alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #105 on: September 03, 2012, 09:42:19 PM » |
|
asa gandeste orice mama cand ii pleaca puiul la armata..."dar e asa de mic!" si cand se intoarce acasa baietul mamei...e deja barbatel! Hai vivat: curaj gaina, ca te tai! 
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #106 on: September 03, 2012, 09:44:19 PM » |
|
Curaj gaina ca te tai , cum spunea Alora
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vivat
Hero Member

LARS
|
 |
« Reply #107 on: September 03, 2012, 10:23:51 PM » |
|
Mulţumesc de încurajări şi apreciez apelativul "găină" (mi se potriveşte), eu vreau să fiu "responsabilă", doar că mi se părea un moment îndepărtat. Dar dacă cresc băieţii ăştia atât de repede!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Soto Von Ham
Jr. Member

|
 |
« Reply #108 on: September 11, 2012, 02:52:44 AM » |
|
ciobanescul german se trage din lup care traieste in haita iar haita este formata din membrii unde puterea haitei sta in lup si puterea lupului sta in haita, tot asa este si cu caine stapan in care intotdeauna cainele incearca sa aiba ultimul cuvant in haita lui adica sa fie alfa,musca pt ca nu este deacord cu actiunea ta cu alte cuvinte tu esti in ochii lui un membru omega se cred leader in haita pe care o formati si voi ii sunte-ti obligati sa ii oferiti hrana si tot ce are nevoie!! ar trebuii sa ai o atitudine mai impunatoare evident nu prin bataie sau infometare sau etc ci tu sa decizi terminarea joacei plimbarilor etc mananca in fata lui dar fara sa primeasca nimic si dupa ce ai terminat ii dai si lui dar la locul lui nu in alta parte,acest lucru seamna cu lupii alfa care sunt leaderi si au intaietate si apoi manaca si ceilalti prin acest fel ii arati cine este seful si in tot cea ce iti place ce face recompenseaza si incurajeazal-l si inca un exemplu cand iesi sau intri undeva tu sa fi primul apoi el
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #109 on: September 11, 2012, 05:40:46 AM » |
|
Exact! Eu de cand am aplicat asta, totul s-a schimbat in bine in relatia stapan-caine! Si pot sa vad diferenta clara a comportamentului lui fata de pustiul meu si fata de sot! Ei nu au fost perseverenti in aplicarea regulilor si WeiSS a preluat conducerea! OOOPS!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #110 on: September 11, 2012, 07:30:50 AM » |
|
Pe mine , cel mai tare ma enerveaza faptul ca el e mult mai perseverent decat mine .De exemplu , cand iesim , ii dau comanda asteapta , dar el tot e hotarat sa iasa primul.Ii zic ,,n-ai voie'' , il chem inapoi si in sfarsit am iesit prima.Am crezut ca daca tot repet ii intra in cap , ca eu trebuie sa ies prima , dar tot incearca .DE FIECARE DATA ! Cand suntem in curte si ii dau comanda ASTEAPTA , intotdeauna pleaca imediat ce ma departez de el si trebuie sa ma intorc sa-i repet .A 2 a oara ramane in ASTEAPTA , dar niciodata din prima. Stiu sigur ca nu e prost , doar se preface ca nu intelege pt. ca de cate ori ii dau o comanda se uita brusc in alta directie ,dar daca schimb tonul , se supune. Dresorul mi-a zis ca e foarte dominant si ca trebuie sa fiu mai dura cu el.Dar eu sunt o pacifista , nu-mi place sa-l smucesc , sa-l resping iar el simte asta. Am impresia ca o sa ma lupt cu el toata viata pt.ca nu-l vad cedand prea usor in fata mea. Fata de cum eram , am ajuns departe ,dar nu atat cat mi-as dori si asta numai din cauza mea pt. ca nu sunt ata de puternica pe cat ar trebui.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #111 on: September 17, 2012, 11:44:57 AM » |
|
Maryan, ma gandesc ca tot vrea sa iasa el primul pentru ca stie ca iese de fiecare data. Incearca sa iesi cateodata dar el sa ramana inauntru. Si apoi alterneaza...iesi si invita-l sa iasa! Zic si eu...
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #112 on: September 17, 2012, 11:53:49 AM » |
|
Multumesc Alora . Daca ies fara el , face ca toate visele , se catara pe gard , scheauna ,se agita .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #113 on: September 17, 2012, 12:12:49 PM » |
|
E valabil numai la poarta din spate . La strada nu are acelasi comportament.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #114 on: September 17, 2012, 12:30:08 PM » |
|
Am facut cum mi-ai zis , ba mai mult decat atat ,am lasat si poarta deschisa si i-am zis ASTEAPTA . M-am departat vreo 50m si el a ramas pe loc . Am procedat corect?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xandra_fanta_sy
|
 |
« Reply #115 on: September 17, 2012, 01:39:04 PM » |
|
eu zic ca da 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #116 on: September 18, 2012, 10:43:10 PM » |
|
bravo! repeta asta zilnic! doar trebuie sa va pregatiti...ca acu' e octombrie! Insista si la poarta din spate! lasa-l sa se dea de ceasul mortii...sa faca ca trenul in gara! revino pe poarta din fata si ignora-l ! Arata-i ca nu apreciezi modul lui de comportament! Doamne ce l-as mai pupa...ce l-as mai smotoci pe naravas!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #117 on: September 19, 2012, 08:00:02 AM » |
|
Daca-i dau comanda ASTEAPTA nu mai face pe nebunul.Doar ca trebuie sa-i repet de 2,3 ori ca se face ca nu aude. Cand are lesa e mult mai cuminte , dar noi repetam acum fara. De ex. ieri dupa ce ne-am ,,luat ''putin care-i mai dominant , a mers si la picior fara lesa.Cum zicea Xandra,,de putut poate , numai sa si vrea''. Problema e ca in fiecare zi o luam de la capat ca odata cu lasarea intunericului i se sterge si memoria si trebuie sa-i amintesc din nou ca eu sunt SEFU'. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
steffy
Hero Member

Tod von Bismack
|
 |
« Reply #118 on: September 19, 2012, 08:04:32 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai.
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #119 on: September 19, 2012, 08:10:49 AM » |
|
Abia astept sa te vad si pe tine 
|
|