Forum ciobanesc german
April 08, 2008, 10:23:49 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Rezultate Expozitii de Club Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Alimentatie  (Read 5915 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
crb
Global Moderator

« Reply #30 on: March 15, 2007, 11:17:15 AM »

..."ciresa" pe tort...femur de vita fiert....are o durata de viatza de cca 1/2 ore... Cheesy Laughing

mai ,,strang" mult dupa tine?    Angry
 dsh

...merci...mi-e lene... Kiss
crb
dsh
Administrator

« Reply #31 on: March 15, 2007, 11:18:26 AM »

ne-am mutat ca o luasem rau pe... off topic, si ne ciufulea ariana  Tongue

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
crb
Global Moderator

« Reply #32 on: March 15, 2007, 11:20:26 AM »

...
dromi99
Newbie
*

« Reply #33 on: March 15, 2007, 04:18:21 PM »

Buna ziua tuturor. Citesc forumul d-voastra inca de la inceputul lunii februarie si cu bucurie va anunt ca sunt proprietarul unui mascul de  in varsta de 45 zile.  LOL L-am botezat Aris, dupa numele celorlalti catei pe care i-am avut. Acesta este al treilea, dar si singurul de talie mare. Nu pot sa spun ca am experienta, deoarece al doilea catel l-am dat spre adoptie in anul 1997, an in care s-a nascut baiatul meu Vlad si a trecut ceva vreme de atunci. Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu alimentatia catelului si vitaminele ce îi trebuiesc administrate. Ce cantitate de mancare ar trebui sa ii dau la o masa? Intreb acest lucru deoarece Aris mananca oricat îi pun în bol si nu as vrea sa ajunga obez. Dupa nici o masa sau in timpul zilei nu bea apa. Am incercat sa-i dau lapte iar pe acesta nu-l refuza. În legatura cu Ca, am intrebat medicul veterinar dar acesta mi-a raspuns ca despre acest lucru mai discutam in data de 28 martie cand îi va face şi al doilea vaccin. Nu este prea tarziu?
ioanatio
Full Member

PABLO(Bond von Vifor)

« Reply #34 on: March 15, 2007, 04:23:15 PM »

nu ,nu este prea tirziu.si teoretic un ciine care primeste hrana de ce a mai buna calitate ,gen royal canin,sau hills,nu are nevoie de suplimente vitamino-minerale.dar asta va hotari medicul dvs .....

A DOG IS THE ONLY THING ON EARTH THAT LOVES YOU MORE THAN HE LOVES HIMSELF
crb
Global Moderator

« Reply #35 on: March 15, 2007, 04:38:13 PM »

..pe sacul de mancare scrie portia zilnica,..si in cate mese pe zi...in fctie de calitatea mancarii industriale (MACAR PREMIUM)...mai e nevoie si de un supliment de ca si vitamine, fctie de opinia medicului dvs vet
...pe aceasta categorie, unde suntem gasiti si topicul "alimentatia unui pui de cg"...enjoy Wink si Bafta
dromi99
Newbie
*

« Reply #36 on: March 15, 2007, 06:40:14 PM »

Scuze cu postul si multumesc pentru sfat. Dar in legatura cu apa ce sa fac?
crb
Global Moderator

« Reply #37 on: March 15, 2007, 07:46:36 PM »

...hrana industriala se administreaza cu apa la discretie...bineinteles,...va cauta sa rastoarne vasul cu apa,..sa se joace cu el ...
dromi99
Newbie
*

« Reply #38 on: March 16, 2007, 08:50:14 AM »

Problema este ca nu vrea sa bea apa deloc. Nici in timpul zilei si nici dupa mancare. Daca ii dau lapte bea. Ce sa ma fac cu el. Sad
dsh
Administrator

« Reply #39 on: March 16, 2007, 11:03:51 AM »

lapte nu te-as sfatui sa-i dai; branzica de vaci cu un galbenus, de 2 ori pe saptamana, daca tii musai...
cum nu bea apa??! sigur ai observat (ai avut cand sta sa-l ,,pandesti")? n-o fi betiv  Cheesy, dar sigur bea, cat are nevoie
lasa-i castronul la dispozitie, cum zice crb, si e in regula;
si da, sigur se va juca cu el - ares, care beneficia de mult spatiu si pe jos avea linoleum, isi facea piscina - imprastia apa pe jos si se tavalea prin ea (chiar e un caine nebun dupa apa - mai rau caun labrador)

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
dromi99
Newbie
*

« Reply #40 on: March 16, 2007, 02:06:39 PM »

Multumesc pentru sfat si am sa-i scot laptele din meniu si pentru faptul ca face scaun moale si 4-5 ori pe zi. Este ceva normal atatea scaune? Este posibil si de la bobite sa faca scaun moale? I-am dat Purina Friskies pentru a vedea daca mananca. Bobitele le-am tocat cu masina. Am facut rau? Catelul pana cand l-am adus acasa adica marti 13.03.2007 a supt numai lapte de la catea.
dsh
Administrator

« Reply #41 on: March 16, 2007, 02:47:17 PM »

cate mese are pe zi? cam tot atatea scaune va avea... de obicei se recomanda cam 4, deci e ok;
boabele de la friskies nu sunt grozave; oricum, daca iei ceva gen puppy, junior, boabele sunt mici, deci nu-i nevoie sa le maruntesti; o idee ar fi sa le inmoi cu apa si rezolvi si aspectul cu bautul - vezi ca se inmoaie greu, trebuie sa le pui cu vreo 2 ore inainte de masa sau chiar mai mult (cele de calitate, tip premium, se inmoaie si mai greu, probabil sunt mai dense);
cei de la royal canin au un lapte praf special pentru puiuti; il gasesti la magazinele animax, de exemplu

crb
Global Moderator

« Reply #42 on: March 16, 2007, 03:27:03 PM »

....puii au in general "scaune" moi (chiar si "puii" de om....imi amintesc f bine  Grin Cheesy)....deci nu e normal...ideea e:...cu ce tip de hrana a fost intzarcat,...cam cu aia trebuia sa continuii....cand se schimba "tipul' de hrana => si la majoritatea adultilor "kkao crema"...si mai trebuie sa faci un lucru...mese la ore FIXE si nu ii lasi castronul cu mancare toata ziua sub nas....a mancat,...n-a mancat...in 10 min ia-l de sub nasul catelului....eu am avut un pui mai mofturos...ca sa il fac sa manance....iii dadeam fiertura de orez cu morcov ras,...inmuiat cu apa,..de consistentza unui terci,....il "aromatizam" cu o linguritza rasa de pateu de ficat....boabe puppy amestecate,..lasate un pic,...si a inceput sa manance de sa "rupa"  Grin.......am mai folosit in loc de pateu carne de vita tocata cruda/fiarta...amestecata in orez....bafta Wink
dromi99
Newbie
*

« Reply #43 on: March 16, 2007, 05:21:44 PM »

M-a luat valul si am uitat sa va multumesc Smiley
OvidiuDanut
Jr. Member
**

« Reply #44 on: May 04, 2007, 02:56:47 PM »

Mai al meu a mancat abia 1 kg de purina proplan puppy cu orez si pui de Luni pana astazi, Vineri. Mi se pare doar mie ca e cam putin sau chiar asa e? Care sunt limitele normale de gramaj/zi pentru un pui de 2 luni?
Pages: 1 2 [3] 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora