tzitzi_84
Full Member

|
 |
« Reply #30 on: March 27, 2013, 08:13:05 PM » |
|
Da, am scris si pe celalalt topic acelasi lucru cu copy paste chiar, nu vad de ce as mai fi scris incaodata sub o alta forma. Reclama nu fac ca nu am de ce, am vrut sa scriu cat mai detaliat pentru cei interesati de aceasta mancare, si cat stiu eu sa impart cu altii. Nu zic ca este cea mai buna de aceea vreau sa aflu mai multe despre hrana de caini si daca gasesc ceva mai ok la un pret rezonabil decat proCan fi sigur ca o schimb.
|
|
|
|
|
|
Cainele este "omul" suprem !!!
|
|
|
lzoli95
Hero Member

C.G
|
 |
« Reply #31 on: March 27, 2013, 08:56:29 PM » |
|
Eu recomand Bosch,si Brit Care sunt f. bune;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cristimate
|
 |
« Reply #32 on: March 27, 2013, 11:08:28 PM » |
|
dupa mine cea mai buna mancare este... Acana! ambii mei catei au crescut cu ea, si s-au dezvoltat armonios. dupa care unul din ei a refuzat s-o mai manance si am zis sa trec la ceva mai ieftin. pe locul 2 a fost arden, le-am dat din aia la 185 lei sacul pana efectiv a disparut din ro. acum mi se pare scumpa, nu ca as sta in banii aia dar efectiv sa vii cu 30% mai scump mi se pare aiurea. asa ca am oscilat intre brit si bosch.
acum bosch mi se pare la pret calitate ok. cu parere de rau royal ambii faceau matreata de la ea !
dar am descoperit ca fiecare catel oscileaza f mult gramajul. de ex pe sac scrie ca tre sa le dau vreo 450 grame (bosch), baiatul primeste 700 grame si fetita cam 550. am cantar electronic si le dau fix. asta e gramajul ca sa isi mentina greutatea altfel baiatul efectiv slabeste! acum le dau la amandoi >700 g ca fetita a avut pui si e frig. vara baiatul primeste to vreo 600 g zilnic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raduro
Sr. Member

" si vis pacem para bellum ! "
|
 |
« Reply #33 on: March 27, 2013, 11:29:27 PM » |
|
dupa mine cea mai buna mancare este... Acana! ambii mei catei au crescut cu ea, si s-au dezvoltat armonios. dupa care unul din ei a refuzat s-o mai manance si am zis sa trec la ceva mai ieftin. pe locul 2 a fost arden, le-am dat din aia la 185 lei sacul pana efectiv a disparut din ro. acum mi se pare scumpa, nu ca as sta in banii aia dar efectiv sa vii cu 30% mai scump mi se pare aiurea. asa ca am oscilat intre brit si bosch.
acum bosch mi se pare la pret calitate ok. cu parere de rau royal ambii faceau matreata de la ea !
dar am descoperit ca fiecare catel oscileaza f mult gramajul. de ex pe sac scrie ca tre sa le dau vreo 450 grame (bosch), baiatul primeste 700 grame si fetita cam 550. am cantar electronic si le dau fix. asta e gramajul ca sa isi mentina greutatea altfel baiatul efectiv slabeste! acum le dau la amandoi >700 g ca fetita a avut pui si e frig. vara baiatul primeste to vreo 600 g zilnic
De acord: ACANA & ORIJEN sunt Best Off ! Dupa care este de luat in considerare CANAGAN si BELCANDO. Ceea ce este drept,... toate aceste costa. sunt destul de scumpe,...dar CIOBANESCUL GERMAN merita totul .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #34 on: March 28, 2013, 12:24:07 AM » |
|
Am descoperit de curând pe zooplus hrana Nutrivet. E de aceeași calitate cu Orijen și Canagan iar prețul e tot cam pe acolo adică vreo 20lei/kg. E peste Acana și mă bate gândul s-o încerc. Eu de la Acana nu am putut să-i dau decât varianta cu miel și măr. Acana Adult a mâncat o perioadă după care a refuzat-o categoric plus că periodic avea și scaune mai moi. Acana măr și miel o mănâncă cu poftă de aproape un an dar sunt pauzele astea în aprovizionare care mă deranjează. Am o comandă făcută acum o lună și încă nu a ajuns.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tzitzi_84
Full Member

|
 |
« Reply #35 on: March 28, 2013, 12:27:23 AM » |
|
Eu sunt de acord ca merita totul dar in limita bugetului fiecaruia plus ca eu ii fierb odata, de doua ori pe saptamana oase de vita cu legume si orez!
|
|
|
|
|
|
Cainele este "omul" suprem !!!
|
|
|
raduro
Sr. Member

|
 |
« Reply #36 on: March 28, 2013, 12:28:56 AM » |
|
Am descoperit de curând pe zooplus hrana Nutrivet. E de aceeași calitate cu Orijen și Canagan iar prețul e tot cam pe acolo adică vreo 20lei/kg. E peste Acana și mă bate gândul s-o încerc. Eu de la Acana nu am putut să-i dau decât varianta cu miel și măr. Acana Adult a mâncat o perioadă după care a refuzat-o categoric plus că periodic avea și scaune mai moi. Acana măr și miel o mănâncă cu poftă de aproape un an dar sunt pauzele astea în aprovizionare care mă deranjează. Am o comandă făcută acum o lună și încă nu a ajuns.
OO daaa... Nutrivet . Am citit si eu despre aceasta hrana pe site la zooplus. M-a tentat cea 10 fishes. Chiar vroiam sa intreb pe forum daca a testat cineva. Cel putin din ceea ce se mentioneaza la ei pe site suna sublim. La fel si despre hrana PURIZON. Nu am apucat sa testez inca . Am de terminat 2 saci de Belcando Lamb & Rice si poate dupa aceea. Dar sa vedem cum stau si cu livrarile. Poate intre timp se reiau importurile ACANA si ORIJEN.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #37 on: March 28, 2013, 01:23:49 AM » |
|
Eu nu m-am aruncat la Orijen din cauza procentului mare de grăsimi dar la Nutrivet au un tip de hrană cu grăsime 15%. Evit să le dau hrană cu peste 16% grasimi ca să nu aibă probleme cu pancreasul sau ficatul. Am avut o cățea pe care o hrăneam cu variante de Active Dog și pe la 6 ani a început să aibă probleme cu ficatul.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raduro
Sr. Member

|
 |
« Reply #38 on: March 28, 2013, 02:31:02 AM » |
|
Eu nu m-am aruncat la Orijen din cauza procentului mare de grăsimi dar la Nutrivet au un tip de hrană cu grăsime 15%. Evit să le dau hrană cu peste 16% grasimi ca să nu aibă probleme cu pancreasul sau ficatul. Am avut o cățea pe care o hrăneam cu variante de Active Dog și pe la 6 ani a început să aibă probleme cu ficatul.
Eh,...la Orijen nu cred ca ar fi probleme in procentul de grasimi mai ales ca din cate am vorbit cu vet-ul meu,...la Orijen 6 Fish este vorba despre grasimi nesaturate care sunt bune si ajuta la asimilarea vitaminelor liposolubile. O problema ar fi cu procentul mare de proteina pe care un ficat sensibil nu poate sa o proceseze corespunzator, rezultand histaminice si impicit mancarimi si iritatii in zona perianala . Dog-ul meu a mancat Orijen Puppy Large Breed cat a fost "kinder" si dupa aceea cativa saci de Orijen 6 Fishes. Raman la concluzia ca a fost BEST of The BEST. Pretul si aprovizionarea cu sincope m-a facut sa trec o perioada la ACANA Grasslands(la MaxiPet era cel mai bun pret) pe care a mancat-o la fel de bine si i-a priit, dar a disparut si asta asa ca stam constant pe BELCANDO Lamb & Rice. Ramane singura mancare uscata care se poate procura relativ usor, avand rapotul calitate - pret foarte bun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taz 23
Hero Member

Raluca
|
 |
« Reply #39 on: April 02, 2013, 08:30:54 PM » |
|
ce parere aveti de mancarea Bewi Dog ?
|
|
|
|
|
|
Cainele, singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #40 on: April 09, 2013, 11:30:24 PM » |
|
Mi-a sosit sacul de Nutrivet și a fost mâncat cu plăcere de cel mai fițos dintre câinii mei. E prima oară că mânăncă boabe fără să-i adaug bunătăți adică bucăți de carne cu supă sau conservă de câini pe care o înmuiam cu puțină apa călduță si amestecam această pastă cu boabele din castron.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danny_nero:X
Hero Member

Nero,baiatu lui tata:D:)
|
 |
« Reply #41 on: April 09, 2013, 11:32:09 PM » |
|
Si eu la al meu tot amestecate i le dau cu un pic de branzica,sau smantana...doar cat sa le schimbe mirosul..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabriella
|
 |
« Reply #42 on: April 09, 2013, 11:37:29 PM » |
|
rasfatzatul meu manca si el asa pana la 4 luni..acum ar manca intruna si 2kg /zi de boabe daca-mi pun mintea cu el plus ca si o masa de mancare gatita
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danny_nero:X
Hero Member

Nero,baiatu lui tata:D:)
|
 |
« Reply #43 on: April 15, 2013, 09:18:33 PM » |
|
As vrea sa ma ajutati cu o parere,catelul meu are 8 luni fara o saptamana,am observat ca de cand a mai dat caldura masa de la pranz e cam refuzata...nu mai vrea sa manance. Ii dedeam trei mese,si acum ii dau doua,pe la 9-10 AM,si 7-8 PM,mentionez ca il hranesc cu dog chow. Ce ziceti sa fac? sa il las tot la 2 mese,sau sa incerc alt tip de hrana?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tafarel
|
 |
« Reply #44 on: April 15, 2013, 11:42:53 PM » |
|
La varsta asta sunt suficiente 2 mese pe zi .
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
|