Forum ciobanesc german
November 15, 2016, 10:25:54 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Nedumerire - Taxa Ring 50 ron (c) cncg  (Read 19141 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
tavym9
Full Member

« Reply #45 on: November 02, 2012, 07:49:27 PM »

Eu tot ce am avit de spus am spus ! Restul nu mai comentez!!!!
radu10101992
Hero Member

« Reply #46 on: November 02, 2012, 08:27:37 PM »

.DE
multumesc
radu10101992
Hero Member

« Reply #47 on: November 02, 2012, 08:31:24 PM »

Si voi chiar credeti ca un arbitru neamt care se respecta si care are venituri mari isi bate joc de toata munca lui luand un plic de la un roman,plic in care nu pot intra mai mult de cateva sute de euro(adica un mizilic pentru el)?
tavym9
Full Member

« Reply #48 on: November 02, 2012, 08:34:49 PM »

Referitor la HANDLER uite asa trebuie sa arate , ca nemtii nu sunt buni la asa ceva sunt mai buni la    

* femei-sexy-pe-plaja_b781047616a197.jpg (77.57 KB, 500x334 - viewed 916 times.)
radu10101992
Hero Member

« Reply #49 on: November 02, 2012, 08:36:33 PM »

nici asa nu merge ca devine tentatie pentru arbitru Laughing Laughing
antonio
Full Member

ciini mei.

« Reply #50 on: November 04, 2012, 10:30:12 PM »

aducem unul ipotent. RADU daca arbitru de la campionat se respecta era totul ok .dar am fost acolo si am vazut niste timpeni de te doare capul,in primul rind locatia au scris ca este in PREJMER dar de fapt in LUNCA CALNICULUI pe terenul fostei textila PREJMER,am cautat locatia vreo 3 ore ,dl MIRCEA CENUSA urla cind la unul cind la altu ,pe un crescator la luat misto ca degeaba a venit ,sa intimplat sa fiu linga acea persoana, arbitrajul a lasat de dorit {vorbesc de clasa mini baby} organizatori au fost si handleri si au iesit cel mai bine clasati,taxa de 50 lei {taxa de smecheri},cum am mai spus un C.A.C. e organizat mult mai bine ca un campionat,regret ca nu am fost la TURDA am inteles ca a fost frumos ,nu trebuie sa iesim neaparat pe primul loc ,distractia conteaza mai vezi locuri noi vorbesti cu crescatori mai un sfat etc., eu sint operat de hernie de disc nu am voie sa conduc dar iam promis fiului meu ca mergem sa mergi 750 km dus intors nui usor nu imi parea rau daca ma distram dar asa mai mult mam inervat si unde mai pui ca am vrut sa devin si membru CNCG din 2013 asta e astia sint in stare de orice miine sar putea sa vedem la campionate si maidanezi cu pedegre de ciobanesc german,  dar dam o spaga cui trebuie si vezi cum iei primul loc .sfatul meu la anul lasati sa concureze singuri doar ei organizatori sa vedem daca o sa le placa campionat cu 20 de ciini.
dux
Hero Member

« Reply #51 on: November 13, 2012, 11:39:57 PM »

Si voi chiar credeti ca un arbitru neamt care se respecta si care are venituri mari isi bate joc de toata munca lui luand un plic de la un roman,plic in care nu pot intra mai mult de cateva sute de euro(adica un mizilic pentru el)?
sunt destui arbitri germani corupti.nu-i mai tot elogiati atat.cele mai mari golanii cu selectiile in Romania s-au facut cu arbitri germani.am filmari cu probe de curaj arbitrate de catre germani.cainii erau varza si totusi au promovat probele.sunt lucruri vazute,nu auzite.

alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #52 on: November 14, 2012, 12:07:51 AM »

Pacat! S-a pierdut notiune de "sportivitate"!

I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
radu10101992
Hero Member

« Reply #53 on: November 14, 2012, 12:43:40 AM »

Va cred pe cuvant pt toti cei de mai sus , dar mi se pare chiar inimaginabil cum poate sa tanjeasca un strain cu bani la cateva sute de euro... parere personala ........ va rog sa nu ma atacati pentru asta
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #54 on: November 14, 2012, 12:56:44 AM »

radu10101992... sa stii ca si strainii sunt tot oameni! Practica este aceeasi...doar temerile pentru consecinte sunt mai mari!

I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
radu10101992
Hero Member

« Reply #55 on: November 14, 2012, 01:23:25 AM »

Inteleg alora dar daca i se da mita 2000-5000 de euro, nu 200-500...
radu10101992
Hero Member

« Reply #56 on: November 14, 2012, 01:25:56 AM »

ala are venituri de peste 15.000 de euro pe luna ........ nu 1-2.000 ca la noi.
tavym9
Full Member

« Reply #57 on: November 14, 2012, 09:16:00 AM »

Ai vazut tu fisa fiscala ? U cred ca nu realizezi cand spui ca are venituri de 15 000 Euro pe luna !
tavym9
Full Member

« Reply #58 on: November 14, 2012, 09:19:20 AM »

Parerea mea e sa aveti grija la ce scrieti aici , calomnia e infractiune si ar trebui sa aveti si dovezi knd afirmati de cineva ca a luat mita !
radu10101992
Hero Member

« Reply #59 on: November 14, 2012, 01:07:00 PM »

Parerea mea e sa aveti grija la ce scrieti aici , calomnia e infractiune si ar trebui sa aveti si dovezi knd afirmati de cineva ca a luat mita !

"aducem unul ipotent. RADU daca arbitru de la campionat se respecta era totul ok .dar am fost acolo si am vazut niste timpeni de te doare capul,in primul rind locatia au scris ca este in PREJMER dar de fapt in LUNCA CALNICULUI pe terenul fostei textila PREJMER,am cautat locatia vreo 3 ore ,dl MIRCEA CENUSA urla cind la unul cind la altu ,pe un crescator la luat misto ca degeaba a venit ,sa intimplat sa fiu linga acea persoana, arbitrajul a lasat de dorit {vorbesc de clasa mini baby} organizatori au fost si handleri si au iesit cel mai bine clasati,taxa de 50 lei {taxa de smecheri},cum am mai spus un C.A.C. e organizat mult mai bine ca un campionat,regret ca nu am fost la TURDA am inteles ca a fost frumos ,nu trebuie sa iesim neaparat pe primul loc ,distractia conteaza mai vezi locuri noi vorbesti cu crescatori mai un sfat etc., eu sint operat de hernie de disc nu am voie sa conduc dar iam promis fiului meu ca mergem sa mergi 750 km dus intors nui usor nu imi parea rau daca ma distram dar asa mai mult mam inervat si unde mai pui ca am vrut sa devin si membru CNCG din 2013 asta e astia sint in stare de orice miine sar putea sa vedem la campionate si maidanezi cu pedegre de ciobanesc german,  dar dam o spaga cui trebuie si vezi cum iei primul loc .sfatul meu la anul lasati sa concureze singuri doar ei organizatori sa vedem daca o sa le placa campionat cu 20 de ciini."

"sunt destui arbitri germani corupti.nu-i mai tot elogiati atat.cele mai mari golanii cu selectiile in Romania s-au facut cu arbitri germani.am filmari cu probe de curaj arbitrate de catre germani.cainii erau varza si totusi au promovat probele.sunt lucruri vazute,nu auzite."

tavym9 chiar nu vreau sa fiu eu samanta de scandal, prefer discutiile pasnice......salariile acolo repet nu sunt ca la noi....

mai bine hai sa incheiem discutia aici si gata..... NOI NE ENERVAM SI PE AIA II DOARE IN C....

Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
  Print  

Jump to: