|
sersoft
|
 |
« Reply #15 on: September 09, 2006, 09:30:15 AM » |
|
Nu mi-e frica de el, inca nu m-a muscat in serios Si nici sa nu-ti fie vreodata, altfel totul o sa fie pierdut din start. O sa incerc ca atunci cand ii dau mancare sa il pun sa astepte, l-am pus chiar azi de dimineata dar rezista cu greu ca face foarte rau la mancare, zici ca e lesinat de mancare  . Il pui in sezi, ii dai comanda "stai" si pui castronul jos. Daca vine spre castron, ii corectezi pozitia si il pui iar in sezi. Cand asteapta cateva secunde fara sa vrea sa plece spre mancare, ii dai comanda "mananca" si ii arati castronul. O sa vezi ca pana la urma o sa se prinda singur ca daca te asculta, va ajunge mai repede sa manance decat daca nu te asculta, il tot corectezi si timpul de asteptatre va fi mai lung. La fel si cu mingea. Iar pentru a-l invata comanda "lasa", recompensarea dupa cum a spus crb este o metoda foarte buna. De ex. eu cand faceam aport cu cainii mei, aveam doua mingi, sau o minge si un os de cauciuc. Aruncam mingea de aportat, trimiteam cainele, iar cand o aducea si lasa,ii dadeam cealalta minge sau osul ca recompensa.
|
|
|
|
|
|
German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #16 on: September 09, 2006, 10:48:03 AM » |
|
Daca tot v-am vorbit de Benny haideti sa va arat si o poza cu domnul obraznic 
|
benny.JPG (192.32 KB, 412x426 - viewed 160 times.)
|
|
|
|
My little dog - a heartbeat at my feet.
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #17 on: September 09, 2006, 11:43:18 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #18 on: September 09, 2006, 04:10:59 PM » |
|
Seamana leit cu Sasha mea cand era mica 
|
|
|
|
|
|
German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #19 on: September 09, 2006, 04:22:15 PM » |
|
ma bucur, inseamna ca esti persoana potrivita sa ma inveti sa ma port cu el 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #20 on: September 09, 2006, 04:34:27 PM » |
|
Inca o problema daca ma puteti ajuta. Benny a ros un cablu de la televizor si aproape l-a stricat. Noi am incercat sa-l ridicam mai sus sa nu ajunga dar nu prea se poate. S-a dus azi iar la el si l-a luat sa-l roada si mama i-a zis ca nu e voie si i-a dat un pic peste botic. A plecat dar dupa 5 minute tot acolo era. Nu prea stiu cum sa ma impun in fata lui si nici nu as vrea sa-i dau mereu peste botic ca oricum nu rezolv nimic. Multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #21 on: September 09, 2006, 06:15:16 PM » |
|
Da' stiu ca te distrezi cu micutul  1. iei o sticluta de ulei de menta de la farmacie si dai cu el pe obiectele care pot constitui o eventuala tinta de ros  2. stai cu ochii pe el ca pe butelie, si cand incearca sa roada ceva nepermis, strigi la el nu-i voie, te duci si-l scuturi usor de ceafa 3. ai grija ca ceea ce e interzis sa faca sa fie interzis definitiv si intotdeauna. Adica, azi lasi cainele sa se urce in pat si sa se joace cu perna penru ca ti se pare simpatic, maine, dupa ce o rupe, ii interzici, apoi, poimane, dupa ce-ti iei alta il lasi iar Nu te impacienta, o sa se linisteasca pe masura ce creste.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #22 on: September 09, 2006, 07:20:18 PM » |
|
Multumesc mult de tot. O sa va tin la curent cu evolutia lui 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #23 on: September 10, 2006, 01:11:52 PM » |
|
Am noutati, am aplicat metoda cu mancarea, adica sa-l fac sa astepte in sezi pana ii dau eu voie sa manance, si deja nu mai trebuie sa insist sa astept, il tin doar un pic si se aseaza in sezut si asteapta....chiar mai mult decat as vrea eu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #24 on: September 11, 2006, 09:05:29 AM » |
|
Ai mare grija sa nu se apuce de ros cablurile prin care ai tensiune!
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #25 on: September 11, 2006, 09:48:04 AM » |
|
O sa cumpar ulei de menta si o sa dau pe toate la care ar avea acees, oricum cand sta singur nu are acces la cabluri cu tensiune si in rest sta cineva cu el si are grija.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #26 on: September 11, 2006, 09:55:19 AM » |
|
Ai mare grija sa nu se apuce de ros cablurile prin care ai tensiune!
...sau, pentru desvatz la ros cabluri, ....daca ai tupeu,...lasa-l sa roada un cablu prin care bagi 4.5 - 6 volti ( amperaj mic...citiva miliamperi)...o sa il pishte...nu o sa ii placa si se lasa...teoretic, de ros cabluri... 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #27 on: September 11, 2006, 09:57:17 AM » |
|
Sincer nu as apela chiar la metoda asta. Voi incerca cu ulei de menta si sper ca va merge..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #28 on: September 11, 2006, 10:53:45 AM » |
|
....chesti cu curentul slab era utilizata si pentru a nu minca de pe jos,....asta pina la aparitia zgarzii electrice...
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
morgana
Full Member

Sky
|
 |
« Reply #29 on: September 11, 2006, 11:08:05 AM » |
|
dar si aia cred ca e deja interzisa in antrenament....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|