alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #15 on: July 12, 2012, 10:24:04 PM » |
|
cam asa ceva! va imbracati de firma! Stii ce e amuzant? ca nu se atinge de manecile mele! Eu i-am spus: nu! de mic...si stie ca nu are voie!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #16 on: July 13, 2012, 07:13:28 AM » |
|
Crezi ca noi n-am zis NU!? Dar era cam ,,tare de urechi''. La inceput am crezut ca e surd ca ne ignora total.Nu voia sa vina cand il chemam ,n-a mers nici cu bunatati,cu nimic.In lesa era Dezastru! Mai tarziu am aflat(de la Cezar) ca noi eram problema.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #17 on: July 13, 2012, 08:21:36 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #18 on: July 13, 2012, 10:59:29 AM » |
|
cele mai frumoase momente, sunt acelea cand sare pe tine,se invarte in jurul tau inebunit,musca,te linge,ar vrea totul de la tine cand are 40 kg nu mai are ac farmec.. te ridici de jos si nu mai ai chef de joaca ..credeam ca numai eu am" haine de lucru"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #20 on: July 15, 2012, 09:54:04 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
|
|
xandra_fanta_sy
|
 |
« Reply #21 on: July 17, 2012, 03:45:12 PM » |
|
Of, pai ma alatur si eu clubului, ca nici Niki nu face exceptie si in mod special cand ploua are chef sa sara, sa prinda, sa dea din labute, zici ca e o caprita sau vre-un manz atat sare. Chiar aseara, la noi in Zalau au fost doua reprize de ploaie de s-a facut numai bine in curte pt ca Niki sa devina un purcel in toata regula. Dat fiind faptul ca in curte, momentan, are voie doar supravegheat ( pana renovam gardul ), am profitat de pauza dintre reprizele de ploaie si am iesit sa ma joc putin cu "teroristul". Nu vreau sa va zic cum am aratat dupa nici 10 minute. Ziceai ca eu m-am tavalit in noroi nu Niki. De vanatai, ce sa mai zic, deja m-am obisnuit. Exact cum face Athos al tau. Eu am citit undeva ca e un gest de manifestare a afectiunii, intr-adevar cam dur pt pielea noastra. Fata de cum era la 7-8 luni, totusi s-a mai linistit, deci vreau sa cred ca odata cu varsta va disparea de tot acest comportament, mai ales ca noi il corectam cat putem - atat cat are chef sa asculte  . Or fi fiinda frati?  . Adevarul e ca masculii de cg se maturizeaza undeva la varsta de doi ani, cel putin asa am citit. Mie una cel putin imi place personalitatea lui si chiar daca de multe ori sufar dupa o joaca cu el, asa mi-i drag si nu l-as schimba cu altul 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #22 on: July 17, 2012, 03:52:04 PM » |
|
Cu siguranta o sa se cuminteasca ,si-atunci o sa ne fie dor de o tavaleala.....De vanatai nu cred c-o sa-mi fie. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #23 on: July 17, 2012, 04:17:46 PM » |
|
.....si da! cel mai mult ii place noroiul! Eu am o banuiala...ca e ruda cu ...porcul 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Did
Full Member

|
 |
« Reply #24 on: July 17, 2012, 05:48:20 PM » |
|
Cu cat citesc,cu atat il regasesc si pe Schultz in nazdravaniile cateilor vostri  .Si el are obiceiul sa ma "purece" dar nu il las ca strange tare 
|
|
|
|
|
|
"Dogs never bite me.Just humans" - Marilyn Monroe
|
|
|
istvan
Full Member

|
 |
« Reply #25 on: July 17, 2012, 07:35:21 PM » |
|
Cand puna gura pe om clar ca domina, chiar daca este mic, cateii echilibrati sau cei mai supusi ling mana, cei cara vor sa domine ciupesc. Nu trebuiesc umanizati ca mai tarziu nu ne mai convine. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #26 on: July 17, 2012, 07:45:18 PM » |
|
Adica am un caine dezechilibrat??? Nu mai e funny...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istvan
Full Member

|
 |
« Reply #27 on: July 17, 2012, 08:10:35 PM » |
|
Nu aveti un caine "dezechilibrat" ci nu cunoasteti inca limbajul cainilor, dar ne invata ei. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #28 on: July 17, 2012, 08:17:52 PM » |
|
Istvan, eu i-am spus Nu de mic lui WeiSS cand sarea la mana! Sotul si pustiul l-au incurajat si continua jocul asta cu el si acum. Niciodata WeiSS nu sare la mana mea, dar ei au toate manecele compostate! Nu poate fi si luat drept ca un joc, saritul la mana, din punctul de vedere al cainelui?
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #29 on: July 17, 2012, 08:34:00 PM » |
|
Nu aveti un caine "dezechilibrat" ci nu cunoasteti inca limbajul cainilor, dar ne invata ei.  Multumesc !M-am linistit. L-am luat la scurta vreme dupa ce mi-am pierdut primul meu CG.si am intampinat unele probleme .,in sensul ca n-am stiut sa ma acomodez cu el.,dar acum am trecut peste acestea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|