Forum ciobanesc german
January 17, 2013, 03:11:00 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Ratie la o catelusa de 2 luni CG  (Read 3141 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
freddy25
Hero Member

« Reply #15 on: December 21, 2012, 06:56:53 PM »

Trebuie sa manance la ore fixe. Daca nu termina intr-un sfert de ora, ii iei mancarea si ii mai dai la urmatoarea masa. Nu ii dai nimic intre mese. Nu se da mamaliga la pui, nu ar trebui sa se dea nici la adulti. Daca vrei sa-i dai hrana gatita, ii dai carne nu foarte grasa, legume si orez toate bine fierte. Eu fierbeam carnea si legumele separat de orez. Poate ii dai sa manance prea mult sau e din cauza boabelor. Boabele de friskies sunt dure si se inmoaie greu in stomacul catelului. Faci tu economie la mancare acum dar peste catva timp vei cheltui mai mult cu veterinarul.
Ionut Bogdan
Newbie
*

« Reply #16 on: December 21, 2012, 10:36:51 PM »

Nu-i mai da si tu mancare aiurea. Sa aiba un program fix cu mesele. Si dupa ce mananca, important este sa stea o perioada linistita.
Trebuie sa respecti si cantitatea de hrana pe care i-o dai.
Mamaliga pentru ce i-ai dat-o? deliciu?
Sa zicem Roll Eyes desi mancase cu 10 min mai devreme se uita la mn si mai ca te asteptai sa si vorbeasca "dami si mie..." si na, oleaca de mamaliga am zis ca nu face nimic; (am uitat sa precizez) in voma mamaliga era asa cum iam dato, nu a mestecato inseamna.... probabil de asta... Sper sa nu fie nimic grav... Undecided
salvanim
Ionut Bogdan
Newbie
*

« Reply #17 on: December 21, 2012, 10:38:25 PM »

Trebuie sa manance la ore fixe. Daca nu termina intr-un sfert de ora, ii iei mancarea si ii mai dai la urmatoarea masa. Nu ii dai nimic intre mese. Nu se da mamaliga la pui, nu ar trebui sa se dea nici la adulti. Daca vrei sa-i dai hrana gatita, ii dai carne nu foarte grasa, legume si orez toate bine fierte. Eu fierbeam carnea si legumele separat de orez. Poate ii dai sa manance prea mult sau e din cauza boabelor. Boabele de friskies sunt dure si se inmoaie greu in stomacul catelului. Faci tu economie la mancare acum dar peste catva timp vei cheltui mai mult cu veterinarul.
Pai ma gandeam sa ii schimb mancarea, cred ca voi merge pe Bosch, am inteles ca e destul de buna si pretul e chiar modest  Smiley Sper sa nu fie vreo interocolita  Undecided
Ionut Bogdan
Newbie
*

« Reply #18 on: December 21, 2012, 10:39:46 PM »

Give me beer Multumesc tuturor pt raspunsuri... Sper sa ajute topicul meu si altora...  Roll Eyes
Tazmania
Newbie
*

« Reply #19 on: December 22, 2012, 05:02:22 PM »

Noi iti dam doar sfaturi din "experienta" noastra, dar fiecare catel e unicat. Importante sunt discutiile, sfaturile, etc pentru ca tu, eu, altii sa tragem niste concluzii generale si sa le oferim, pe cat putem, cele mai bune conditii. Deci sigur va ajuta topicul asta.

se uita la mn si mai ca te asteptai sa si vorbeasca "dami si mie..." si na, oleaca de mamaliga am zis ca nu face nimic
Nu o invata sa cerseasca! Cum ti-am scris si pe privat ii face mai mult rau. Sunt multe topicuri pentru asta.
limanezul
Newbie
*

« Reply #20 on: December 29, 2012, 05:32:49 PM »

vezi ca la real găsești  boabe tip  se numesc ai mei la 2 luni aveau 8.5 kile
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #21 on: December 30, 2012, 01:08:31 PM »

Eu cred ca legumele sunt mult mai bune date crude,prin fierbere se distrug vitaminele.
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof