Forum ciobanesc german
October 13, 2016, 09:35:51 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Poll
Question: Care dintre cei 2 pui sa ii aleg?
pui1.cel de show, normal  http://mercador.ro/oferta/vand-pui-ciobanesc-german-ID1kiGD.html#2b8b098452 - 3 (100%)
pui2.cel din linia noua cu spatele drept  http://mercador.ro/oferta/ciobanesc-german-linie-noua-ID1mwGF.html#2b8b098452 - 0 (0%)
Total Voters: 3

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Alegere caine ajutor! cg din linie noua cu spatele lasat cau cg de show normal!  (Read 4720 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #15 on: January 30, 2014, 09:27:34 PM »

parintii lu Strike al meu arata foarte bine si erau dresati foarte bine...ce am vazut la ei cam 4 % din tara daca pot face ( ma refer strict la CG ) ...

Daca afirmi asta inseamna ca ai cunostinte deosebit de temeinice si date foarte exacte in ceea ce priveste septelul de ciobanesc german de la noi din tara. Inseamna ca ai fost la multe concursuri si examene de dresaj, ai discutat cu foarte multi dresori si ai lucrat tu insuti cu foarte multi caini.
Thara
Global Moderator

« Reply #16 on: January 30, 2014, 09:40:36 PM »

si pot sa adaug ca la fel si parintii lu Strike al meu arata foarte bine si erau dresati foarte bine...ce am vazut la ei cam 4 % din tara daca pot face ( ma refer strict la CG )

Laughing Laughing Laughing 

Daca afirmi asta inseamna ca ai cunostinte deosebit de temeinice si date foarte exacte in ceea ce priveste septelul de ciobanesc german de la noi din tara. Inseamna ca ai fost la multe concursuri si examene de dresaj, ai discutat cu foarte multi dresori si ai lucrat tu insuti cu foarte multi caini.

Ce 'rau' esti in seara asta!  Drac  LOL
Fiddyw0w
Full Member

« Reply #17 on: January 30, 2014, 10:51:52 PM »

intradevar am omis in postul meu sa scriu dupa afirmatia mea = >   "dupa spusele acestuia" ( in legatura cu 4 % )  ...dar am vazut si eu multe videouri pe domnu internet, cu,  caini dresati, concursuri filmate si am discutati cu putini dresori Cheesy dar sincer am vazut pe telefonul vanzatorului ( nu imi permit sa ii spun crescator ) videouri cu una dintre femelele de cg dresate de el...era foarte inteligenta si puteai vb cu ea ca si cu un om Smiley) intelegea tot Cheesy ...cel mai amuzant video a fost atunci cand a zis dresorul catre ea "dute ajutai la lemne"; erau ceva oameni care carau lemne dintr-un loc in altul..si cateaua a mers si ea acolo lua cate un lemn in gura si il ducea unde trebuia Smiley) ( asta ca fapt divers, nu zic ca ar fi ceva extraordinar)

hora ce pot eu sa afirm este ca intradevar avea cainii dresati bine:)
Si am adaugat afirmatia "crescatorului" cu acei 4 % Smiley
Sper ca m-am facut inteles acum...si imi cer scuze ca nu am specificat de la inceput...eram putin grabit..deoarece sunt la munca:D
multa sanatate !:D

I love German shepherds since i was ten y'rs old. Now when i have one, i love my choise !

My little love Strike' [ facebook.com/Strikethedog ]
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #18 on: January 30, 2014, 10:59:02 PM »

Stai linistit, nu te acuza nimeni de nimic. Asta e, sunt multi guralivi care pot amagi usor un nestiutor. De aceea e bine sa fii informat cand cumperi un catel. Multa sanatate lui Strike! Give me beer
Fiddyw0w
Full Member

« Reply #19 on: January 30, 2014, 11:11:58 PM »

multumesc ! asemenea va doresc:) !

I love German shepherds since i was ten y'rs old. Now when i have one, i love my choise !

My little love Strike' [ facebook.com/Strikethedog ]
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #20 on: January 31, 2014, 01:43:27 PM »

Multa lume care vinde se ghideaza dupa vorba : "Pe fraier, daca nu-l fraieresc eu, il fraiereste altul!"

Multa bafta cu puiutul!

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: