Forum ciobanesc german
March 27, 2013, 12:49:02 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: ce fel de linie  (Read 6479 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #15 on: March 22, 2013, 12:47:55 PM »

Nu mai fiți răutăcioși. Puiuțul e frumos, ia uitați-vă cu atenție ce ochi are. Pun pariu că va fi un câine de nădejde nu vreun zăpăcit pe care să nu te poți baza.
Nu suntem rautaciosi,dar un cg nu-l cumperi ca are ochi frumosi,nu a zis nimeni ca este urat si nu vad daca are pedigree de ce mai intreaba ce linie este....incercam doar sa atragem atentia altor persoane care cumpara caini fara pedigree ca acest act este esential nu numai pentru puritatea rasei ci si pentru sanatatea cainelui (unii dau gres si la cei cu pedigree cand nu cunosc ce sa aleaga dar la ceilalti?)
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #16 on: March 22, 2013, 12:56:50 PM »

Nu e frumos ceea ce faceti. chiar daca voi aveti un caine mai bun ca al lui nu trebuie sa radem unul de altul. omul a venit cu un scop aici pe forum. foarte frumos "paco" mai fai cateva poze sa vedem mai bine Smiley app e linie veche Smiley
Sa inteleg ca e mai frumos sa pastram linistea si sa le mearga bine afacerile samsarilor??? pe acest forum intra multi care vor in viitor sa-si ia un caine si este bine sa gaseasca informatii utile. Si nu inteleg cine de cine rade...recunosc ca am ras tare la gluma lui Bogdan,pentru ca a fost buna, dar nu am ras de cel ce a facut postarea.
salvanim
mishu65
Hero Member

« Reply #17 on: March 22, 2013, 02:59:41 PM »

Nu suntem rautaciosi,dar un cg nu-l cumperi ca are ochi frumosi,nu a zis nimeni ca este urat si nu vad daca are pedigree de ce mai intreaba ce linie este....incercam doar sa atragem atentia altor persoane care cumpara caini fara pedigree ca acest act este esential nu numai pentru puritatea rasei ci si pentru sanatatea cainelui (unii dau gres si la cei cu pedigree cand nu cunosc ce sa aleaga dar la ceilalti?)
Nu sunteti rautaciosi, sunteti malitiosi. Este foarte important sa cunosti provenienta cainelui, sa stii cine-i sunt parintii, bunicii etc. Totusi, pedigree-ul nu da imunitate cainelui, sanatatea lui nu este asigurata de certificatul de nastere asa cum spui tu. Am vazut caini superbi (cu pedigree sigur) care stau plictisiti in curtile frumos amenajate ale unor vile si care se pierd pentru ca nu fac nimic, poate o plimbare sambata si caini ca cei pe care-i vedem pe forum dar cu stapani inimosi, responsabili, grijulii, atenti. Eu cred ca asta este esential  Smiley

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #18 on: March 22, 2013, 04:01:35 PM »

Sanatatea cainilor este data 80% de pedigree,spune-mi cati caini fara pedigree au teste de displazie facute?....chiar daca-i cunosti parintii si bunicii celor fara pedigre(mai putin probabil) tot nu inseamna nimic...multi din cei fara pedigree pot fi montati cu surori sau mame sau bunici de-ale lor(n-ai de unde sti) si de-aici se trag multe boli care dau suferinta si cainilor si stapanilor. Daca tu incurajezi cumpararea cainilor fara acte,asta e decizia ta insa caini ,,responsabili,grijulii,atenti" gasesti si in randul celor cu acte daca stii sa alegi si probalitatea de a mosteni unele boli este mult mai mica decat in cazul celorlalti.
Ralucag
Hero Member

« Reply #19 on: March 22, 2013, 04:28:37 PM »

Nu sunteti rautaciosi, sunteti malitiosi. Este foarte important sa cunosti provenienta cainelui, sa stii cine-i sunt parintii, bunicii etc. Totusi, pedigree-ul nu da imunitate cainelui, sanatatea lui nu este asigurata de certificatul de nastere asa cum spui tu. Am vazut caini superbi (cu pedigree sigur) care stau plictisiti in curtile frumos amenajate ale unor vile si care se pierd pentru ca nu fac nimic, poate o plimbare sambata si caini ca cei pe care-i vedem pe forum dar cu stapani inimosi, responsabili, grijulii, atenti. Eu cred ca asta este esential  Smiley

Crys e dovada vie ca asa "pedigricios" cum e, vaccinat, hranit cu ce e mai bun, vitaminizat, deparazitat, dus la controale periodice, cu parinti campioni (la frumusete, ce-i drept), a fost lovit saracul de babesioza, boala carre, dirofilaria, si mai nou, ... displazie bilaterala. Acum il asteapta si sterilizarea, ca ...
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #20 on: March 22, 2013, 04:41:57 PM »

Crys e dovada vie ca asa "pedigricios" cum e, vaccinat, hranit cu ce e mai bun, vitaminizat, deparazitat, dus la controale periodice, cu parinti campioni (la frumusete, ce-i drept), a fost lovit saracul de babesioza, boala carre, dirofilaria, si mai nou, ... displazie bilaterala. Acum il asteapta si sterilizarea, ca ...
[/quote]
Cainele tau?? ...imi pare nespus de rau. Primele 3 boli nu se mostenesc, pe cand si displazia poate fi dobandita pe parcurs(cei drept mai rar) pune pedigree-ul cainelui sa vedem daca parintii,bunicii,au avut radiografii de displazie facute.
Ralucag
Hero Member

« Reply #21 on: March 22, 2013, 04:49:40 PM »

Da! Sad Asta este! Bolnavicios, nebolnavicios este nazdravanul nostru! Smiley Stiu ca nu se mostenesc, doar ca ne-am intrebat de ce e atat de sensibil, ca totusi vaccinurile astea ar trebui sa-l imunizeze?! Voi incerca sa-l postez cand ajung acasa, pentru ca vad ca link-ul postat pe topic-ul lui nu se mai deschide! Chiar sunt curioasa de testul asta! Deocamdata este in prima faza, o displazie usoara, dar ... este!
mishu65
Hero Member

« Reply #22 on: March 22, 2013, 04:59:56 PM »

Sanatatea cainilor este data 80% de pedigree,spune-mi cati caini fara pedigree au teste de displazie facute?....chiar daca-i cunosti parintii si bunicii celor fara pedigre(mai putin probabil) tot nu inseamna nimic...multi din cei fara pedigree pot fi montati cu surori sau mame sau bunici de-ale lor(n-ai de unde sti) si de-aici se trag multe boli care dau suferinta si cainilor si stapanilor. Daca tu incurajezi cumpararea cainilor fara acte,asta e decizia ta insa caini ,,responsabili,grijulii,atenti" gasesti si in randul celor cu acte daca stii sa alegi si probalitatea de a mosteni unele boli este mult mai mica decat in cazul celorlalti.
Discutiile astea s-au purtat pe pagini intregi si nu vreau sa incurajez pe nimeni sa faca ceva anume. E de prisos, oricum fiecare va face ce doreste. Pur si simplu mi s-a parut ca la o intrebare simpla "ce parere aveti" ati fost sarcastici. Mie chiar imi place catelul asta, iar daca nu-mi placea nu postam nimic. In nici un caz nu trageam pe urechi pe nimeni si nici n-as fi tinut predici. Pentru ca, repet, fiecare face ce vrea. Exemple gasim chiar aici. Canise renumite care monteaza catele la fiecare ciclu, testele de displazie trecute cu vederea... in final o afacere buna (cazul Vilas, caine cu pedigree care a montat-o pe Ela desi nu stia nimic despre ea iar puii sunt de vanzare deja pe forum).

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #23 on: March 22, 2013, 05:40:49 PM »

Departe de mine sa fac reclama la caini cu sau fara pedigree. Insa nu ma pot abtine sa nu spun ca un pedigree, nu inseamna neaparat un caine sanatos. Ca si Raluca, il dau exmplu si pe al meu. Provine din parinti campioni cu toate alea...dar are o sora care a murit de cancer in jurul varstei de un an. Traiesc mereu cu teama, ca este ceva genetic si il pot pierde oricand. La ce i-a ajutat surorei lui ca se tragea dintr-o linie de campioni? cancerul care l-a dezvoltat la o varsta atat de frageda, a fost transmis genetic, fara nici o indoiala.

I'm on guard!
freddy25
Hero Member

« Reply #24 on: March 22, 2013, 08:44:30 PM »

Sa inteleg ca e mai frumos sa pastram linistea si sa le mearga bine afacerile samsarilor??? pe acest forum intra multi care vor in viitor sa-si ia un caine si este bine sa gaseasca informatii utile. Si nu inteleg cine de cine rade...recunosc ca am ras tare la gluma lui Bogdan,pentru ca a fost buna, dar nu am ras de cel ce a facut postarea.
Nu spun să păstrăm liniștea dar din câte îmi aduc aminte nu au fost postări vehemente ale userilor vechi de pe acest forum împotriva inmulțitorului care s-a apucat s-o împuieze pe Ella. În schimb este criticaț acela care a cumpărat un pui despre care se afirmă totuși că ar avea pedigree. Eu sunt de acord să fie descurajață înmulțirea câinilor fără pedigree dar ar trebui blamați și înmulțitorii, nu doar cei care cumpără de la ei
freddy25
Hero Member

« Reply #25 on: March 22, 2013, 08:56:55 PM »

Nu sunteti rautaciosi, sunteti malitiosi.

Mishu, "malițios" înseamnă "răutăcios". Vezi in DEX-ul din 1998.
hora
Sr. Member

« Reply #26 on: March 22, 2013, 08:57:46 PM »

Eu zic sa nu ne mai ambalam. Am impresia ca cel care a deschis topicul n-a vrut decat sa dea un "fumigen"....
PACO
Newbie
*

PACO

« Reply #27 on: March 22, 2013, 09:36:27 PM »

Multumesc Pentru toti care ati postat vreau sa va spun ca nu m-am suparat chiar deloc stati linistiti cainele are pedigree dar eu nu l-am vazut pana acum fiind tinut de tata in masina eu nam stiut ca are dupaia am aflat si este linie de lucru parinti si bunici sunt CG la Politia de FRONTIERA !!!! Va multumesc oricum chiar vreu sa extindem acest subiect

Cainii nu m-au muscat niciodata, doar oamenii!!!!!
Iuliann
Full Member

« Reply #28 on: March 22, 2013, 09:38:36 PM »

Ma bucur sa aud asta PACO felicitari ! sa te bucuri de el Cheesy mai asteptam poze cu micul urechila Smiley

Cainele este singura fiinta de pe Pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi
PACO
Newbie
*

PACO

« Reply #29 on: March 22, 2013, 09:40:07 PM »

Iuliann imediat pun o poza Wink

Cainii nu m-au muscat niciodata, doar oamenii!!!!!
Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof