Forum ciobanesc german
October 13, 2016, 09:45:04 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Ce hrana uscata imi sugerati?  (Read 21816 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
danny_nero:X
Hero Member

Nero,baiatu lui tata:D:)

« Reply #15 on: March 16, 2013, 12:18:23 AM »

Cam mofturos...o sa ii iau un kg sa vad daca ii plac,voi de pe ce site faceti comanda? ca nu prea poti fi sigur de toate,si difera si pretul produselor..
freddy25
Hero Member

« Reply #16 on: March 16, 2013, 12:44:33 AM »

A nu se confunda cu Brit Premium care este o hrană bună de calitate premium, nu superpremium.Pe maxi-pet.ro se gasesc ambele tipuri de Brit, uitați-vă, citiți lista de ingrediente și faceti comparația. La Brit Care proteinele sunt doar din carne de miel in timp ce la Brit Premium doar vreo 40% e proteină din carne iar restul probabil proteină din soia care deși e foarte bună pentru oameni, pentru câini nu e chiar așa. Apoi, Brit Care are ca sursă de carbohidrați doar orez, in timp ce Brit Premium contine și grâu și porumb care pot provoca alergii. De aici e diferența de preț intre cele doua sortimente ale aceluiași producător.
danny_nero:X
Hero Member

Nero,baiatu lui tata:D:)

« Reply #17 on: March 16, 2013, 12:49:58 AM »

Va multumesc pentru sfaturi!
freddy25
Hero Member

« Reply #18 on: March 16, 2013, 01:00:56 AM »

Iar pentru cei care dintr-un motiv sau altul, nu-și pot permite să-și hraneasca animălutzul cu hrană superpremium sau măcar premium, le supun atenției bobițele Clan tot de la Maxi-pet care la un preț similar sunt mult mai de calitate decât Pedigree, Friskies sau Chappi. Sursa de proteină e carnea de miel și pui 14 și 8%,sursa de carbohidrați e constituită din orez și apoi urmeaza celelalte cereale. Ar fi un minus in conținutul cam mare de cenușă-8,5% față de 6-7% cât au bobițele de calitate mai bună Oricum pentru prețul de 5lei pe kg eu zic că e un raport preț/caltate avantajos.  
freddy25
Hero Member

« Reply #19 on: March 16, 2013, 01:03:57 AM »

Cam mofturos...o sa ii iau un kg sa vad daca ii plac,voi de pe ce site faceti comanda? ca nu prea poti fi sigur de toate,si difera si pretul produselor..
Brit Care il gasesti la www.maxi-pet.ro. Am comandat de multe ori la ei și sunt serioși și promți. Dacă stai in Bucuresti poti să iei direct de la magazin, am inteles că au unul in Militari și unul in Grozăvești.Eu nefiind din București am facut doar comenzi online.
Olga
Hero Member

« Reply #20 on: March 17, 2013, 08:07:55 PM »

a luat si eu de la ei, dar n-am inteles ceva
pt persoanele fizice ofera un bonus , dar daca ceri factura pe persoana juridica nu mai ai aceleasi drepturi...??
freddy25
Hero Member

« Reply #21 on: March 18, 2013, 12:15:54 AM »

Se pare că nu.Eu am facut ca persoană fizică mai multe comenzi și nu am primit nici un bonus. Mi-au trimis o data o conservă și altă data o paturică, asta a fost tot. Am impresia că nu poți obtine cardul de membru al maxi-pet club decat dacă mergi personal la magazin și faci cumpărăturile.
Olga
Hero Member

« Reply #22 on: March 18, 2013, 09:31:05 AM »

da, cardul este valabil doar in magazin si dacacumperi ca persoana fizica
nicos
Newbie
*

« Reply #23 on: March 26, 2013, 08:24:40 PM »

Legat de acest topic, vin si eu cu urmatoarea speta: o catelusa CG de 4 ani, trecuta printr-o dubla operatie chirurgicala (enteroctomie 30 cm de intestin subtire + castrare), actualmente este la dieta timp de 2 luni cu Hill's i/d. Ulterior doresc sa o trec pe o alimentatie normala, considerandu-se a fi in afara oricarui pericol. Prin normal inteleg masa gatita la primul tain al zilei, urmat de o portie hrana uscata (seara). Imi permit sa expun mai jos cateva variante de produse intre care oscilez (raportat si la capacitatile materiale proprii), asteptand eventualele pareri pertinente:
PURINA DOG CHOW Adult Sensitive
JOSERA SensiPlus - hrană pentru câinii sensibili
JOSERA Master - amestec crocant pentru câini
BOSCH Special Light
BOZITA Original Plus
FITMIN Maxi Light
PURINA PRO PLAN Adult Chicken & Rice
ARION Adult Maintenance
EUKANUBA Adult Large Breed Maintenance
(stiu ca Eukanuba ar bate concurenta, dar m-ar interesa si o parere referitor la alte produse indicate)
De mentionat: catelusa traieste intr-o curte, avand activitate fizica moderata spre normala.
Multumesc anticipat
radu10101992
Hero Member

« Reply #24 on: March 26, 2013, 09:29:01 PM »

De aici as recomanda Purina si Eukanuba, dar pot sa iti recomand si Bosch light!
freddy25
Hero Member

« Reply #25 on: March 27, 2013, 12:18:06 AM »

Ar mai fi bune și Guabi, Brit Care. Uită-te și la Belcando, e de foarte bună calitate și vezi ce i se potriveste. Pentru dietă, cea mai bună, în opinia mea e Lupovet IB Derma Hyposens (322lei/sacul de 15kg). Același fabricant german are și Lupovet Sporty(254lei/15kg) cu proteine 23% și grăsimi 8.5%. Ambele tipuri de Lupovet sunt presate la rece la temperatura de 38grade.
nicos
Newbie
*

« Reply #26 on: March 27, 2013, 01:27:38 AM »

Multumesc de info!

@radu10101992: cand spuneti Purina, credeti ca se poate avea in vedere si varianta DOG CHOW Adult Sensitive? Iar BOSCH Special Light este destul de acceptabil ca bani, pe piata; sa fie raportul calitate/pret acceptabil?
radu10101992
Hero Member

« Reply #27 on: March 27, 2013, 01:40:32 AM »

Din cate am auzit si eu de la crescatori Dog Chow nu este o mancare buna! Cainele meu a mancat si Royal Canin german shepherd junior si bosch junior si acum bosch adult si se prezinta excelent (cu bosch), chiar daca este o diferenta de pret intre cele 2.Din cate am citi pe net Bosch light nu are prea multi aditivi si are putine proteine.
tzitzi_84
Full Member

« Reply #28 on: March 27, 2013, 02:06:05 PM »

Salutare, eu am avut primul meu    care mi-a trait 11 ani ( s-a "dus" in luna oct anul 2012 ) si in ultimii lui 5 ani l-am hranit cu ProCan Alta Energia sau Quick High Energy 30% proteina

MATERIE PRIMA !
cereale (orez min. 10 %),
carne si subproduse
(pasare min. 18 %), peste
si subproduse, uleiuri si
grasimi, subproduse de
origine vegetala si
minerale.
Compozitie:
Proteina ...............30%
Grasime ...............16%
Celuloza ..............2,5%
Cenusa ...............6,7%
Umiditate .............10%
Calciu .................1,2%
Fosfor .................0,9%
Sodiu ................0,45%
Energie 3.800 Kcal.

( ESTE ACEEASI MANCARE NUMAI CANTITATEA DE SARE DIFERA, ALTA ENERGIA CONTINE MAI MULTA SARE) si nu a avut nici o problema de sanatate, a mancat foarte bine aceea mancare. Si in prezent o folosesc la  care il am acuma, are 1an si 5 luni  si o mananca extraordinar de bine, nu are probleme, blana lucioasa. Aceasta mancare mi-a fost recomandata de un crescator de  b care e si intamplator medic veterinar! Referitor la pret este super ok - sacul de 20kg - 95 ron in CLUJ ! MENTIONEZ CA GASITI DIFERITE SORTIMENTE DE PROCAN

Cainele este "omul" suprem !!!
nicos
Newbie
*

« Reply #29 on: March 27, 2013, 06:04:08 PM »

hmmm...asta cu ProCan, nu stiu ce sa zic...vad ca ati mai postat si in alt topic acelasi text, suna un pic a reclama, dar o sa ma informez mai bine si vis-a-vis de aceasta pista. multumesc
Pages: 1 [2] 3 4   Go Up
  Print  

Jump to: