|
maryan_athos_13
|
 |
« on: July 10, 2012, 09:45:11 PM » |
|
Am si eu o intrebare... Atunci cand il mangai pe Athos,acesta ma ciupeste cu dintii din fata ,ca atunci cand se scarpina.Ideea e ca daca nu-l opresc,strange foarte tare.Asa imi arata el ca ma iubeste sau ca ii sunt inferior.?! Stie cineva Ce inseamna acest gest? Multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #1 on: July 10, 2012, 10:58:36 PM » |
|
Nu cumva il doare ceva?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #2 on: July 10, 2012, 11:02:06 PM » |
|
Nu .Face chestia asta ,atunci cand il dezmierdam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #3 on: July 10, 2012, 11:07:11 PM » |
|
catelusii fac asta atunci cand le dau dintsorii...dar Athos s-a facut deja baiat mare! Curios...Eu as spune sa nu-l incurajezi, ci sa-l corectezi!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #4 on: July 10, 2012, 11:11:46 PM » |
|
S-o crede vreun puppy. Sau vreo maimuta ,ca alea se cauta de purici.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #5 on: July 10, 2012, 11:35:23 PM » |
|
Daca nu il doare nimic, cred ca e o manifestare a afectiunii. Unul din cainii mei ma purica pe cap sau voia sa ma muste de nas cand il mangaiam. Athos, fiind un caine de talie mare se maturizeaza mai tarziu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #6 on: July 11, 2012, 08:11:55 AM » |
|
Ok. Ultima oara cand mi-a aratat afectiune, mi-a lasat si o vanataie de toata frumusetea.care sa-mi aminteasca cat de mult ma iubeste....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #9 on: July 12, 2012, 01:43:28 AM » |
|
Mie,uneori, imi este dor de perioada aceea, cand era un pui fara minte si de un entuziasm debordant. Cand il mangaiam, parca innebunea, nu stia ce sa mai faca, se zbatea, sarea sa muste, imi sarea in cap, o zapaceala totala. Acum e un baiat sobru, cand il mangai doar pune capul pe genunchi si imi arunca o privire languroasa. Noroc ca il am si pe cel mai mic( nu e chiar mic, are 2 ani dar e foarte copilaros) care doar cand incep sa-i vorbesc incepe sa tresalte, parca da in epilepsie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #10 on: July 12, 2012, 02:19:17 AM » |
|
 Athos, fiind un caine de talie mare se maturizeaza mai tarziu.
Nu-i asta valabil pentru toti barbatii?  hai...nu-mi sariti la...nas  ... doar n-am dat cu parul...doar am spus si eu asa...intr-o doara! 
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #11 on: July 12, 2012, 10:32:18 AM » |
|
 ...
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #12 on: July 12, 2012, 01:48:37 PM » |
|
 Nici o grija!Nasul tau se afla la o distanta destul cat sa fie in siguranta. Eu cu al meu ,purtam manusi ,la propriu nu glumesc.Si o salopeta ca mi-a rupt destule haine. Daca prindea mainile goale....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #13 on: July 12, 2012, 09:37:08 PM » |
|
tu si feciorul meu! Nu are o maneca intreaga! Toate tricourile sunt compostate marca WeiSS! Mai tragic e cu pantalonii!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
|