Buna!Sunt noua si radiez ca am descoperit (cautand link-uri despre dresajul si cresterea unui cg.) acest forum.Sunt convinsa ca unii dintre voi sunteti in masura sa ma ajutati cu un sfat pertinent.So....Stau la bloc,am 2 pekinezi(masc si fem.)___de fapt 2 corcituri bestial de simpatice care sunt ca si copiii mei si la care n-as renunta pt nimic in lume.Problema este ca imi doresc foooaaarte mult un ciobanesc german,dar am asteptat sa creasca nepotica_care acum are 10 ani_ca sa pot spera sa cresc un animalut asa urias cum e cg-ul.Intrebarea mea ar fi:ar putea trai in armonie cg-ul cu peckinezii?S-ar intelege?Cand s-ar face mare,nu le-ar putea face rau?!Se intelege OK cu copiii?!Nu e prea mult in apartament in apartament 3 catei _adica,nu se incomodeaza reciproc?!....
Ca exemplu pot sa va dau (extraordinara coincidenta) pe o prietena de-a mea pe care o cheama.......tot Tania.....si are un mascul de Pechinez, unul de maidanez (talie mica) si unul de Ciobanesc german ( pe langa inca 4 pisici)!
Toti traiesc intr-o armonie perfecta si se apara reciproc!