Astazi pe data de 19.08.2013 , cainele meu Dolly in varsta de 11 ani a murit , dar nu a avut o moarte naturala ci prin eutanasiere

... sa va povestesc putin din istorie .

Acum 2 ani si ceva a fost am fost cu ea la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti si in urma la niste analize a fost diagosticata cu o tumoare/cancer . Din cauza la marii doctori am stat si asteptat dupa ei aproximativ 3 luni , iar tumoarea a mai crescut in acest timp .. pana cand am gasit un doctor foarte bun veterinar , care doar a vazut-o si in saptmana aceea a si operat-o , dar sanse ne-a dat doar 2 - 3 ani ca mai traieste . In tot acest timp dupa operatie iam dat tratament , manca foarte bine , avea in jur de 50 - 60 kg, ajunsese si mai grea intr-o perioada , tata fiind foarte atasat de ea ca si mine si o hranea foarte mult si avea foarte mare grija de ea ! Dupa 2 ani , deja nu mai putea sa se ridice singura , in ultima perioada nu mai se ridica deloc , facea pe ea ... adica se chinuia foarte mult , incepuse sa isi ia parul din spate , veneau jegoasele de muste pe ea ... facuse si viermi ... era intr-o stare foarte grea , urata , deja incepea sa miroasa si am zis ca sa nu o mai chinuim sa ii facem injectia , iar astazi doctora a venit acasa ca sa moara in mediul nostru familial , acasa la ea , ia facut o anestezi si apoi injectia , dar nu ii mai gasea vena sa ii faca ... deci foarte grav era saraca .

Dumnezeu sa o ierte ! Acum se odihneste si ea si ne protejeaza de sus !
Dolly va ramane in sufletul meu cel mai bun caine , cel mai destept caine , cel mai bun prieten !

Tot un ciobanesc german o sa iau !
Un Prieten Adevarat !