Forum ciobanesc german
September 15, 2017, 09:16:49 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: probleme sexuale  (Read 4077 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mishu65
Hero Member

« Reply #15 on: November 02, 2013, 05:20:16 PM »

Eu cred ca freddy25 n-a glumit, pe tine te-a speriat, eu am ras cu lacrimi! Bine macar ca ne-a spus. Stiam ca la iepuri este valabil si am patit-o dupa ce am avut un musafir (sterilizat) cateva zile s-a lasat cu puiuti  LOL

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
freddy25
Hero Member

« Reply #16 on: November 02, 2013, 06:59:06 PM »

Cred că depinde de la câine la câine în cât timp le scade testosteronul din organism. Ăsta al meu era de talie  mică și ăștia mici sunt mai amarnici.
vivat
Hero Member

LARS şi UZZY

« Reply #17 on: November 02, 2013, 06:59:56 PM »

Eu cred ca freddy25 n-a glumit, pe tine te-a speriat, eu am ras cu lacrimi! Bine macar ca ne-a spus. Stiam ca la iepuri este valabil si am patit-o dupa ce am avut un musafir (sterilizat) cateva zile s-a lasat cu puiuti  LOL
Sterilizat care face pui HuhHuh N-oi fi știind eu zoologie dar parcă exact organele care se extirpă fac puii. Sau nu?
vivat
Hero Member

LARS şi UZZY

« Reply #18 on: November 02, 2013, 07:05:18 PM »

Cred că depinde de la câine la câine în cât timp le scade testosteronul din organism. Ăsta al meu era de talie  mică și ăștia mici sunt mai amarnici.
Chiar m-ai pus pe gânduri. N-am întrebat veterinarul despre aspectul ăsta, nu mă gândeam că poate dura atât de mult dispariția testosteronului. Drept să spun Lars nu arată că ar avea nici o moleculă mai puțin și mi-e frică pentru Uzzy, chiar n-aș vrea să ajungă să se bată  Sad
mishu65
Hero Member

« Reply #19 on: November 02, 2013, 07:09:26 PM »

Sterilizat care face pui HuhHuh N-oi fi știind eu zoologie dar parcă exact organele care se extirpă fac puii. Sau nu?

Eu am intrebat veterinarul si mi-a spus ca iepurii (toti) sunt apti pentru procreere inca 6 luni dupa sterilizare  LOL Eu am aflat tarziu, dupa ce m-am chinuit sa caut stapani pentru cei 3 pui.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
vivat
Hero Member

LARS şi UZZY

« Reply #20 on: November 02, 2013, 07:12:28 PM »

Eu am intrebat veterinarul si mi-a spus ca iepurii (toti) sunt apti pentru procreere inca 6 luni dupa sterilizare  LOL Eu am aflat tarziu, dupa ce m-am chinuit sa caut stapani pentru cei 3 pui.
Asta chiar n-am știut-o. Cât trăiește omul învață
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: