Forum ciobanesc german
August 18, 2014, 06:13:39 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
  Print  
Author Topic: C.G. diferente anatomice intre linii.  (Read 11522 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #45 on: April 25, 2013, 07:29:23 PM »

Daca Brasovul este departe trebuie sa te gandesti la o alta rasa.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Thara
Hero Member

« Reply #46 on: April 25, 2013, 08:17:44 PM »

Buna seara. Pasti fericit!
Ma scuzati ca postez aiurea dar as vrea daca puteti sa-mi prezenti cel putin o canisa de ciobanesti germani din liniile de lucru din Romania, deoarece eu nu am gasit canise cu ciobanesti germani din liniile de lucru numai prin Iasi si Brasov. Eu as vrea sa vad una mai aproape de Petrosani.
Multumesc pentru raspuns si scuzati-ma daca va pierdeti timpul cu mine.
Distanta si banii sunt ultimele criterii daca vrei sa te alegi cu un caine bun. Trebuie sa stii ce vrei, pentru ce anume vrei cainele - apoi te orientezi spre o canisa. Dar pentru asta trebuie sa te si documentezi. Eu din cate deduc, tu doresti un caine "doar asa", pe post de animal de companie. Motiv pentru care ai vrut sa iei "n" rase de caini, care dupa cum iti placea intr-un moment al zilei. De ce nu iei in considerare optiunea de adoptie? Parerea mea este ca ar fi cea mai inspirata varianta.

Daca chiar vei dori un caine din linie de lucru, asteapta pana iti permiti si pana vei intelege diferentele intre caini, pentru a face o decizie inspirata - pentru ca sunt multe amanunte cu privire la liniile de lucru. Asta daca iti doresti cu adevarat un CG de lucru. Daca nu, vorba lui Bogdan, cauta alta rasa, sau poti oricand sa adopti un caine. Cu siguranta nu va fi mai prejos.

Un sfat : nu mai tot pune intrebari pentru orice nelamurire pe care o ai - pune mana si citeste, cauta informatiile, nu astepta ca ele sa iti fie date mura-n gura. Unele informatii se gasesc la doi pasi de tine, foloseste optiunea de cautare pe Google. Iar pentru alte informatii, unii le aduna ani la rand, dupa munca multa.
Andipanda
Newbie
*

« Reply #47 on: April 29, 2013, 02:39:32 PM »

Buna ziua. Mai vreau informatii despre liniile de ciobanesc german: exista linia de lucru si linia de show. Ce vreau sa stiu este daca mai exista si o linie americana: http://www.myguardianangelshepherds.com/workingvsshow.html
Multumesc pentru raspuns.
Am mai gasit pe net niste informatii ca ciobanescul german din liniile americane este mai micut decat cel din liniile europene.
Andipanda
Newbie
*

« Reply #48 on: April 29, 2013, 03:03:33 PM »

Si as mai vrea sa stiu ceva. Cineva mi-a raspuns pe forumul ciobanescgerman.net ca ciobanestii germani care se gasesc in casele oamenilor fara acte sunt ciobanesti germani din liniile de lucru;
Intrebarea mea: exista si ciobanesti germani din liniile de lucru care au culori mai deschise precum ciobanescul german de show? intreb deoarece toti ciobanestii germani din curtile oamenilor fara acte care sunt din liniile de lucru si pe care i-am vazut au aceeasi culoare deschisa ca ciobanestii din liniile de show.
dragosmarius
Jr. Member
**

« Reply #49 on: April 29, 2013, 03:33:21 PM »

Cainii fara acte de prin curtile oamenilor sunt de obicei caini lupi nu ciobanesti germani linie de lucru.
Andipanda
Newbie
*

« Reply #50 on: April 29, 2013, 04:33:08 PM »

Scuze, dar nu prea inteleg. Cainii-lupi din curtile oamenilor nu sunt si ei tot ciobanesti germani?
Adica pot fi doar niste caini rezultati din incrucisarea cu lupii? deoarece arata exact ca ciobanestii germani.
Adica vrea sa spun acei lupi din curtile oamenilor nu sunt tot ciobanesti germani?
dragosmarius
Jr. Member
**

« Reply #51 on: April 29, 2013, 04:51:10 PM »

Sunt cam trei linii diferite: ciobanesc german de show, cg de lucru si caine lup.
Andipanda
Newbie
*

« Reply #52 on: April 29, 2013, 04:58:57 PM »

Acum ca am inteles; exista si canise adica puteti sa-mi prezentati si cateva canise cu cainii-lupi, adica cum deosebesti cainii lupi de ciobanesti germani? (m-am gandit de-a lungul timpului la ce caine mi s-ar potrivi si ciobanescul german este una dintre rase mai ales ca vreau sa-l tin la curte).
Pana acum eu stiam ca C.G. sau cainele lup este acelasi.
Deci daca as vrea sa achizitione un ciobanesc german sau un caine-lup cum fac diferenta intre C.G. si cainele-lup?
As fi bucuros daca mia-ti prezenta cateva canise cu cainele-lup.
Si mai vreau sa stiu: exista diferente de talie sau de marime intre cei doi (adica cainele-lup si C.G.)
Eu eram convins pana mia-ti raspuns ca ciobanescul german sau cainele lup este acelasi.
dragosmarius
Jr. Member
**

« Reply #53 on: April 29, 2013, 05:10:28 PM »

Cea mai mare diferenta intre cg si cainii lupi este ca niciodata nu vor exista canise de caini lupi. Cainele lup are stramosi de cg in spate, se aseamana foarte tare cu cg dar nu este cg. Cel mai simplu sa afli daca este cg rsye sa-l intrebi pe stapan ce rasa este. Daca zice caine lup categoric este caine lup. Un caine lup ori este foarte ieftin ori il primesti cadou
Andipanda
Newbie
*

« Reply #54 on: April 29, 2013, 05:21:24 PM »

Si prima mea chestiune: exista si o linie americana de ciobanesti germani?
Din cate am cautat pe google eu am impresia ca linia americana este aceasi cu linia de ciobanesc german de show din Germania.
Aceasta ar cam fi ultima mea intrebare.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #55 on: April 29, 2013, 06:37:04 PM »

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Tare de tot discutia asta.

Cautati fratilor pe forumul asta ca gasiti informatii corecte, nu va tot dati cu parerea si puneti intrebari puerile.
Apropo, cam ce varsta aveti?

P.S.
Sper sa nu va suparati, dar este chiar nostima toata treaba.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
gabriella
Hero Member

« Reply #56 on: April 29, 2013, 10:01:59 PM »

Laughing mai este putin si apar 4 linii..cg de apartament.. Laughing
Horatiu Popescu
Hero Member

« Reply #57 on: April 29, 2013, 11:05:16 PM »

Eu le multumesc celor doi protagonisti, andipanda si dragosmarius. Datorita lor am un sfarsit de zi excelent. Si cred ca si ziua de maine va fi la fel.
dragosmarius
Jr. Member
**

« Reply #58 on: April 29, 2013, 11:15:08 PM »

Din partea mea a fost in spirit de gluma partea cu caine lup. Andipanda dupa cum scrie se pare ca este un copil. Poate ca trebuia sa-i raspund mai serios din prima. Cand scrii de pe telefon e mai greu sa dau raspunsuri ample.
O seara buna tuturor!
steffy
Hero Member

Tod von Bismack

« Reply #59 on: April 30, 2013, 08:49:19 AM »

Laughing Laughing Laughing ce tare!!! m-am amuzat teribil. astept continuarea Laughing Laughing Laughing

In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai.
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof