Forum ciobanesc german
October 17, 2016, 06:46:09 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Salivatie lipicioasa!!!  (Read 3207 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Zaloj Ion
Newbie
*

« on: April 21, 2013, 08:46:01 AM »

Buna ziua!!!
Am un ciobanesc german de 8 luni si aseara tirziu am observat ca are o saliva ciudata foarta lipicioasa,ce se intindea pina la podea,iam verificat partea abdominala si nu era umflat tot supt la pince deci normal!!!A primit aseara 3 pastile de carbune activat,pina la orele 3 nu am inchis un ochi eram cu privirea la el si nu am mai observat nimik,era vesel,energic ca deobicei nimik devieri in comportamentul sau!!! Spunetimi va rog ash vrea sa shtiu care a fost cauza eram speriat  ca poate avea o torsura gastrica sau ocluzie.Daca sa intilnit cineva cu astfel de salivari de la ce apare!!!
MIncarea:Orez cu morcov si carne de gaina.
Sotia la servit aseara cu o bucatica de shunca poate fi de la el?
vivat
Hero Member

LARS şi UZZY

« Reply #1 on: April 21, 2013, 09:00:03 AM »

Buna ziua!!!
Am un ciobanesc german de 8 luni si aseara tirziu am observat ca are o saliva ciudata foarta lipicioasa,ce se intindea pina la podea,iam verificat partea abdominala si nu era umflat tot supt la pince deci normal!!!A primit aseara 3 pastile de carbune activat,pina la orele 3 nu am inchis un ochi eram cu privirea la el si nu am mai observat nimik,era vesel,energic ca deobicei nimik devieri in comportamentul sau!!! Spunetimi va rog ash vrea sa shtiu care a fost cauza eram speriat  ca poate avea o torsura gastrica sau ocluzie.Daca sa intilnit cineva cu astfel de salivari de la ce apare!!!
MIncarea:Orez cu morcov si carne de gaina.
Sotia la servit aseara cu o bucatica de shunca poate fi de la el?
Saliva aia lungă apare, din câte am văzut eu la ai mei (inclusiv la pekinez când a fost anesteziat) atunci când le vine să vomite. Dacă zici că i-ai dat şuncă e posibil să fie de la asta. O fi făcut indigestie, poate a şi vomat dar n-ai observat tu sau i-o fi trecut de la cărbune. Dacă nu e apatic şi mănâncă în continuare nu cred că ai de ce să-ţi faci probleme. Sănătate!
P.S. Un veterinar de aici mi-a zis să nu-i dau câinelui pastile de cărbune sau de digestie în caz de tulburări digestive, să încerc mai întâi cu 50ml de băutură alcoolică; aşa, în caz de doamne fereşte vreo otrăvire (nu e cazul dar e bine de ştiut) otrava nu se risipeşte în organism cu aceeaşi repeziciune cu care s-ar risipi dacă îl ajuţi să digere, câinele vomită şi e mult mai uşor tratamentul.
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #2 on: April 21, 2013, 10:57:22 AM »

P.S. Un veterinar de aici mi-a zis să nu-i dau câinelui pastile de cărbune sau de digestie în caz de tulburări digestive, să încerc mai întâi cu 50ml de băutură alcoolică; aşa, în caz de doamne fereşte vreo otrăvire (nu e cazul dar e bine de ştiut) otrava nu se risipeşte în organism cu aceeaşi repeziciune cu care s-ar risipi dacă îl ajuţi să digere, câinele vomită şi e mult mai uşor tratamentul.

Buna informatia asta,ar fi bine sa fie postate cat mai multe idei in caz de otravire a cainelui.
vivat
Hero Member

LARS şi UZZY

« Reply #3 on: April 21, 2013, 10:59:21 AM »

Buna informatia asta,ar fi bine sa fie postate cat mai multe idei in caz de otravire a cainelui.
Nu ştiu dacă e bună sau nu, este sfatul dat de veterinar, îl transmit doar. Sper să nu avem nici ocazia de a proba.
freddy25
Hero Member

« Reply #4 on: April 21, 2013, 11:20:18 AM »

Putea să saliveze abundent dacă a luat o broască in gură. Dacă stai la curte, nu ar fi exclus ca acesta să fie cauza salivației.
Zaloj Ion
Newbie
*

« Reply #5 on: April 21, 2013, 08:56:16 PM »

Buna!!!Vivat nu a fost anesteziat niciodata.Posibil  ca e de la sunca am rugat sotia sa nui mai dea nimik salamuri.
Freddy25 locuiesc la curte o sa fiu mai prudent cind i dau drumul in curte.
Va multumesc!!!
freddy25
Hero Member

« Reply #6 on: April 22, 2013, 12:49:13 AM »

Eu mi-am văzut câinele jucându-se cu broasca și în jumătate oră era tot numai bale. Am sunat imediat veterinarul că era cabinetul închis fiind vreo 9-10 seara . Mi-a zis că până dimineața-i trece, ceea ce s-a și întâmplat.
Zaloj Ion
Newbie
*

« Reply #7 on: April 22, 2013, 12:31:09 PM »

Asha si a fost pina la 3 trecuse salivatia aseara am observat ca a mushkam iar o broasca si iar a inceput salivarea si spazme de voma.
Multumesc pentru Informatii!!! Wink Wink Wink
freddy25
Hero Member

« Reply #8 on: April 22, 2013, 01:27:02 PM »

Broaștele au pe suprafața pielii niște substanțe toxice. De aceea salivează și ar fi bine să-l înveți să nu se mai atingă de ele. Până la urmă va învăța și singur dar dar va dura ma mult și nu știu cât de bine îi face să ingereze toxina broaștei de nenumărate ori.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: