Forum ciobanesc german
November 16, 2016, 03:05:02 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Nedumerire - Taxa Ring 50 ron (c) cncg  (Read 19146 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
fl
Sr. Member

Lima von Vifor

« on: October 29, 2012, 03:22:01 PM »

Ieri, la Campionatul de Club de la Brasov, au fost discutii despre o asa zisa "taxa de ring", alta in afara celei de inscriere in concurs.
    Cu scuzele de rigoare, ma puteti lamuri si pe mine ce este asta, ca nu am auzit niciodata despre asa ceva si nici nu am gasit nimic prin niciun regulament.
        Ciocan
  Anticipat imi cer scuze pentru ignoranta si nestiinta.
Von Broos
Hero Member

« Reply #1 on: October 29, 2012, 03:33:38 PM »

E vorba despre o taxa pe care trebuiau sa o plateasca cei care nu sint membrii CNCG si prezentau caini care nu le apartineau !
marius_bl
Hero Member

« Reply #2 on: October 29, 2012, 03:46:18 PM »

Handlerul trebuia sa achite 50 ron daca nu era membru CNCG chiar daca-si prezenta propriul caine. Asta pe langa banii de inscriere.

*Link Removed*
fl
Sr. Member

Lima von Vifor

« Reply #3 on: October 29, 2012, 03:48:17 PM »

E vorba despre o taxa pe care trebuiau sa o plateasca cei care nu sint membrii CNCG si prezentau caini care nu le apartineau !

Sa inteleg de aici ca mai nou stapanii sunt nevoiti sa-si prezinte singuri cainii, sau odata cu inscrierea acestora in club trebuie sa mai inscriem si cate un handler?
Ce te faci cand un handler prezinta mai multi caini (cu stapani diferiti)? Pun mana de la mana si platesc toti o singura  taxa. Astia s-au scos.
Pai daca nu sunt membru CNCG, nu platesc taxa de inscriere in concurs mai mare decat cei care sunt membrii?
fl
Sr. Member

Lima von Vifor

« Reply #4 on: October 29, 2012, 03:50:58 PM »

Sau poate are CNCG-ul handleri de inchiriat (gata afiliati si recunoscuti ) si noi nu stim.
Von Broos
Hero Member

« Reply #5 on: October 29, 2012, 04:18:20 PM »

Sau poate are CNCG-ul handleri de inchiriat (gata afiliati si recunoscuti ) si noi nu stim.
Un ban in plus la club nu strica........... Drac
fl
Sr. Member

Lima von Vifor

« Reply #6 on: October 29, 2012, 11:35:10 PM »

Mda, se pare ca pe romani nu prea-i deranjeaza sa le umfle buzunarele unora sau altora, deoarece nu vad o agitatie pe tema asta. De altfel nici la fata locului nu au fost decat vreo 2 sau 3 care au ripostat si au vociferat.
Daca stau bine sa-mi aduca aminte si la Pitesti, acelasi "x-ulescu" invita pe cineva sa paraseasca ringul (pe un handler) tot pe motiv ca nu este membru CNCG. Atunci nu a pomenit nimic de vreo taxa.
De ce recurgeti la chestii din astea? Pentru ca v-ati dat seama ca sunt oameni care prezinta cainii mai bine decat voi sau handlerii vostri si vreti sa-i reduceti la tacere prin tot felul de subterfugii? Sau pentru ca v-au plecat oamenii din Club si aplicati tactica "daca voi nu ma vreti, eu va vreau" si incercati sa-i aduceti cu forta?
Poate-mi postati si mie bucatica aia dintr-un regulament unde scrie ca un handler trebuie sa fie membru al vreunui club ca sa poata sa intre cu cainele in ring. Daca nu exista, poate aveti de gand sa va cereti scuze ca va bateti joc de noi.

radu10101992
Hero Member

« Reply #7 on: October 30, 2012, 01:44:18 AM »

Mie mi se pare cea mai mare nesimtire sa iti ceara inca o taxa pe langa aia de inscriere , mai ales pentru ce spuneti dumneavoastra
Dragomirescu
Newbie
*

« Reply #8 on: October 30, 2012, 10:17:51 AM »

Mda, se pare ca pe romani nu prea-i deranjeaza sa le umfle buzunarele unora sau altora, deoarece nu vad o agitatie pe tema asta. De altfel nici la fata locului nu au fost decat vreo 2 sau 3 care au ripostat si au vociferat.
Daca stau bine sa-mi aduca aminte si la Pitesti, acelasi "x-ulescu" invita pe cineva sa paraseasca ringul (pe un handler) tot pe motiv ca nu este membru CNCG. Atunci nu a pomenit nimic de vreo taxa.
De ce recurgeti la chestii din astea? Pentru ca v-ati dat seama ca sunt oameni care prezinta cainii mai bine decat voi sau handlerii vostri si vreti sa-i reduceti la tacere prin tot felul de subterfugii? Sau pentru ca v-au plecat oamenii din Club si aplicati tactica "daca voi nu ma vreti, eu va vreau" si incercati sa-i aduceti cu forta?
Poate-mi postati si mie bucatica aia dintr-un regulament unde scrie ca un handler trebuie sa fie membru al vreunui club ca sa poata sa intre cu cainele in ring. Daca nu exista, poate aveti de gand sa va cereti scuze ca va bateti joc de noi.

Isi bat joc de noi de mult timp....Nu mai mira pe nimeni de ce varfurile scoase in fata de clubul national de ciobanesc german din Romania la o expozitie in afara tarii si cu un arbitru competent se clasifica numai la coada  Undecided
Maraluadi
Sr. Member

« Reply #9 on: October 30, 2012, 12:38:57 PM »

Taxa aia era o mizerie inventata de vreo minte luminata din cadrul clubului. In conditiile in care pe site sunt afisate preturile pentru expo diferentiat deja...membri de club (60 lei la clasa minibaby), nemembri de club dar membri ACHR (90 lei la aceeasi clasa) iar nemembri ACHR 120 lei.
  Sa mai ceri in ziua expozitiei 1 leu in plus pentru orice... e o mizerie!
  Eu sincer inainte de a intra cu catelusa mea in ring, am scos banii (50 lei) din buzunar si i-am intins unuia dintre organizatori iar acesta mi-a spus ca trebuie sa-i platesc la sfarsit cand imi ridic carnetul de performanta. Din cate am inteles au fost si oameni care au platit efectiv iar cand s-au trezit ei ca face lumea scandal au renuntat si au dat banii inapoi celor care platisera. Degeaba domnilor, mizeria a fost deja facuta.
fl
Sr. Member

Lima von Vifor

« Reply #10 on: October 30, 2012, 01:01:10 PM »

In conditiile in care pe site sunt afisate preturile pentru expo diferentiat deja...membri de club (60 lei la clasa minibaby), nemembri de club dar membri ACHR (90 lei la aceeasi clasa) iar nemembri ACHR 120 lei.
  Sa mai ceri in ziua expozitiei 1 leu in plus pentru orice... e o mizerie!

Ei, de aici vine si paradoxul acestei taxe, pusa de undeva din neant, crezand ei ca prostesc poporul.

Eu sincer inainte de a intra cu catelusa mea in ring, am scos banii (50 lei) din buzunar si i-am intins unuia dintre organizatori iar acesta mi-a spus ca trebuie sa-i platesc la sfarsit cand imi ridic carnetul de performanta. Din cate am inteles au fost si oameni care au platit efectiv iar cand s-au trezit ei ca face lumea scandal au renuntat si au dat banii inapoi celor care platisera. Degeaba domnilor, mizeria a fost deja facuta.
Si cei care apucasera sa plateasca, primisera chitante?
Chiar sunt curios ce scria pe chitanta respectiva.
Daca nu mai au resurse pentru a-si intretine cainii si vor sa ii sprijinim si noi, barem sa ne spuna si facem cheta de buna voie, de mila animalelor (atata timp cat nu prezinta legea dupa care trebuia sa platim, sunt indreptatit sa cred ce vreau), dar nu sa ne considere prostii lor.
Nu m-ar mira ca pe viitor sa dea CNCG-ul o "ordonanta de urgenta" prin care sa se acopere si cu taxa asta.
augustus-canis
Hero Member

Ciobanesc German: quality not quantity...

« Reply #11 on: October 30, 2012, 01:37:39 PM »

Ei, de aici vine si paradoxul acestei taxe, pusa de undeva din neant, crezand ei ca prostesc poporul.

Si cei care apucasera sa plateasca, primisera chitante?
Chiar sunt curios ce scria pe chitanta respectiva.
Daca nu mai au resurse pentru a-si intretine cainii si vor sa ii sprijinim si noi, barem sa ne spuna si facem cheta de buna voie, de mila animalelor (atata timp cat nu prezinta legea dupa care trebuia sa platim, sunt indreptatit sa cred ce vreau), dar nu sa ne considere prostii lor.
Nu m-ar mira ca pe viitor sa dea CNCG-ul o "ordonanta de urgenta" prin care sa se acopere si cu taxa asta.
Scria "Taxa ring"   si chitantele sunt fara serie si numar atat cele cu "taxa expo" cat si cele cu "taxa ring", ca de obicei....
Economie subterana  Grin  Poate se sesizeaza DNA-ul....
Dragomirescu
Newbie
*

« Reply #12 on: October 30, 2012, 04:37:36 PM »

Acest club nu va putea evolua si nu va atrage noi membri atata timp cat nu isi respecta propriul regulament de crestere.

http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,3346.15.html
CristiBurlacu
Hero Member

« Reply #13 on: October 30, 2012, 05:42:03 PM »

Eu unu n am auzit nimic de taxa de ring, si am prezentat si alt caine decat al meu, membru cncg nu sunt si pt asta am platit taxa de inscriere mai mare, exact cum scrie pe site. Urat daca au cerut taxa asta, foarte urat.
Se pare ca incep sa apara discutii si despre arbitraj...astept cu nerabdare
Maraluadi
Sr. Member

« Reply #14 on: October 30, 2012, 05:44:58 PM »

Cristi, discutiile astea au inceput la clasa minibaby, cel putin acolo le-am auzit eu, nu stiu daca a fost cazul si la cei cu par lung (ei au fost arbitrati primii).
Pages: [1] 2 3 4 5   Go Up
  Print  

Jump to: