recomandat-o un tip care ar avea o canisa. Stie cineva ceva despre aceasta hrana?Am cautat-o pe net si am vaz pe site-ul lor ca ar fi produsa in Anglia si ambalata la Cornu langa Campina. Stie cineva ceva despre hrana aceasta?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #1 on: June 09, 2012, 10:09:57 PM » |
|
Am intrat si eu pe euronuca.ro si m-a mirat ca nu scrie din ce e facuta hrana asta. La 3 lei/kg nu cred ca e ceva de soi. Scrie ca are 26% proteine dar din ce provin proteinele acelea - nema. Daca tii la cainele tau orienteaza-te catre altceva.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Corbul
Jr. Member

Terra
|
 |
« Reply #2 on: June 10, 2012, 04:34:06 PM » |
|
Eu ii dau Brit Premium si sunt multumit de aceasta hrana.Doar eram curios ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
euronuca
Newbie
EURONUCA - mancare uscata pentru cateii
|
 |
« Reply #3 on: September 27, 2012, 10:37:47 PM » |
|
Valori nutritionale pentru euronuca Day By Day:
Proteina bruta 26%, Grasimi brute 10%, Celuloza bruta 2,8%, cenusa bruta 11%, apa 10%, calciu 2,8%, fosfor 1,6%.
Analiza chimica:
Contine antioxidanti, conservanti, coloranti autorizati de catre U.E. Vitamina A 14.000 U.I./kg, Vitamina D3 1.500 U.I./kg, Vitamina E (alfa-tocoferoli) 80 mg/kg, Cupru (sulfura de cupru penta hidrat) 15 mg/kg, BHT 150 mg/kg.
- Umiditate: 10% - Kcal/100 gr: 340 - Kj/100 gr: 1.420
|
|
|
|
|
|
FIECARE CAINE MERITA UN STAPAN ! ! !
|
|
|
Shock
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: September 28, 2012, 02:56:48 PM » |
|
Valorile acestea nutritionale nu folosesc nimanui daca nu se cunosc ingredientele folosite. Si fecalele deshidratate de maimuta contin 19% proteina, 11% grasimi, 4% fibra dar nu as hrani cainii cu asa ceva. Din cate am inteles nici pe ambalaj nu sunt specificate ingredientele, numai analiza chimica. Cred ca nici nu e legal asa ceva, dar nah, Romanica. Acesta hrana contine BHT (E321) care este un antioxidant artificial considerat cauza a aparitiei unor probleme grave de sanatate si este interzis pentru consum uman in unele tari.
In opinia mea, aceasta hrana cu ingrediente "misterioase" este chiar mai periculoasa decat brandurile de supermarket...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
euronuca
Newbie
EURONUCA - mancare uscata pentru cateii
|
 |
« Reply #5 on: November 01, 2012, 10:00:51 PM » |
|
Scuze, abia acum am inteles Intrebarea. Proteina este de origine animala - carne si subproduse din carne - iar pe ambalaj sunt mentionate ingredientele ( ati fost informat gresit)
|
|
|
|
|
|
FIECARE CAINE MERITA UN STAPAN ! ! !
|
|
|
|
|
Shock
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: November 01, 2012, 10:15:21 PM » |
|
Ingredientele sunt in continuare un mister. Nu stiu cum poate avea cineva tupeu sa faca reclama la un astfel de produs.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twinky
|
 |
« Reply #7 on: November 01, 2012, 10:35:41 PM » |
|
Nu vine nimeni sa faca o promotie la mancare de calitate superpremium, vin cei cu mancare de 3 lei/kg.
@euronuca, noi suntem iubitori de animale, in special de ciobanesti germani, daca nu stiai. Sper ca ai inteles aluzia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Corbul
Jr. Member

Terra
|
 |
« Reply #8 on: November 03, 2012, 10:19:27 AM » |
|
Chiar imi pare rau ca am deschis acest topic.Astfel, cautarea pe Goagle a acestei porcarii de hrana numita euronuca era mai saraca.M-am intanlit din nou cu amicul meu care mi-a dat aceasta informatie.Mi-a spus ca, cateaua lui a refuzat sa mai manance dupa 3-4 zile, apoi i le-a amestecat cu mancare gatita si le-a mancat asa, cam 1 saptamana dupa care cateaua a refuzat sa mai manance.A ramas cu cca 15 kg din sacul de 20.Asadar domnule euronuca lasati-ne cu produsul dumneavoastra bun de nimic.Va doresc sa falimentati cat mai curand.Ar fi bine ca un administrator sa inchida topicul.Va multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raduro
Full Member

" si vis pacem para bellum ! "
|
 |
« Reply #9 on: November 08, 2012, 04:30:33 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raduro
Full Member

" si vis pacem para bellum ! "
|
 |
« Reply #10 on: November 08, 2012, 04:38:12 AM » |
|
Ciobanescul German merita TOATA Atentia si TOT Efortul din lume,...cum naiba sa vorbim despre mancare de doi-trei lei la "kil" pentru aceasta nobila rasa ?! S-ar enerva si cainii daca ar stii sa citeasca ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragosmarius
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: December 30, 2012, 06:19:15 PM » |
|
Am mai multi prieteni cu canise de ciobanesc german care folosesc aceasta mancare pentru cainii lor. Mancarea este intradevar ieftina dar nu am vazut eczeme, blana lipsa sau caini stricati la stomac de la aceasta mancare. E adevarat ca nu se bazeaza doar pe aceasta mancare suplimenteaza cu mancare facuta in casa. Cand ai o canisa sau cel ptin 5 caini te uiti si la pret. Eu cred ca aceasta mancare este oricum mult peste Pedigree sau alte mancaruri de caine din Super Marketuri. Am trei caini si imi permit sa hranesc cainii cu Trainer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twinky
|
 |
« Reply #12 on: December 30, 2012, 06:37:19 PM » |
|
Acum sincer, daca nu ai bani sa intretii o canisa, cu niste caini de rasa pura, de ce sa mai infiintezi una ? Sa ii tii pe mancare de 3 lei ? Mai bine le dai supa cu paine, e mult mai sanatos. Sau de ce sa iti iei 5 caini daca nu ai cu ce sa ii intretii ? Cumpara-ti unul si creste-l cum se cuvine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragosmarius
Newbie
|
 |
« Reply #13 on: December 30, 2012, 09:38:27 PM » |
|
Cainii arata foarte bine, au rezultate foarte bune atunci cand merg la concursuri - locul unu sau doi. Nu ar putea nimeni sa spuna ca nu sunt bine ingrijiti acesti caini. Dar cu siguranta cand ai putini caini le acorzi mult mai multa atentie si o hrana mult mai buna si mai scumpa. E normal sa fie asa. Sunt curios propietarii de canisa ce fel de mancare boabe le dau cainilor lor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shock
Newbie
|
 |
« Reply #14 on: December 31, 2012, 02:57:11 PM » |
|
Eu cred ca aceasta mancare este oricum mult peste Pedigree sau alte mancaruri de caine din Super Marketuri.
Pe ce te bazezi cand spui asta? Aceasta mancare nu are lista de ingrediente trecuta nici macar pe ambalaj!!! Am mai multi prieteni cu canise de ciobanesc german care folosesc aceasta mancare pentru cainii lor.
Care sunt aceste canise? Asa cum am mai scris, aceasta hrana poate contine orice, pentru ca lista de ingrediente nu este specificata NICAIERI. Analiza chimica pe care a pus-o userul care face reclama la acest produs nu este relevanta, pentru ca proteinele alea si grasimea pot sa provina din orice, din gainat, rahat, copite si tocatura de viermi. Si pe langa asta, mai contine si E321(antioxidantul BHT) care este FOARTE PERICULOS. Sunt multi oameni la primul caine care habar nu au care e treaba cu hrana uscata, intra pe un astfel de topic si isi imagineaza ca face mare afacere dandu-i animalului asa ceva, nestiind ca de fapt isi indoapa animalul cu deseuri si chimicale. E ca si cand vis-a-vis s-ar vinde shaorma si daca intrebi din ce e, vanzatorul ar da din umeri si ar zice ca e din "carne" si "altele", nestiind sa-ti spuna daca e de pui, de vaca, de cal, de caine, de om..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|