Forum ciobanesc german
January 11, 2017, 07:35:57 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 [4]   Go Down
  Print  
Author Topic: Pareri "Taste of the wild"  (Read 11821 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
freddy25
Hero Member

« Reply #45 on: December 31, 2014, 05:24:28 PM »

Cu ce ii masurai Acana? Cu cantarul sau cu cana? Acana e mai densa decat Royal, Proplan sau Eukanuba. O cana de 250ml cantareste 165grame pe cand celelalte 3 cantaresc vreo 120 de grame.Si eu am facut greseala asta si ma miram ca are diaree.
andrei.inter1981
Newbie
*

« Reply #46 on: December 31, 2014, 08:42:53 PM »

clar am cantar de masa !! orice aliment trece pe acolo ... deci la gramaj nu la cana
andrei.inter1981
Newbie
*

« Reply #47 on: January 19, 2015, 05:45:43 PM »

Liebling's Mahlzeit stie cine va de aceasta hrana, a dat cineva cg lui asa ceva ??
andrei.inter1981
Newbie
*

« Reply #48 on: January 20, 2015, 02:20:42 PM »

http://www.zooplus.ro/shop/caini/hrana_uscata_caini/granatapet/387129 nimeni nu poate sa aiba o parere sau sa isi fi hranit catelususl cuLiebling's Mahlzeit eu i-am pe situl asta si multe lucruri bune din descrieri vad, m-ai am sai termin al 2lea sac de Taste of the Willd si Vreau ai schimba ori Canagan oriLiebling's Mahlzeit astept opini
freddy25
Hero Member

« Reply #49 on: January 20, 2015, 07:07:02 PM »

Pare o hrana de calitate foarte buna,  fara exces de proteine si grasimi. Cred ca ai ales bine. Eu am cumparat o punguta de granatapet pentru  pisica si cand a terminat-o nu mai imi lasa de loc par atunci cand o tineam in brate la mangaiat.
FIGO
Full Member

« Reply #50 on: January 22, 2015, 03:53:16 PM »

Mi se pare prea scumpa, pentru ce ofera.
http://www.zooplus.ro/shop/caini/hrana_uscata_caini/granatapet/387129 nimeni nu poate sa aiba o parere sau sa isi fi hranit catelususl cuLiebling's Mahlzeit eu i-am pe situl asta si multe lucruri bune din descrieri vad, m-ai am sai termin al 2lea sac de Taste of the Willd si Vreau ai schimba ori Canagan oriLiebling's Mahlzeit astept opini

andrei.inter1981
Newbie
*

« Reply #51 on: January 22, 2015, 03:54:30 PM »

Dupa parerea ta care este super okei si la pret si la ce ofera domnule Figo
mcorvin
Jr. Member
**

« Reply #52 on: July 06, 2015, 11:35:41 AM »

stie undeva unde pot gasii taste of the wild, amblaj 6.8 kg, cu plata ramburs? am tot cautat si nu gasesc nimic
Izzy
Sr. Member

« Reply #53 on: July 06, 2015, 02:21:05 PM »

Din ce stiu eu, pe www.zoofast.ro, dar pana pe 10 iulie nu au nici ei Sad(
La 6,8kg mai au pe zooplus.ro dar fara plata ramburs, doar plata cu cardul sau transfer bancar
FIGO
Full Member

« Reply #54 on: July 06, 2015, 02:25:56 PM »

Dupa parerea ta care este super okei si la pret si la ce ofera domnule Figo
http://www.zooplus.ro/shop/caini/hrana_uscata_caini/hills_natures_best/adult/488704
RazvanNg
Newbie
*

« Reply #55 on: January 07, 2017, 09:23:15 PM »

Cainelui meu ii dau deja de 4 luni TOTW, 3 luni i-am dat High Prairie, cu bizon si vanat, acum l-am trecut pe Sierra mountain, cu miel. M-am interesat si se pare ca doar 3 sortimente din gama TOTW sunt recomandate pentru cainii de talie mare. Sortimentul cu bizon are undeva aproape de 2,5% calciu, iar cainii de talie mare nu ar trebui sa primeasca mai mult de 1.5%. Informatiile le-am gasit chiar pe site-ul lor. Sortimentele bune si pentru cainii de talie mare sunt Pine Forest® Canine Formula cu cerb si legume, Southwest Canyon® Canine Formula cu mistret salbatic, Sierra Mountain Canine® Formula with miel. La Sierra mountain, ca si la celelalte 2 sortimente sunt specificate urmatoarele: "Taste of the Wild® Sierra Mountain Canine® Formula is formulated to meet the nutritional levels established by the AAFCO Dog Food Nutrient Profiles for All Life Stages INCLUDING GROWTH OF LARGE SIZE DOGS  (70 lbs or more as an adult".

Din toate tipurile de hrana incercate pana acum, TOTW i-a mers cel mai bine, pe locul 2 fiind eukanuba. Blana lucioasa, fara pic de matreata. Mai nou vrea si niste kefir pe ele, am mancat eu prima oara dupa ani de zile, a cerut si el si i-am pus un dop in castron.. a mancat imediat tot bolul. Nu vreau sa il invat asa, insa nici rau nu i-a facut, a avut scaunul ca pana acum. Cam la 2 zile primeste si ulei de somon Nutrivet.
freddy25
Hero Member

« Reply #56 on: January 08, 2017, 01:53:37 AM »

Kefirul e foarte bun pentru oameni si pentru caini. Daca nu ii face rau, nu vad de ce nu i-ai da. Tinand cont ca a fost tratat asa multa vreme cu antibiotic, cel mai bine ar fi sa-i dai la fiecare masa putin iaurt cu biffidus, cam 2-3 linguri de Activia iaurt de baut sau alta marca cu bifidus. Parca si Covalactul produce asa ceva.
mishu65
Hero Member

« Reply #57 on: January 09, 2017, 12:31:18 PM »

Poti sa-i dai fara grija kefir sau iaurt de baut peste hrana uscata. Eu de patru ani le pun peste boabe "ceva", branza de vaci, iaurt. Nu-i face rau e doar o grija in plus pentru noi sa nu lipseasca alimentul respectiv din casa iar pentru ei un stimulent.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
Pages: 1 2 3 [4]   Go Up
  Print  

Jump to: