Forum ciobanesc german
September 11, 2017, 07:09:12 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: probleme sexuale  (Read 4067 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
costel
Newbie
*

Buna, eu sunt Max ! Va salut pe toti!

« on: April 06, 2013, 07:53:48 PM »

detin un pui de cg in varsta de 5 luni si am observat ca are doar un testicul. Am inteles  ca este o broblema de sanatate, ca singura modalitate care da rezultate este sterilizarea . Am doua intrebari: 1. Este prea devreme  sa -mi fac probleme cu privire la acest lucru ? si 2. Care este varsta optima pentru castrare ?
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #1 on: April 08, 2013, 04:50:36 PM »

De castrat este bine sa-l castrezi dupa 1 an, 1 an si jumatate pentru a se dezvolta si el( si hormonii au rolul lor) pana atunci nu trebuie sa-ti faci probleme. Si eu l-am castrat pe-al meu si a decurs totul bine,s-a refacut rapid,la masculi este mai simplu decat la femele.
costel
Newbie
*

« Reply #2 on: April 08, 2013, 08:16:52 PM »

multumesc de informatie, dar iti mai cer o parere: am inteles ca "dupa" isi schimba comportamentul, adica devine pasiv, indiferent,cu alte cuvinte nu mai este un ciobanesc german in sensul bun al cuvantului. Eu nu-mi doresc acest lucru intrucat , in momentul de fata, sunt foarte multumit de el. Este oare o parere nefondata sau are un sambure de adevar ? Sau , ce alte consecinte ar avea sterilizarea , inafara de procreere?
marius_bl
Hero Member

« Reply #3 on: April 08, 2013, 09:03:31 PM »

Sterilizarea se poate face si acum ,cu cat mai repede cu atat mai bine. Mai ales in cazul cainelui tau ,faptul ca un testicul nu a coborat in scrot te obliga sa-l sterilizezi pentru a elimina riscul unor probleme grave .
     Daca e un caine cu un temperament bun sterilizarea nu il afecteaza deloc. Doar ca nu va mai fi disperat ca in cazul unui caine nesterilizat atunci cand simte o femela in calduri.

De castrat este bine sa-l castrezi dupa 1 an, 1 an si jumatate pentru a se dezvolta si el( si hormonii au rolul lor)

Se dezvolta foarte bine si sterilizat.

*Link Removed*
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #4 on: April 08, 2013, 10:31:57 PM »

Am trait experienta sterilizarii asta vara, pe motive medicale. Avea 3 ani si nu avusese nici o monta, motiv pentru care acumularea de testosteron a produs o sangerare a organelor genitale. Dupa sterilizare nu am observat schimbari de comportament altele decat o totala indiferenta fata de orice alt caine, mascul sau femela, care nu atenteaza la vre-unul din bunurile personale (minge, bat, samd). Eu as sugera sa mai astepti cu castrarea, pana isi formeaza complet instinctul de aparare a teritoriului.

I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #5 on: April 09, 2013, 01:07:21 PM »

multumesc de informatie, dar iti mai cer o parere: am inteles ca "dupa" isi schimba comportamentul, adica devine pasiv, indiferent,cu alte cuvinte nu mai este un ciobanesc german in sensul bun al cuvantului. Eu nu-mi doresc acest lucru intrucat , in momentul de fata, sunt foarte multumit de el. Este oare o parere nefondata sau are un sambure de adevar ? Sau , ce alte consecinte ar avea sterilizarea , inafara de procreere?
Nu isi schimba comportamentul deloc, ramane la fel insa e mult mai bine ca nu-l mai intereseaza femelele in calduri(nu se mai incaiera cu alti caini din motivul acesta) trebuie doar sa ai grija la alimentatie sa nu ia prea mult in greutate dupa o anumita varsta si sa aibe parte de multa miscare.
costel
Newbie
*

« Reply #6 on: April 09, 2013, 07:12:57 PM »

va multumesc pentru parerile voastre si cred ca voi astepta pana se va maturiza si apoi il voi steriliza, bineinteles daca nu cumva medicul imi va recomanda altceva.
freddy25
Hero Member

« Reply #7 on: April 09, 2013, 11:10:42 PM »

Să nu întârzii prea mult fiindca testiculul rămas în burtă se cancerizează. Poate îl scoți doar pe acela și sterilizarea o poți face oricând, peste un an-doi sau trei. Dar acela rămas in abdomen nu trebuie să stea prea mult timp acolo.
costel
Newbie
*

« Reply #8 on: April 11, 2013, 08:00:31 PM »

as mai avea o intrebare: este posibil ca cel de-al doilea sa coboare si dupa 6-7 luni? Poate m-am grabit eu si nu era cazul . Inca nu am ajuns la medic , dar o voi face acum la inceputul lunii odata cu ultimul vaccin. Sper sa fie de bine , fiindca imi doresc ca sterilizarea sa fi facut-o din cu totul alte motive decat medicale. Nu as vrea sa ma repet , dar am inteles ca sterilizarea  nu-i afecteaza cresterea, adica se dezvolta normal si are acelasi temperament fiiind  mai putin  interesat in perioada de  calduri a femelelor.
marius_bl
Hero Member

« Reply #9 on: April 11, 2013, 09:36:38 PM »

as mai avea o intrebare: este posibil ca cel de-al doilea sa coboare si dupa 6-7 luni? Poate m-am grabit eu si nu era cazul . Inca nu am ajuns la medic , dar o voi face acum la inceputul lunii odata cu ultimul vaccin. Sper sa fie de bine , fiindca imi doresc ca sterilizarea sa fi facut-o din cu totul alte motive decat medicale. Nu as vrea sa ma repet , dar am inteles ca sterilizarea  nu-i afecteaza cresterea, adica se dezvolta normal si are acelasi temperament fiiind  mai putin  interesat in perioada de  calduri a femelelor.

Este posibil doar cu tratament( chorulon) . De obicei sanse mari sunt la cateii pana in 5 luni, dupa aceea sansele de a cobora si al doilea testicul scad. Tu decizi ce vei face .

*Link Removed*
bobov
Newbie
*

« Reply #10 on: October 31, 2013, 04:00:59 PM »

Am un CG mascul de 1 an si 7 luni si tocmai l-am castrat. Site cineva daca este normal sa aiba erectie in continuare?
freddy25
Hero Member

« Reply #11 on: October 31, 2013, 11:19:48 PM »

E normal. Eu am avut unul care inca monta catele la doi ani dupa castrare.
mishu65
Hero Member

« Reply #12 on: November 01, 2013, 11:14:02 PM »

E normal. Eu am avut unul care inca monta catele la doi ani dupa castrare.

Laughing Laughing Laughing Ce mi-a placut asta! Nu stiam  LOL

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
freddy25
Hero Member

« Reply #13 on: November 02, 2013, 12:21:59 AM »

Iti dai seama ce soc am avut noi cand i-am surprins. Mi se plangea o prietena ca nu poate scoate cateaua la plimbare ca e in calduri si se aduna toti maidanezii la coada ei. Ii zic sa vina la mine ca am curte mare si cainele e castrat de aproape doi ani. Si dupa juma de ora ii prindem in flagrant. Bine ca nu a ramas  gestanta ca mi-o faceam dusmana.  Dupa vreo doua zile m-am dus la cabinetul unde il castrasem si am intrebat-o pe tehniciana veterinara care participase la operatie.  Mi-a zis ca se mai intampla si ca la ea in cartier a castrat un caine de talie foarte mare si care in continuare monteaza. Pe al meu dupa vreo trei ani de la castrare nu l-au mai interesat catelele.
vivat
Hero Member

LARS şi UZZY

« Reply #14 on: November 02, 2013, 03:45:56 PM »

Shocked Freddy25, sper că e o glumă! Înseamnă că dacă l-am sterilizat pe Lars există în continuare pericolul să se încaiere cu Uzzy dacă simt cățele prin apropiere?
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: