Buna ziua!!!
Am un ciobanesc german de 8 luni si aseara tirziu am observat ca are o saliva ciudata foarta lipicioasa,ce se intindea pina la podea,iam verificat partea abdominala si nu era umflat tot supt la pince deci normal!!!A primit aseara 3 pastile de carbune activat,pina la orele 3 nu am inchis un ochi eram cu privirea la el si nu am mai observat nimik,era vesel,energic ca deobicei nimik devieri in comportamentul sau!!! Spunetimi va rog ash vrea sa shtiu care a fost cauza eram speriat ca poate avea o torsura gastrica sau ocluzie.Daca sa intilnit cineva cu astfel de salivari de la ce apare!!!
MIncarea:Orez cu morcov si carne de gaina.
Sotia la servit aseara cu o bucatica de shunca poate fi de la el?
Saliva aia lungă apare, din câte am văzut eu la ai mei (inclusiv la pekinez când a fost anesteziat) atunci când le vine să vomite. Dacă zici că i-ai dat şuncă e posibil să fie de la asta. O fi făcut indigestie, poate a şi vomat dar n-ai observat tu sau i-o fi trecut de la cărbune. Dacă nu e apatic şi mănâncă în continuare nu cred că ai de ce să-ţi faci probleme. Sănătate!
P.S. Un veterinar de aici mi-a zis să nu-i dau câinelui pastile de cărbune sau de digestie în caz de tulburări digestive, să încerc mai întâi cu 50ml de băutură alcoolică; aşa, în caz de doamne fereşte vreo otrăvire (nu e cazul dar e bine de ştiut) otrava nu se risipeşte în organism cu aceeaşi repeziciune cu care s-ar risipi dacă îl ajuţi să digere, câinele vomită şi e mult mai uşor tratamentul.