Parerea mea e sa aveti grija la ce scrieti aici , calomnia e infractiune si ar trebui sa aveti si dovezi knd afirmati de cineva ca a luat mita !
"aducem unul ipotent. RADU daca arbitru de la campionat se respecta era totul ok .dar am fost acolo si am vazut niste timpeni de te doare capul,in primul rind locatia au scris ca este in PREJMER dar de fapt in LUNCA CALNICULUI pe terenul fostei textila PREJMER,am cautat locatia vreo 3 ore ,dl MIRCEA CENUSA urla cind la unul cind la altu ,pe un crescator la luat misto ca degeaba a venit ,sa intimplat sa fiu linga acea persoana, arbitrajul a lasat de dorit {vorbesc de clasa mini baby} organizatori au fost si handleri si au iesit cel mai bine clasati,taxa de 50 lei {taxa de smecheri},cum am mai spus un C.A.C. e organizat mult mai bine ca un campionat,regret ca nu am fost la TURDA am inteles ca a fost frumos ,nu trebuie sa iesim neaparat pe primul loc ,distractia conteaza mai vezi locuri noi vorbesti cu crescatori mai un sfat etc., eu sint operat de hernie de disc nu am voie sa conduc dar iam promis fiului meu ca mergem sa mergi 750 km dus intors nui usor nu imi parea rau daca ma distram dar asa mai mult mam inervat si unde mai pui ca am vrut sa devin si membru CNCG din 2013 asta e astia sint in stare de orice miine sar putea sa vedem la campionate si maidanezi cu pedegre de ciobanesc german, dar dam o spaga cui trebuie si vezi cum iei primul loc .sfatul meu la anul lasati sa concureze singuri doar ei organizatori sa vedem daca o sa le placa campionat cu 20 de ciini."
"sunt destui arbitri germani corupti.nu-i mai tot elogiati atat.cele mai mari golanii cu selectiile in Romania s-au facut cu arbitri germani.am filmari cu probe de curaj arbitrate de catre germani.cainii erau varza si totusi au promovat probele.sunt lucruri vazute,nu auzite."
tavym9 chiar nu vreau sa fiu eu samanta de scandal, prefer discutiile pasnice......salariile acolo repet nu sunt ca la noi....
mai bine hai sa incheiem discutia aici si gata..... NOI NE ENERVAM SI PE AIA II DOARE IN C....