Buna seara. Pasti fericit!
Ma scuzati ca postez aiurea dar as vrea daca puteti sa-mi prezenti cel putin o canisa de ciobanesti germani din liniile de lucru din Romania, deoarece eu nu am gasit canise cu ciobanesti germani din liniile de lucru numai prin Iasi si Brasov. Eu as vrea sa vad una mai aproape de Petrosani.
Multumesc pentru raspuns si scuzati-ma daca va pierdeti timpul cu mine.
Distanta si banii sunt ultimele criterii daca vrei sa te alegi cu un caine bun. Trebuie sa stii ce vrei, pentru ce anume vrei cainele - apoi te orientezi spre o canisa. Dar pentru asta trebuie sa te si documentezi. Eu din cate deduc, tu doresti un caine "doar asa", pe post de animal de companie. Motiv pentru care ai vrut sa iei "n" rase de caini, care dupa cum iti placea intr-un moment al zilei. De ce nu iei in considerare optiunea de adoptie? Parerea mea este ca ar fi cea mai inspirata varianta.
Daca chiar vei dori un caine din linie de lucru, asteapta pana iti permiti si pana vei intelege diferentele intre caini, pentru a face o decizie inspirata - pentru ca sunt multe amanunte cu privire la liniile de lucru. Asta daca iti doresti cu adevarat un CG de lucru. Daca nu, vorba lui Bogdan, cauta alta rasa, sau poti oricand sa adopti un caine. Cu siguranta nu va fi mai prejos.
Un sfat : nu mai tot pune intrebari pentru orice nelamurire pe care o ai - pune mana si citeste, cauta informatiile, nu astepta ca ele sa iti fie date mura-n gura. Unele informatii se gasesc la doi pasi de tine, foloseste optiunea de cautare pe Google. Iar pentru alte informatii, unii le aduna ani la rand, dupa munca multa.