Forum ciobanesc german
February 25, 2013, 04:41:05 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: am si eu un puiut de CG...hellppp!!  (Read 7793 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
gabriella
Hero Member

« Reply #15 on: December 16, 2012, 11:12:07 PM »

are dintisori ca niste ace..si muscaaa Smiley ..royal starter ii dau..carnitza din conserva pt juniori..orez fiert cu morcovi..iar astazi pt prima data piept de pui fiert si tocat..papa tot ce-i dau
gabriella
Hero Member

« Reply #16 on: December 16, 2012, 11:14:06 PM »

conserva belcando cu pui si oua..este buna?
salvanim
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #17 on: December 17, 2012, 02:29:55 AM »

ai luat puiutul de la canisa Cabanova? vad aceleasi poze care le au si ei postate.

I'm on guard!
gabriella
Hero Member

« Reply #18 on: December 17, 2012, 10:39:48 AM »

da..de acolo..pozele sunt ale catelusului meu..
Shock
Newbie
*

« Reply #19 on: December 17, 2012, 03:45:32 PM »

ai luat puiutul de la canisa Cabanova? vad aceleasi poze care le au si ei postate.
Ce "canisa"? Este vorba de inmultitori, si inca unii fara scrupule care o fac numai pentru profit, dovada faptul ca vand pui de 4 saptamani oricui e dispus sa scoata cativa banuti din buzunar. Bine ca se mai si promoveaza pe acest site...
VINCENT
Jr. Member
**

ARES

« Reply #20 on: December 17, 2012, 08:54:38 PM »

Parerea mea este sa renunti la lapte, da-i iaurt in locul lui.Bobitele poti sa le inmoi in supa (fara sare).Da-i sa manance de 4 ori pe zi, granule de calitate, branza de vaci,orez cu legume si carne.Eu cred ca e bine sa se dea carnea cruda, sa fie de vita, pui sau oaie.Se poate da si cas, este foarte bun.Pana la un an (cel putin) trebuie sa primeasca hrana de foarte buna calitate.
gabriella
Hero Member

« Reply #21 on: December 17, 2012, 11:50:19 PM »

bobite ii dau din cele mai bune..(asa mi-au spus la petshop)din cele starter royal canin pt puiuti,ii dau orez fiert cu legume(morcov,telina),carnitza din conserva belcando cu pui si ou,iar astazi i-am dat pt prima data branzica dulce de vaci..si supa facuta din pui si legume fara sare si carnitza din piept de pui tocata..am observat ca cel mai mult ii plac bobitele inmuiate in supa , orez cu legume si carnitza din consrva..am insa o problema..nu prea ii place sa bea apa..aproape deloc Sad  ..il tot bag cu boticul in apa..ii dau si cu linguritza..nu prea vrea..in schimb lapticul il lipaie imediat..nu lapte la cuti de la raft..ii dau din cel de bebelusi cu vitamine..pipi si kk face normal..este foarte vioi si jucausi..mi se pare ca in fiecare zi invatza foarte repede totul(poate asa am eu impresia).,dar suntem topiti dupa el..treburile si le face intr-un singur loc pe ziare.,nu in toata casa..aaa..i-am facut si testele acelea cu zdranganit de chei trantite..zgomote bruste..este foarte atent si curios..nu se sperie deloc..se bate cu jucariile lui de plus..maraie..se lupta cu noi pt carpitza lui..dupa ce se lupta pt ea.,il lasam sa castige,iar el fuge cu ea victorios..eu am mai avut caini..si mai am..dar el mi se pare deosebit ..adora sa-l iau in bratesi sa-i fac masaj pe spate si si sa-l gadil pe burtica..este cam rasfatzat..nu plange deloc..ii dau si calciu cu d3 si niste vitamine pt catei..nu stiu cum le zice..dar vitaminele le rontzaie disperat..ii place gustul..pe 21 facem primul vaccin..sper sa fie bine..insa chestia cu apa ma dispera..aici am citit ca trebuie sa bea foarte mlta apa..el ii simte gustul si se intoarce cu fundu' la ea.. Sad
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #22 on: December 17, 2012, 11:55:07 PM »

cred ca iarna beau mai putina apa, pentru ca nu o pierd prin transpiratie, deasemeni pentru ca-i dai supitza si lapte...isi ia de acolo necesarul de lichid. In rest, eu cred ca iti cresti puiutul foarte bine si frumos!
Mi-ai trezit amintirile pe cand era si al meu bursucel...

I'm on guard!
gabriella
Hero Member

« Reply #23 on: December 18, 2012, 12:03:41 AM »

vreau tot ce-i mai bun pt el..ne-am dorit enorm un cg..nu pt concursuri..pt noi..sa fie membru al familiei..avem un ciobanesc belgian mai deosebit..dar este batran..il avem de cand s-a nascut fetitza mea..dar cand l-am primit avea deja 6 luni..si ce era mai greu trecuse..este demential de frumos..din pacate nu am reusit sa avem puiuti de la el..pt ca nu sunt pe aici femele la fel..este deosebit de protector si asculta de mine si de fetitza ,iar cu sotul de la inceput se cearta care sa domine Smiley fiind masculi amandoi..este un bun caine de paza si protectie chiar si acum(de 2 ori a prins hotii in curte..ultima data vara trecuta)..nimeni nu are curaj sa intre in curte daca-i liber..pe el il tin in curte in padoc..nu l-am legat niciodata..
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #24 on: December 18, 2012, 12:26:26 AM »

ce-mi place cand citesc despre caini protectori...copii...si eterna lupta pentru pozitia de "alfa male"! Cel mai frumos este ca suntem recunoscute noi, ca "alfa female" de catre toti masculii nostri!

I'm on guard!
Tazmania
Jr. Member
**

« Reply #25 on: December 18, 2012, 11:38:16 AM »

Sa-ti traiasca si sa il iubesti mult, pentru ca el sigur te iubeste!

ce-mi place cand citesc despre caini protectori...copii...si eterna lupta pentru pozitia de "alfa male"! Cel mai frumos este ca suntem recunoscute noi, ca "alfa female" de catre toti masculii nostri!
   Not Worthy
gabriella
Hero Member

« Reply #26 on: December 18, 2012, 11:52:30 AM »

multumesc frumos..si eu il iubesc enorm..parcai un bebe mic si rasfatzat
gabriella
Hero Member

« Reply #27 on: December 18, 2012, 01:33:38 PM »

de 2 zile nu-i mai dau lapte si tot nu bea apa.. Sad ..nu stiu ce sa-i fac sa bea..ii dau cu linguritza..cu biberonul..nu-i place.. de mancat mananca ..dimineatza i-am facut deparazitarea interna( a doua cum ar veni..dupa 10 zile) ..dar inca nu a facut kk.. adora conservele de carne (in 4 zile a mancat 1 cons jumate) si orezul cu morcov..branzica nu-i place.. i-am dat ieri pt prima data.. o sa mai incerc sa vad peste vre-o 2 zile..poate o sa manance,pt ca am inteles ca-i importanta in dieta lui
Arpad
Hero Member

« Reply #28 on: December 18, 2012, 06:32:24 PM »

Vise Laura!Vise placute chiar! Wink
Arpad
Hero Member

« Reply #29 on: December 18, 2012, 06:33:25 PM »

Sa-ti traiasca,puiutul,sa fie sanatos!E un scump!
Pages: 1 [2] 3 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof