Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #30 on: September 11, 2006, 11:29:28 AM » |
|
dar si aia cred ca e deja interzisa in antrenament....
Stiti chestia aia cu legea care e ca o bariera ? Cainii mici trec pe sub ea, cainii mari sar peste si cainii prosti dau cu capul in ea .
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #31 on: September 11, 2006, 11:39:00 AM » |
|
Stiti chestia aia cu legea care e ca o bariera ? Cainii mici trec pe sub ea, cainii mari sar peste si cainii prosti dau cu capul in ea .
Dar daca ar avea toti zgarda electrica ar putea fi corectati sa se opreasca in fata ei 
|
|
|
|
|
|
German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #32 on: September 11, 2006, 12:18:02 PM » |
|
dar si aia cred ca e deja interzisa in antrenament....
....  interzisa unde, de cine si ...cui? ... 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #33 on: September 11, 2006, 01:08:54 PM » |
|
Super ideea cu ulei de menta, a dat mama pe firele care le rodea de obicei si benny a pus gura pe ele si a inceput sa maraie si a stranutat si a renuntat la ros fire  cel putin firele acelea 
|
|
|
|
|
|
My little dog - a heartbeat at my feet.
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #34 on: September 11, 2006, 01:25:47 PM » |
|
Oare o merge aceeasi metoda si pentru mancatul de pe jos? Adica ma gandeam sa-i pun niste carne pe unde ma duc eu sa-l plimb. Ce parere aveti?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #35 on: September 11, 2006, 02:22:57 PM » |
|
Merita incercat.
|
|
|
|
|
|
German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #36 on: September 11, 2006, 02:40:44 PM » |
|
Da, dar afara sunt o gramada de ispite, in casa era doar firul, poate nu va lua bucatica tentanta unsa cu ulei de menta dar poate va lua altceva care nu e uns .... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vianu1974
Jr. Member

Don Von Mafi Haus
|
 |
« Reply #37 on: September 11, 2006, 02:53:48 PM » |
|
Eu pe al meu catel ii spuneam "nu'i voie" si daca tot incerca il scuturam putin de dupa ceafa....si s-a obisnuit...daca ii spun "nu'i voie" deja este de ajuns...nu toti catei sunt la fel...si al tau inca mai trebuie sa creasca...cu timpul si daca ai rabdare sunt sigur ca o sa il intelegi si o sa sti cum sa faci pentru a te asculta mai bine. Succes!...si sanatate micutului !
|
|
|
|
|
|
Athos la 5 luni
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #38 on: September 11, 2006, 03:00:14 PM » |
|
E mai greu la mine. Cand ies cu el afara si ia ceva de mancare si vreau sa ma duc spre el fuge, obiceiul acesta cred ca-l are din cuib, probabil se ferea de fratii lui ca sa nu-i ia de mancare. Si in casa mai face asa dar cat de cat s-a mai dezobisnuit, repet doar in casa. In casa ma duceam langa el cand avea ceva de mancare si ii dadeam eu ceva de mancare ca sa vada ca nu vreau sa-i iau ce mananca. Mai avea obiceiul sa maraie cand avea ceva de mancare si tot asa l-am dezobisnuit, ii ziceam bland nu-i voie cand maraia si apoi ii dadeam ceva de mancare ca sa vada ca nu vreau sa-i iau osul sau ii luam osul dar ii dadeam altul al loc. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vianu1974
Jr. Member

Don Von Mafi Haus
|
 |
« Reply #39 on: September 11, 2006, 03:05:01 PM » |
|
Ce sa zic....incearca cu lesa...si nu il lasi...ii spui "nu" clar si horarat..."nu'i voie"....normal trebuie sa poti...si o sa poti pana la urma o sa vezi...
|
|
|
|
|
|
Athos la 5 luni
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #40 on: September 11, 2006, 03:08:38 PM » |
|
Eu as vrea prima oara sa nu mai fuga de mine, pt ca daca fuge cu mine cand are ceva in gura deja si apoi mai vin si eu cu interdictia sigur cand ii voi da drumul din lesa si va lua ceva in gura va fugi. Si am nevoie sa-l las din lesa pentru ca ma joc cu el afara, ii arunc mingea si fuge dupa ea etc... Ar trebui intai zic eu sa-i capat increderea si apoi sa aplic aceasta metoda, voi ce ziceti?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #41 on: September 11, 2006, 03:09:50 PM » |
|
Da, dar afara sunt o gramada de ispite, in casa era doar firul, poate nu va lua bucatica tentanta unsa cu ulei de menta dar poate va lua anltceva care nu e uns ....  Inainte de toate trebuie sa-i fixezi bine de tot comanda de interdictie si de incurajare . Nu te astepta la minuni peste noapte. Treptat se va deprinde cu ce are si nu are voie, ce trebuie si ce nu trebuie sa faca. Principalul lucru e sa ai rabdare si sa te gandesti ca lucrezi cu o fiinta vie, nu cu un mecanism.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #42 on: September 11, 2006, 03:11:43 PM » |
|
Am de toate si stiu ca cere timp si rabdare de aceea nu ma grabesc si vreau sa gasesc cea mai buna metoda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vianu1974
Jr. Member

Don Von Mafi Haus
|
 |
« Reply #43 on: September 11, 2006, 03:14:27 PM » |
|
Eu cand se indrepta spre ceva ce nu avea voie sa ia in gura trageam de lesa cand mirosea si ii spuneam asa cum am mai spus "nu-i voie"..."NU!"...pana la urma o sa invete o sa vezi...ai rabdare si incearca sa il intelegi !
|
|
|
|
|
|
Athos la 5 luni
|
|
|
danielaionel
Daniela