Forum ciobanesc german
August 22, 2013, 03:07:00 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Un sfat/o parere/o idee si pt mine....Please!/Va rog!/va implor!  (Read 4536 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #15 on: February 11, 2007, 10:07:56 PM »

Buna!Sunt noua si radiez ca am descoperit (cautand link-uri despre dresajul si cresterea unui cg.) acest forum.Sunt convinsa ca unii dintre voi sunteti in masura sa ma ajutati cu un sfat pertinent.So....Stau la bloc,am 2 pekinezi(masc si fem.)___de fapt 2 corcituri bestial de simpatice care sunt ca si copiii mei si la care n-as renunta pt nimic in lume.Problema este ca imi doresc foooaaarte mult un ciobanesc german,dar am asteptat sa creasca nepotica_care acum are 10 ani_ca sa pot spera sa cresc un animalut asa urias  cum e cg-ul.Intrebarea mea ar fi:ar putea trai in armonie cg-ul cu peckinezii?S-ar intelege?Cand s-ar face mare,nu le-ar putea face rau?!Se intelege OK cu copiii?!Nu e prea mult in apartament in apartament 3 catei _adica,nu se incomodeaza reciproc?!....

Ca exemplu pot sa va dau (extraordinara coincidenta) pe o prietena de-a mea pe care o cheama.......tot Tania.....si are un mascul de Pechinez, unul de maidanez (talie mica) si unul de Ciobanesc german ( pe langa inca 4 pisici)!
Toti traiesc intr-o armonie perfecta si se apara reciproc!
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof