gabriella
Hero Member

|
 |
« on: December 16, 2012, 02:55:56 AM » |
|
salutare!!sunt proaspata posesoare a unui puiut de  si vreau si eu ceva sfaturi..catelusul are exact 4 saptamani..provine dintr-un cuib numeros(13 puiuti) ..le dadea si hrana solida de la 3 sapt..bobitze si carnitza din conserva inmuiate..l-am deparazitat intern ..si vreau sa stiu cand ii pot face primul vaccin..de cate ori trebuie sa-i dau sa manance pe zi? eu ii dau bobitze starter si carnitza din conserva pt juniori , inmuiate in laptic si ii fac orez cu morcov ras ..ii dau calciu cu d3 si vitamine(imi scapa acum cum le spune)..vreau orice sfat pt a stii cum sa-l cresc corect..cam cat trebuie sa manance pe zii..il am de 3 zile deja..pot spune ca este un rasfatzat si un mancacios..cand l-am luat era cam slabut ..l-am luat direct din cuib..eu mai am un mascul de ciobanesc belgian ,dar are 13 ani..il am de cand avea 6 luni si era deja mare..iar cu  vreau sa il cresc exact ca la carte...pe puiut il cheama OTTO
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabriella
Hero Member

|
 |
« Reply #1 on: December 16, 2012, 02:57:01 AM » |
|
salutare!!sunt proaspata posesoare a unui puiut de  si vreau si eu ceva sfaturi..catelusul are exact 4 saptamani..provine dintr-un cuib numeros(13 puiuti) ..le dadea si hrana solida de la 3 sapt..bobitze si carnitza din conserva inmuiate..l-am deparazitat intern ..si vreau sa stiu cand ii pot face primul vaccin..de cate ori trebuie sa-i dau sa manance pe zi? eu ii dau bobitze starter si carnitza din conserva pt juniori , inmuiate in laptic si ii fac orez cu morcov ras ..ii dau calciu cu d3 si vitamine(imi scapa acum cum le spune)..vreau orice sfat pt a stii cum sa-l cresc corect..cam cat trebuie sa manance pe zii..il am de 3 zile deja..pot spune ca este un rasfatzat si un mancacios..cand l-am luat era cam slabut ..l-am luat direct din cuib..eu mai am un mascul de ciobanesc belgian ,dar are 13 ani..il am de cand avea 6 luni si era deja mare..iar cu  vreau sa il cresc exact ca la carte...pe puiut il cheama OTTO
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vivat
Hero Member

LARS
|
 |
« Reply #2 on: December 16, 2012, 07:42:09 AM » |
|
salutare!!sunt proaspata posesoare a unui puiut de  si vreau si eu ceva sfaturi..catelusul are exact 4 saptamani..provine dintr-un cuib numeros(13 puiuti) ..le dadea si hrana solida de la 3 sapt..bobitze si carnitza din conserva inmuiate..l-am deparazitat intern ..si vreau sa stiu cand ii pot face primul vaccin..de cate ori trebuie sa-i dau sa manance pe zi? eu ii dau bobitze starter si carnitza din conserva pt juniori , inmuiate in laptic si ii fac orez cu morcov ras ..ii dau calciu cu d3 si vitamine(imi scapa acum cum le spune)..vreau orice sfat pt a stii cum sa-l cresc corect..cam cat trebuie sa manance pe zii..il am de 3 zile deja..pot spune ca este un rasfatzat si un mancacios..cand l-am luat era cam slabut ..l-am luat direct din cuib..eu mai am un mascul de ciobanesc belgian ,dar are 13 ani..il am de cand avea 6 luni si era deja mare..iar cu  vreau sa il cresc exact ca la carte...pe puiut il cheama OTTO Cel mai bine este să-l vadă un veterinar care îți va răspunde la toate întrebările, inclusiv referitor la alimentație și vaccinuri. Din ceea ce știu eu nu este bine să-i dai lapte, am văzut că-i înmoi bobițele; există lapte praf pentru căței, îl amesteci cu apă. Să-ți fie sănătos și să crească mare!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabriella
Hero Member

|
 |
« Reply #3 on: December 16, 2012, 10:29:38 AM » |
|
pai laptele pe care il dau ste praf..si contine si el vitamine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vivat
Hero Member

LARS
|
 |
« Reply #4 on: December 16, 2012, 11:10:44 AM » |
|
pai laptele pe care il dau ste praf..si contine si el vitamine
Dacă-i pentru căței e bun. În rest, spor la citit pe forum, mai sunt topicuri deschise în situația ta, cu puii luați foarte mici din diferite motive. Dar eu tot unui veterinar m-aș adresa din cauza vârstei.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #5 on: December 16, 2012, 02:48:06 PM » |
|
Laptele de uz uman contine lactoza in cantitate mai mare si multi catei fac diaree sau crampe din cauza asta. Laptele praf pentru catei are un continut mult mai mic sau de loc de lactoza. Ii poticumpara lapte de bebelusi dar fara lactoza, se gaseste la farmacii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabriella
Hero Member

|
 |
« Reply #7 on: December 16, 2012, 05:17:27 PM » |
|
laptele praf este pt bebelusi..sincer nu stiu ce continut de lactoza contine..vad ca-i place..si nu este deranjat la burtica..face normal..este foarte mancacios
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vivat
Hero Member

LARS
|
 |
« Reply #8 on: December 16, 2012, 05:30:57 PM » |
|
el este Otto cel micut si rasfatzat  Ce jucărică pufoasă! Să fie sănătos micuțul frumos!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #9 on: December 16, 2012, 09:17:52 PM » |
|
sa-ti traisca gandacelul! este tare scump! Cel mai bine este, cum zicea si vivat, sa mergi la vet si sa citesti cat mai mult la sectiunile pui dar si le celelalte! Sa-ti fie sanatos!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
gabriella
Hero Member

|
 |
« Reply #10 on: December 16, 2012, 09:20:39 PM » |
|
multumim frumos..este un rasfatel..latra..maraie..musca..si papa..este devreme sa-i dau branzica de vaca si iaurt??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabriella
Hero Member

|
 |
« Reply #11 on: December 16, 2012, 09:22:40 PM » |
|
maine ii fac a doua deparazitare interna..si pe 21 primul vaccin..sper sa-mi spuna vet mai multe despre cum si ce sa-i mai dau..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vivat
Hero Member

LARS
|
 |
« Reply #12 on: December 16, 2012, 09:42:14 PM » |
|
este devreme sa-i dau branzica de vaca si iaurt??
Încearcă, dar din acelea fără grăsimi, fără sare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabriella
Hero Member

|
 |
« Reply #13 on: December 16, 2012, 10:13:31 PM » |
|
pai branzica dulce de vaca si iaurt gras..sper ca-i bun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #14 on: December 16, 2012, 11:08:37 PM » |
|
Nu foarte gras ca face diaree. Nu ii da mult o data. Cel mai bine e sa-i dai bobite Royal Canin Starter inmuiate in apa calduta. Dupa ce ii mai cresc dintii adica pe la 6 saptamani ii poti da bobitele fara sa le mai inmoi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|