Forum ciobanesc german
November 16, 2016, 02:07:12 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Nedumerire - Taxa Ring 50 ron (c) cncg  (Read 19144 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
fl
Sr. Member

Lima von Vifor

« Reply #30 on: November 01, 2012, 01:44:03 PM »

Nu va mai plangeti ca singuri ati decis sa participati!

Capul sus si un pumn dat in barba data viitoare.

E ca si cum  mi s-ar fura masina din parcare si cineva mi-ar zice sa nu ma mai plang ca singur am decis sa-mi parchez masina acolo.
Pai e corect?
Daca vor sa ne ia banii cu forta (indiferent prin ce mijloace), te asigur ca data viitoare si eu voi avea un caine campion scos tot cu forta (ce daca e Westie, va castiga la  clubul de cg. Pai ei respecta vreo regula?) si o sa zic si eu "nu va mai plangeti ca voi ati decis sa organizati concursul asta".
Sincer nu mi-as dori sa ajungem asa.

tavym9
Full Member

« Reply #31 on: November 01, 2012, 02:10:27 PM »

Mai fratilor chitantele le poate achizitiona oricine de la un magazin de papetarie ! A fost o mizerie aceasta taxa de ring, dar vad ca pe nimeni nu a deranjat faptul ca un "handler" in calitate de Presedinte al CNCG Dl.  Sorin  Dragomir a prezentat caini. Vreau sa punctez un lucru femela care a prezentat-o dumnealui la minibaby a meritat pe deplin locul 1,  este superba! Nu vreau sa credeti ca vorbesc aiureli dar dupa parerea mea organizatori nu au ce cauta in ring !!!!!!  Chiar credeti ca arbitrul nu este influentat de prezenta lui in ring?Huh? ORICUM CNCG LA CAMPIONAT VA AVEA DIN CE IN CE MAI PUTINI CAINI INSCRISI CU SIGURANTA !!!!!!!!!!! NUMAI EU STIU 5 OAMENI CARE NU VOR MAI INSCRIE CAINI !
tavym9
Full Member

« Reply #32 on: November 01, 2012, 02:20:04 PM »

http://www.cncg.ro/?cat=25   daca dumneavoastra gasiti aici undeva specificat TAXA RING................
Von Broos
Hero Member

« Reply #33 on: November 01, 2012, 02:32:53 PM »

http://www.cncg.ro/?cat=25   daca dumneavoastra gasiti aici undeva specificat TAXA RING................
Nu ati inteles,nu trebuie sa scrie nici unde acest lucru,au hotarit ei ad-hoc acest lucru!
  Gun
tavym9
Full Member

« Reply #34 on: November 01, 2012, 02:50:47 PM »

Vad ca pe nimeni nu a deranjat faptul ca un "handler" in calitate de Presedinte al CNCG Dl.  Sorin  Dragomir a prezentat caini. Vreau sa punctez un lucru femela care a prezentat-o dumnealui la minibaby a meritat pe deplin locul 1,  este superba! Nu vreau sa credeti ca vorbesc aiureli dar dupa parerea mea organizatori nu au ce cauta in ring !!!!!!  Chiar credeti ca arbitrul nu este influentat de prezenta lui in ring?Huh? ORICUM CNCG LA CAMPIONAT VA AVEA DIN CE IN CE MAI PUTINI CAINI INSCRISI CU SIGURANTA !!!!!!!!!!! NUMAI EU STIU 5 OAMENI CARE NU VOR MAI INSCRIE CAINI !
antonio
Full Member

ciini mei.

« Reply #35 on: November 01, 2012, 11:07:34 PM »

Da nimic de zis femela d .sorin a fost superba ,dar mircea cenusa a prezentat o femela care a iesit pe locul 2 si nu era a lui  si vifor pe 3 ,si cred ca au fost femele mult mai frumoase ,noi am iesit mai pe la coada dar nu cred ca ma deranja si daca ieseam ultimul daca ar fi fost pe buna dreptate ,eu personal lam sunat pe d sorin si lam intrebat cit e taxa pentru membri a.ch iar dinsul mi-a spus 90 lei ma intrebat dece nu ma inscriu in cncg si iam spus ca ma inscriu la 01.01.2013 sau daca e vreo posibilitate sa platesc pe 2012 doar ultimile 3 luni .dar a fost prima si ultima oara cind mai pun picioru la campionat, ma duc la c.a.c si c.a.c.i.b daca stiam ma duceam la c.a.c turda, asta e la campionat e ca la nunta ,miri,nasi si socri astia conteaza restul sint de umplutura sa fie sala plina.si inca ceva am cautat 2 ore locatia prin prejmer cind de fapt era in alta localitate dar terenul era al fostei textila prejmer ,iar arbitru cred ca era neamt doar cu numele ca caracter cred ca era roman ,doar noi sintem in stare sa facem aranjamente de acestea.

Te-am rugat SA NU MA SCRI NUMAI CU MAJUSCULE!
antonio
Full Member

ciini mei.

« Reply #36 on: November 01, 2012, 11:32:33 PM »

si eu mi-am cerut deja scuze ca din cauza vitezei ,nu am fost atent .si sincer nici nam tinut cont de gramatica pe forum iar cu laptopul nu sint familiarizat ,sa apesi pe Caps Lock mereu imi vine un pic cam greu, dar cred ca sa inteles ce am vrut sa spun asta e mai important decit felul in care scriu.
tavym9
Full Member

« Reply #37 on: November 02, 2012, 09:25:05 AM »

Eu te am inteles perfect, ai facut mare greseala ca nu ai venit la TURDA, a fost o expozitie foarte bine organizata de baietii de la Sibiu, si a fost un arbitraj extraordinar , ce rar mai vezi in expozitii ! Toata stima oamenilor de acolo !
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #38 on: November 02, 2012, 10:44:52 AM »

Eu te am inteles perfect, ai facut mare greseala ca nu ai venit la TURDA, a fost o expozitie foarte bine organizata de baietii de la Sibiu, si a fost un arbitraj extraordinar , ce rar mai vezi in expozitii ! Toata stima oamenilor de acolo !
Tare misto arbitraj a fost. Pacat ca nu inteleg nimic din rasa asta domnii arbitri de la Turda.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
tavym9
Full Member

« Reply #39 on: November 02, 2012, 10:50:46 AM »

Tare misto arbitraj a fost. Pacat ca nu inteleg nimic din rasa asta domnii arbitri de la Turda.
Daca esti unul dintre cei cu cainii de lucru te inteleg perfect ! Dupa cum vezi  si la club cainii de lucru ocupa ultimele locuri
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #40 on: November 02, 2012, 01:13:11 PM »

Daca esti unul dintre cei cu cainii de lucru te inteleg perfect ! Dupa cum vezi  si la club cainii de lucru ocupa ultimele locuri
Nu problema da clasare ci de calificative.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
brunobv
Newbie
*

« Reply #41 on: November 02, 2012, 06:40:46 PM »

Vreti sa cistigat? HANDLERU TREBUE SA FIE ASA

* 1.jpg (123.44 KB, 800x600 - viewed 222 times.)
brunobv
Newbie
*

« Reply #42 on: November 02, 2012, 06:43:01 PM »

SAU .OARE CE FACE?HuhHuh A BAGAT PLICUL Laughing Laughing Laughing

* 2.jpg (108.55 KB, 800x600 - viewed 244 times.)
radu10101992
Hero Member

« Reply #43 on: November 02, 2012, 07:08:47 PM »

Din ce tara a fost arbitru? Huh
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #44 on: November 02, 2012, 07:23:09 PM »

Din ce tara a fost arbitru? Huh

.DE

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Pages: 1 2 [3] 4 5   Go Up
  Print  

Jump to: