leah
Newbie
|
 |
« Reply #15 on: July 17, 2013, 01:34:54 PM » |
|
si mama lui leah tot a facut fitze si am incercat sa ii imbunatatesc boabele si s-a facut mai fitzoasa, deci as incerca sa nu ii adaug peste boabe nimik. I-am gatit azi orez cu ficat si morcov abia le-a mancat cu scarba si ii mai dadeam eu din mana. sinecr as vrea sa schimb royalul pt ca are un pret nejustificat de mare pt cat porumb are, ce parere aveti de brit sau bosch?a folosit cineva?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #16 on: July 17, 2013, 03:41:57 PM » |
|
Eu le dau Brit-Care de vreo 3 luni și sunt foarte bune. Ai mei au început să se îngrașe că au ieșit slabi in iarnă cu bobițele Acana și făceau și cam moale.Acum toți au scaune tari și au pus carne pe ei. Brit Care e net superior Royalului fiindcă e cu miel(oaie, poate) și orez. Dacă te uiți pe lista de ingrediente la Royal vei vedea că începe cu porumb, și continua cu surse de proteină dubioase, inclusiv por și grăsime de porc. Uite aici www.royalcanin.ro/maxi-adult.html La gama pentru juniori lista de ingrediente începe cu orez dar tot nu e în regulă ca o hrană pentru câini să aibă mai multe cereale decât carne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leah
Newbie
|
 |
« Reply #17 on: July 17, 2013, 06:50:18 PM » |
|
mersi mult de sfat m-am documentat mult despre tipuri de hrana si nici mie nu imi place deloc royalul am cumparat 2 saci pt ca mi-a adus cineva prin canisa cu 10 lei kg, dar dupe ce am vazut ce contine am fost dezamagita si lea nici nu le papa, de unde as putea cumpara brit care la un pret bun? eu cand am intrebat ma refeream la brit premium care are ingrediente f bune dar veterinarul zicea ca nu ii ok. femelei mai mari ii dau calibra se gaseste f greu si e superpremium ii merge extraordinar cu ea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leah
Newbie
|
 |
« Reply #18 on: July 17, 2013, 07:37:17 PM » |
|
de unde pot lua brit care la un pret bun?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #19 on: July 17, 2013, 07:42:07 PM » |
|
Incearca aici: ehrana.ro
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #20 on: July 17, 2013, 10:52:39 PM » |
|
de unde pot lua brit care la un pret bun? [/quote Eu iau de la maxi-pet fiindcă au prețuri foarte ok iar la comenzi de peste 150 lei curieratul e gratuit. Varianta de Brit Care pe care o cumpăr eu e 162 la maxi-pet și 179 la ehrana.ro la care trebuie să plătești si 19 lei curierul. Deci avantaj maxi-pet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leah
Newbie
|
 |
« Reply #21 on: July 17, 2013, 11:06:18 PM » |
|
multumim de ajutor speram sa gasim ceva bobitze sa o multumeasca pe mofturoasa noastra as vrea sa gasesc in oradea la vreun petshop brit care sa pot lua doar 1 kg inainte sa comanda un sac, nu as vrea sa raman cu el pe cap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leah
Newbie
|
 |
« Reply #22 on: July 17, 2013, 11:15:21 PM » |
|
am gasit la 155 ron sacul de britcare cu transportul gratuit pe site-ul zoofast.ro , aici am gasit de toate mai ieftin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #23 on: July 18, 2013, 12:19:20 AM » |
|
E ok zoofast-ul doar că durează mai mult transportul din Polonia. Cam in 6-7 zile ajunge o comandă. Eu nu am văzut Bri-Care la nici un pet-shop in afară de Maxi-Pet Militari. Dar cum nu stai in București... Doar dacă ai vreun priete sau o rudă care să se ducă acolo și să cumpere o punguță de 1kg. Ai mei o mănâncă bine în afară de unul din ei care lasă în castron cam un sfert dar dacă amestec boabele cu supă degresată sau puțin lapte nu mai au aer așa repede inghit.. Uneori diluez conservă cu apă călduță și torn pasta rezultată peste boabe. Unul din câinii mei a fost cel mai mofturos exemplar din câți am avut eu până acum, m-am chinuit cu el 3 ani dar de un an de când stă numai în curte(măricică) s-a făcut un haplea de nu-mi vine să cred.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leah
Newbie
|
 |
« Reply #24 on: July 18, 2013, 09:55:27 AM » |
|
super catei, asteptam sa se termine sacul de royal si apoi incercam sa comandam ceva brit care , poate un sac mai mic, la noi in oradea nu este nicaieri din pacate. Am incercat sa ii pun si eu lapte sau supica dar tot putintel mananca o intereseaza numa sa fuga sa se joace
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fl
Sr. Member

Lima von Vifor
|
 |
« Reply #25 on: July 18, 2013, 12:06:35 PM » |
|
super catei, asteptam sa se termine sacul de royal si apoi incercam sa comandam ceva brit care , poate un sac mai mic, la noi in oradea nu este nicaieri din pacate. Am incercat sa ii pun si eu lapte sau supica dar tot putintel mananca o intereseaza numa sa fuga sa se joace
Daca-i tot schimbi mancarea pana gasesti una care sa-i placa, risti sa devina un catel mofturos. O sa ajungi sa-ti macini creierii si rabdarea incercand tot felul de retete. Incearca sa-i faci un program riguros de hranit. Pune-i mancarea si lasa-l sa manance 10 minute, dupa care ia-i castronul si da-i seara. Nu-i lasa mancarea la discretie ci doar apa. Nu te ingrijora daca nu mananca decat putin, la inceput. Ai sa te miri cum va incepe sa manance dupa cateva zile de "tratament". Important e sa nu-i dea nimeni, nimic intre mese. Daca are chef de joaca atunci cand ar trebui sa manance, e logic ca nu-i e foame indeajuns. Bafta, si tine-te de program.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leah
Newbie
|
 |
« Reply #26 on: July 18, 2013, 02:46:47 PM » |
|
multumim de sfaturi tipul de hrana vreau sa o schimb pt ca dupe ce ne-am documentat ne-am dat seama ca royalul nu contine lucruri prea bune pt catei....Leah are program de mese fixe nu primeste nimik intre mese este plimbata si la o masa mananca max 40-50 gr de boabe si apoi se plictiseste sa mai pape si ori se joaca ori se tolaneste,nici mancare gatita gen orez cu carnita si morcovi sau ficatel nu o prea mananca oricum o vom lasa in pace caine sa moara de foame cu mancarea langa el nu exista
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|