Forum ciobanesc german
March 30, 2013, 06:37:27 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Poll
Question: Sfaturi va rog la un caz mai special !!
Ce sa fac ? - 0 (0%)
Cum sa fac ? - 0 (0%)
Total Voters: 0

Pages: 1 2 3 [4]   Go Down
  Print  
Author Topic: Sfaturi va rog la un caz mai special !!  (Read 6491 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vivat
Hero Member

LARS

« Reply #45 on: February 16, 2013, 06:51:15 AM »

Da, stiu, de obicei "sunt" mai entuziasmat cand ii spun bravo, dar banuiesc ca in filmare ma concentram mai mult sa filmez cat mai bine si poate de aia nu a fost asa ! Vreau doar sa mai insist pe "chemat", cateodata o strig, o chem se uita la mine si parca ashteapta ceva ca sa vina, nu stiu de ce! Cum as putea sa o invat sa vina la mine cand o chem ! e mult mai receptiva la chemare cand e in curte cu mine, cand iesim pe teren necunoscut nici nu ma baga in seama !
Aici eu cred că e vorba doar despre motivarea ei, o chemi și când vine îi dai recompensa bună-bună. Și când vezi că nu te bagă în seamă prefă-te că pleci, te va urma cu siguranță și ... din nou recompensă. Practic tu trebuie să-i formezi un reflex, repeți până se formează.
tzitzi_84
Jr. Member
**

« Reply #46 on: March 25, 2013, 06:57:39 PM »

Salutare, ma simteam dator cu o actualizare ......

Facem progrese mari....am inceput sa ne plimbam cu bicicleta de cateva zile incoace ...deja cand vede ca pun mana pe bicicleta este super extaziata si deabea asteapta sa iesim afata sa ne miscam.
Cred ca faptul ca am invatat sa mergem in lesa frumos ne ajuta sa invatam sa mergem si pe langa bicicleta asa cum trebuie, sper sa pot posta in cateva zile si un filmulet dar mi-e cam greu sa si filmez in timp ce ma plimb cu ea cu bicicleta dar am sa incerc. Incerc sa o fac sa isi consume cat mai mult din energie ca sa nu mai aiba prea multa pentru bad habit-uri ( sapat prin curte, rupt flori etc).
Vreau sa va intreb este o anumita distanta care trebuie parcursa cu ea de obicei sau pur si simplu pana se oboseste ?
Mai am o intrebare referitoare la faptul ca ii cade parul....este excluziv din cauza ca isi schimba parul? Mentionez ca azi iarna nu ii cadea deloc, hrana ii dau de la Quick - high energy poate ati auzit de ea...mi-a recomandat-o un medic veterinar care are si canisa de ciobanesc german si el cu asta isi hraneste cainii.

Mersi !

Cainele este "omul" suprem !!!
salvanim
freddy25
Hero Member

« Reply #47 on: March 27, 2013, 01:56:22 PM »

Am căutat pe google hrana Quick High Energy, am gasit-o și am citit din ce e compusă și analiza chimică. N-aș zice că e o hrana de calitate, nu stiu cât costă, probabil e foarte ieftină ținând cont ca are subproduse de carne si subproduse vegetale. Pe moment nu asta ar fi problema ci faptul că are prea multe proteine -30%. Cred ca la un C.G. adult nu trebuie să-i dai mai mult de 25-26% proteine cu exceptia bobițelor grain-free. Cred ca de aceea îi cade părul. Mai bine îi dai Bosch de care foarte mulți posesori de CG sunt extrem de mulțumiți. Hrană bună și cu preț convenabil ar mai fi Brit Premium L.
Mai degrabă i-aș da Clan cu miel de la maxi-pet. Costă 5 lei kg la sac de 15kg si lista de ingrediente incepe cu carne. Compoziția: carne deshidratată(14%pui, 8% miel) porumb, tărâțe, orez, grasime de pui, sfecla de zahăr, extract de proteine de pui, fructo-oligo-zaharide, condroitină,glucozamină fosfat de calciu.Are proteine 25% și grăsimi 12% Eu zic că e incomparabil mai bună decât Quick la un preț aproape egal.
tzitzi_84
Jr. Member
**

« Reply #48 on: March 27, 2013, 02:12:38 PM »

Poti sa detaliezi unpic despre BOSCH si BRIT PREMIUM cat costa sacul cate kg are etc !

Mersi!

Oricum astept sa isi schimbe parul si sa vad ideea e ca eu am catelusa din septembrie sio doar acuma a inceput chestia cu parul ! Ma gandesc ca daca era ceva cu mancarea aparea dupa primul sac adica dupa prima luna de alimentatie! nu?

freddy25
Hero Member

« Reply #49 on: March 27, 2013, 02:26:23 PM »

Brit Premium Adult L e 128lei/sacul de 15kg la petshopmall, transport gratuit pentru comenzi de peste 100lei. Bosch Adult Maxi e 149lei/ 15kg la zooplus. Daca iei 2 saci e 269/30kg. Eu zic că astea ar fi prețurile cele mai mici pe care le-am gasit. Dacă sunt alte firme care practică prețuri mai mici, rog userii să ni le comunice. Ar fi informații utile pentru toți.
tzitzi_84
Jr. Member
**

« Reply #50 on: March 27, 2013, 02:35:28 PM »

OK mersi... Astept si alte pareri referitor la cazutul  de par!

Pages: 1 2 3 [4]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof