danny_nero:X
Hero Member

Nero,baiatu lui tata:D:)
|
 |
« on: March 03, 2013, 03:06:44 PM » |
|
Imi hranesc catelul in momentul de fata cu Dog Chow...are 6 luni. dar nu prea le mananca,cu pofta ca sa zic asa...pe ce hrana ziceti ca as putea sa ma axez,la pret sa fie apropiata de Dog Chow..m-am gandit la Bosch,ce ziceti? sa fie o alegere buna?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabriella
|
 |
« Reply #1 on: March 03, 2013, 04:47:00 PM » |
|
la pet mie mi-a spus ca-i super premium boch..dar eu stiu..noua cu birt ne merge bine..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OTIDOG
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: March 05, 2013, 06:15:01 PM » |
|
La 6 luni cred ca trebuie sa ii dai o mancare pentru junior large breed. sunt de acord ca brit-ul si bosch-ul sunt ok, dar daca bugetul iti permite poti sa mergi mai sus dpdv al calitatii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #4 on: March 13, 2013, 07:23:19 PM » |
|
Astazi am intrat la petshop pentru hrana uscata. De trei ani fac comenzi on line si cumparam cu sacul dar s-a intamplat sa raman fara. Am luat, ca de obicei, royal canin adult dar vanzatoarea imi recomanda Kira cu somon sau Kira cu miel. Pretul este la jumatate (11 lei). Ati cumparat asa ceva pentru cateii vostrii? Si a doua intrebare este legata de royal. Eu cumpar de la un crescator si forma boabelor difera de cele din magazin. Este diferenta si la calitate sau doar de design?
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
|
Arpad
|
 |
« Reply #5 on: March 13, 2013, 10:58:41 PM » |
|
Legat de kira stiu ca este premium....un prieten a folosit la cainii sai si nu a fost foarte multumit.....au inceput sa se scarpine de la Kira!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabriella
|
 |
« Reply #6 on: March 13, 2013, 11:29:37 PM » |
|
mie bosh mi se pare ca are prea putine proteine..24%..eu il hranesc cu brit de la 2 luni..si ai vazut cum arata..ca si dezvoltare..ca blana..pana la 2 luni cu royal.. brit la pet la kg costa 12 lei..la sac de 10kg in jur de 100 lei sacul..gasesti si mai bun pe net
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Webbie
Newbie
Punk
|
 |
« Reply #7 on: March 14, 2013, 03:17:16 AM » |
|
Sper ca nu intrerup discutia insa, am vazut la cabinetul veterinar Atat d-na doctor, cat si asistenta au laudat acea mancare. Pe sac cat am putut eu vedea scrie super premium , dar nu prea am gasit detalii despre aceasta mancare , si daca chiar e super premium, cam ciudat sa nu se fi vorbit pe forumuri despre ea ... As dorii sa stiu daca cineva a folosit Kennel's favorite ..si o recomanda
|
|
|
|
|
|
To sit with a dog on a hillside on a glorious afternoon is to be back in Eden, where doing nothing was not boring--it was peace.
|
|
|
|
Arpad
|
 |
« Reply #8 on: March 14, 2013, 07:05:56 AM » |
|
Sper ca nu intrerup discutia insa, am vazut la cabinetul veterinar Atat d-na doctor, cat si asistenta au laudat acea mancare. Pe sac cat am putut eu vedea scrie super premium , dar nu prea am gasit detalii despre aceasta mancare , si daca chiar e super premium, cam ciudat sa nu se fi vorbit pe forumuri despre ea ... As dorii sa stiu daca cineva a folosit Kennel's favorite ..si o recomanda
Daca te referi la Kira,NU este super premium,ci doar premium.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CristiBurlacu
|
 |
« Reply #9 on: March 14, 2013, 09:40:32 AM » |
|
Astazi am intrat la petshop pentru hrana uscata. De trei ani fac comenzi on line si cumparam cu sacul dar s-a intamplat sa raman fara. Am luat, ca de obicei, royal canin adult dar vanzatoarea imi recomanda Kira cu somon sau Kira cu miel. Pretul este la jumatate (11 lei). Ati cumparat asa ceva pentru cateii vostrii? Si a doua intrebare este legata de royal. Eu cumpar de la un crescator si forma boabelor difera de cele din magazin. Este diferenta si la calitate sau doar de design?
Am luat si eu la un moment dar Royal pentru canise. Chiar scria pe sac ceva de genul ''Not for sale''. Am citit special ingredientele si erau la fel ca Royalul din magazin, de care Ares nu prea s a mai atins asa ca l am schimbat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marton
Full Member

carla
|
 |
« Reply #10 on: March 14, 2013, 05:07:45 PM » |
|
Salut Webbie Am dat pentru catea1,5 ani kennel's favourit (pupy si adult) si sunt multumit,foloseste cu incredere
|
|
|
|
|
|
Carla
|
|
|
Webbie
Newbie
Punk
|
 |
« Reply #11 on: March 15, 2013, 12:07:44 AM » |
|
Daca te referi la Kira,NU este super premium,ci doar premium.....
Ma refeream la kenel's favorite ,la ei pe sac scrie super premium, dar nu prea am gasit pareri pe net despre ea ( abia acum am vazut ca am formulat aiurea mesajul  Era tarziu  scuzati) Salut Webbie Am dat pentru catea1,5 ani kennel's favourit (pupy si adult) si sunt multumit,foloseste cu incredere
Multumesc, chiar sunt foarte tentata sa incerc. Am cantarit asa de curiozitate mancarea pentru junior maxi ( sac albastru de la kennel's fav.) O portie zilnica, nu este atat de concentrata cum este royalul canin ( ce foloseste acum) si ma gandesc ca probabil ii da si o senzatie de satietate cainelui.. sau asta nu este un aspect pozitiv pt K . F. ?
|
|
|
|
|
|
To sit with a dog on a hillside on a glorious afternoon is to be back in Eden, where doing nothing was not boring--it was peace.
|
|
|
danny_nero:X
Hero Member

Nero,baiatu lui tata:D:)
|
 |
« Reply #12 on: March 15, 2013, 08:36:55 PM » |
|
Scuzati-ma ca va intrerup...dintre Brit,Bosch si Dog Chow,ce mi-ati sugera? sau alteva apropiat la pret de astea..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #13 on: March 15, 2013, 11:09:27 PM » |
|
Scuzati-ma ca va intrerup...dintre Brit,Bosch si Dog Chow,ce mi-ati sugera? sau alteva apropiat la pret de astea..
Brit Care Junior Large Breed Miel si orez daca are sub 2 ani si tot Brit Care dar Adult Large Breed daca e mai mare de 2ani. Costa 14lei kg si se vinde cu sacul de 12 kg, curieratul e gratis pentru comenzi de peste 149lei. E o hrana superpremium de cea mai buna calitate. Daca ai un catel mancacios, nu ezita si cumpara un sac. Daca e unul mofturos(ca al meu) cumpara un kil si vezi daca ii place.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabriella
|