Forum ciobanesc german
February 25, 2013, 04:41:10 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4   Go Down
  Print  
Author Topic: am si eu un puiut de CG...hellppp!!  (Read 7793 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
gabriella
Hero Member

« Reply #30 on: December 18, 2012, 06:36:38 PM »

multumesc frumos..acum doarme..astazi s-a jucat cat pt o sapt..este rupt de oboseala
freddy25
Hero Member

« Reply #31 on: December 18, 2012, 06:50:13 PM »

de 2 zile nu-i mai dau lapte si tot nu bea apa.. Sad ..nu stiu ce sa-i fac sa bea..ii dau cu linguritza..cu biberonul..nu-i place.. de mancat mananca ..dimineatza i-am facut deparazitarea interna( a doua cum ar veni..dupa 10 zile) ..dar inca nu a facut kk.. adora conservele de carne (in 4 zile a mancat 1 cons jumate) si orezul cu morcov..branzica nu-i place.. i-am dat ieri pt prima data.. o sa mai incerc sa vad peste vre-o 2 zile..poate o sa manance,pt ca am inteles ca-i importanta in dieta lui
Ar fi bine sa-i mai dai lapte dar numai din acela special de catei. Daca ii dai bobite inmuiate in apa, probabil ca nu mai simte nevoia sa bea si separat.
salvanim
VINCENT
Jr. Member
**

ARES

« Reply #32 on: December 18, 2012, 07:19:21 PM »

Iarna nu prea beau apa, nu-i mai da cu lingurita, lasa-i sa aiba tot timpul in vas si bea el cand ii trebuie.Eu femelei mele (face 6 luni in curand) ii dau apa dupa fiecare masa si bea foarte putina.Ii las si in vas dar ingheata rapid si nu o are prea mult timp la dispozitie.
gabriella
Hero Member

« Reply #33 on: December 18, 2012, 07:53:45 PM »

o sa incerc si asa..ma stresez pt ca mananca..si-mi este teama sa nu pateasca ceva daca nu bea deajuns
freddy25
Hero Member

« Reply #34 on: December 18, 2012, 07:58:23 PM »

Da' pipi face? Daca face pipi de 6-7 ori pe zi nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi.
gabriella
Hero Member

« Reply #35 on: December 18, 2012, 08:21:11 PM »

face pipi intr-o veselie.. Smiley
gabriella
Hero Member

« Reply #36 on: December 18, 2012, 08:24:43 PM »

ce-mi place la el de mor este ca nu- sperios deloc..este curios tare..daca aude un zgomot sau ceva nou se opreste din ce face..ciuleste urechiusele si pleaca sa cerceteze..nu fuge si nici nu se ascunde..de cand il am nu s-a speriat niciodata..astazi sotul mesterea cu bormasina si cu un circular micut de mana (sa-i faca la rasfatzat o cusca mica) si el in loc sa se sperie de zgomot s-a dus langa el..apoi a inceput sa-l latre si sa faca ca un lup... Smiley)
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #37 on: December 19, 2012, 12:18:27 AM »

ce simpatic este...cum sa nu mori de dragul lui? Pupa mama botic micut!

I'm on guard!
gabriella
Hero Member

« Reply #38 on: December 19, 2012, 12:28:14 AM »

abia astept sa scapam de vaccinuri sa dorm si eu bine..sa-l pot scoate si afara macar putin..eu stau la curte..am 1000mp de joaca pt el..
freddy25
Hero Member

« Reply #39 on: December 19, 2012, 01:19:27 AM »

Daca nu intra alti caini in curte la tine, eu cred ca il poti scoate. Eu i-am scos pe ai mei in curte si nu a fost unul ci o multime in decursul anilor. Am avut o catelusa care a facut pui si dupa ce au implinit 2 luni ii scoteam ziua in curte la soare ca sa sintetizeze vit D. Nu asta e pericolul ci faptul ca e frig si el e micut, inca nu se poate termoregla
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #40 on: December 19, 2012, 01:42:56 AM »

chiar este mult prea mic...4-5 saptamani?

I'm on guard!
gabriella
Hero Member

« Reply #41 on: December 19, 2012, 10:45:24 AM »

5 sapt face pe 20..adica maine..si eu am avut catei..ii iubesc..dar el mi se pare deosebit..istet foc..si crede ca eu sunt mami a lui Smiley ..mie mi se pare ca masculii sunt mai ascultatori si mai fideli cu femeile decat catelusele..mai atasati..eu asa am obs pana acum..am avut si catelusa (nu cg,labrador) dar nu se compara cu un catel..era zurlie rau..nu asculta deloc..trantea fata jos si o musca de fatza si o tragea de par,cu toate ca era dresata..stia comenzile..facea ce vroia si doar cand avea ea chef asculta..in schimb baiatul care-l am acum un ciobanesc belgian ,cu toate ca l-am primit cadou cand avea 6 luni deja ,era gata dresat si el..dar asculta tot..stie sezi,culcat..atac..lasa-l..treci la loc..pas..comanda nu..stai..si niciodata nu a facut altfel..este o frumusete de caine..o culoare mai rara la ciobanesc belgian..cu parul lung..din pacate are deja 13 ani si este cam bonlavior..
gabriella
Hero Member

« Reply #42 on: December 19, 2012, 10:58:26 AM »

nu acum vreau sa-l scot afara freddy..ca nu-s nebuna Smiley) pe la 2 luni vroiam si sper sa aiba macar 2 vaccinuri facute pana atunci
freddy25
Hero Member

« Reply #43 on: December 19, 2012, 01:59:30 PM »

Poate pina atunci se incalzeste putin ca azi e teroare in Constanta. Oricum sa fie temperaturi de peste 5-6 grade cand il scoti si il tii un pic , 5-6 minute pina face un pp si un kk. Asa sunt ciobanestii-extrem de obedienti. Cainii de vanatoare cum e si labradorul au energie mai multa si trebuie sa stii cum sa-i iei ca sa te asculte. Eu am o catea, o corcitura de CG si e ata de docila de nu-mi vie sa cred. Acum e batranica, saracuta, dar tot ascultatoare e. Nu mi-a creat nici o problema de cand o am in 12 ani. In schimb, cel de vanatoare, jar mananca si totusi e mai cuminte decat o fata de aceeasi rasa pe care am avut-o inainte. Mi-ar trebui multe pagini sa descriu toate dracoveniile pe care le-a facut culminand cu deschiderea portii pentru ca s-o lase sa iasa pe cealalta catelusa de talie mica dupa care am umblat 3 zile ca s-o gasesc. Ea era deschizatoarea de usi. Cum ramanea cea mica blocata in vreo camera venea ea si deschidea usile si in stilul impins si in stilul tras. Am scos si manerul frigiderului ca sa nu-l deschida. La poarta si la usa dela intrare am pus clante in forma de bila, din acelasi motiv. De aia tot repet " sa te fereasca Domnul de un caine prea inteligent".
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #44 on: December 19, 2012, 05:46:47 PM »

Am scos si manerul frigiderului ca sa nu-l deschida. La poarta si la usa dela intrare am pus clante in forma de bila, din acelasi motiv. De aia tot repet " sa te fereasca Domnul de un caine prea inteligent".
Laughing Laughing La noi matza este cea care deschide tot...ar trebui sa-i scot gherutele, sa nu mai aiba cu ce sa agate si sa gasesc toate usile larg deschise!

I'm on guard!
Pages: 1 2 [3] 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof