Bogdan Rotaru
Newbie
|
 |
« on: October 17, 2006, 09:47:17 PM » |
|
am un cg in varsta de 2 luni care cantareste aprox. 6 ...am verificat intr-un tabel cu standardele de greutate si la aceasta varsta ar fi trebuit sa aiba 7,5 kg... am vreun motiv de ingrijorare ? .... cand am fost la medicul veterinar nu mi-a spus ca ar avea prb. cu greutatea... : 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #1 on: October 17, 2006, 10:35:53 PM » |
|
...nici o pb,....ba chiar e indicat sa nu il tii gras ( se solicita articulatiile , in formare),...in afara de asta, graficele de gen sunt orientative...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k3na
Hero Member

Alma
|
 |
« Reply #2 on: October 31, 2006, 12:57:07 AM » |
|
m/a innebunit toamna asta. nu mai pot sa mananc mere fara ea. desi a fost o carnivora convinsa pana la varsta asta(nu vroia sa manance nici macar orez cu carne daca avea morcov in el), acum ii trebuie mere, cam la fel de des cat mananc si eu, cam de vreo 2/3 ori pe zi.tata zice ca/i lipsesc ceva vitamine si ca de aia imi cere. e adevarata aceasta ipoteza? si asta vara manca pepene rosu daca ii dadeam. am inteles ca unele fructe sunt binevenite, dar altele nu(pot balona cica). ar mai trebui sa/i dau mar sa manance sau nu?
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #3 on: October 31, 2006, 07:44:31 AM » |
|
m/a innebunit toamna asta. nu mai pot sa mananc mere fara ea. ....desi a fost o carnivora ar mai trebui sa-i dau mar sa manance sau nu?
...fara probleme...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #4 on: October 31, 2006, 08:57:48 AM » |
|
Merele sunt ok, poti sa-i dai linistita.
|
|
|
|
|
|
darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
|
|
|
andra
Jr. Member

|
 |
« Reply #5 on: November 13, 2006, 02:54:18 PM » |
|
doamne am citit ce greutati au catelusi vostri si sunt tare speriata. catelusa mea face 2 luni peste 4 zile dar are doar 3 kg si sincer va spun ca nu e deloc slaba. o hranesc exact cum mi-a recomandat veterinarul si in doar o saptamana si 2 zile de cand o am a luat 1kg. ce e in neregula cu catelusa mea? are probleme? cate kg ar trebui sa aiba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #6 on: November 13, 2006, 03:04:45 PM » |
|
doamne am citit ce greutati au catelusi vostri si sunt tare speriata. catelusa mea face 2 luni peste 4 zile dar are doar 3 kg si sincer va spun ca nu e deloc slaba. o hranesc exact cum mi-a recomandat veterinarul si in doar o saptamana si 2 zile de cand o am a luat 1kg. ce e in neregula cu catelusa mea? are probleme? cate kg ar trebui sa aiba?
Poate nu e CG !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #7 on: November 13, 2006, 03:08:39 PM » |
|
3kg la 2 luni ? Hmmmmm .... Pune o poza cu ea!
|
|
|
|
|
|
darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
|
|
|
andra
Jr. Member

|
 |
« Reply #8 on: November 13, 2006, 03:13:16 PM » |
|
incerc sa pun o poza si nu stiu daca fac bine cum fac pt ca nu merge. ma poti ajuta razvan? te rog spune ce trebuie sa fac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #9 on: November 13, 2006, 03:15:51 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andra
Jr. Member

|
 |
« Reply #10 on: November 21, 2006, 05:14:57 PM » |
|
am incercat din rasputeri sa postez niste poze cu catelusa mea dar nu am reusit deoarece sunt prea mari. sunt curioasa: "Cainii Jandarmeriei nu sunt cu adevarat ciobanesti germani?" pe de alta parte sunt fericita. vineri cand a implinit 2 luni am fost la medic pt vaccin si am si cantarit-o din nou; avea 4 kg  e bine? sunt tare mandra de ea, latra, se joaca, se enerveaza pe jucarii (are foarte multe), mananca fructe si legume ca si cum ar fi carne, are un caracter puternic , e tare incapatanata... e o scumpete de catelusa (dar care ma musca pana la sange  ) sincer va spun: daca am fost mintita si nu e cg asta e. eu o sa o iubesc in continuare. mai vreau sa aduc in discutie 2 probleme: e normal ca o data la 7 zile timp de 3 sapt sa-i fac deparazitare interna? si cumva exista matreata la catei? pana acum se scarpina foarte tare si am crezut ca are purici, dar veterinarul i-a dat un tratament si acum se scarpina si mai tare si are in blanita ca un fel de matreata. ce sa fac sa nu se mai scarpine si sa nu mai aiba albeata asta in blanita.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #11 on: November 21, 2006, 05:42:58 PM » |
|
...Ariana....ai sugestii?  ...eu unul as zice ca regimul alimentar cu fructe si legume nu e rau, dar ar trebui limitat la mar, morcov....matreata in puf nu prea cred ca se "leaga" de excesul de proteina...scarpinatul este un gest reflex, s-ar putea explica si prin mincarimea pielii legata de schimbarea pufului cu blana...poate esti un pic exagerata, (cind spui ca se scarpina excesiv....si nu are purici...)? ...are o zona in care se scarpina mai cu sirg? (dupa urechi, sub bot, pe coaste,...etc.)? ...cam atit ma duce pe mine capul...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ulck
|
 |
« Reply #12 on: November 21, 2006, 05:47:10 PM » |
|
e normal ca o data la 7 zile timp de 3 sapt sa-i fac deparazitare interna? si cumva exista matreata la catei? pana acum se scarpina foarte tare si am crezut ca are purici, dar veterinarul i-a dat un tratament si acum se scarpina si mai tare si are in blanita ca un fel de matreata. ce sa fac sa nu se mai scarpine si sa nu mai aiba albeata asta in blanita.
Ai explorat prin blanitza ? Nu cumva are eczeme uscate ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andra
Jr. Member

|
 |
« Reply #13 on: November 21, 2006, 06:00:11 PM » |
|
nu se scarpina de fiecare data intr-un singur loc. dar face ce face si se scarpina... mama m-a capiat ca are purici si de aia... am cautat-o si nu am gasit nimic de aia am decis de comun acord cu doctorul sa-i faca tratamentul cu stonghold. Ai explorat prin blanitza ? Nu cumva are eczeme uscate ?
si cum anume arata astea? scuze dar nu ma pricep la asa ceva
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andra
Jr. Member

|
 |
« Reply #14 on: November 21, 2006, 06:10:25 PM » |
|
crb restul fructelor si legumelor ii fac rau? sashei ii plac la nebunie (pe langa mere) rosiile si bananele  . morcovii nu prea o incanta  ieri era sa ma "bat" cu ea pe o banana. si azi m-a innebunit cand a vazut bananele in frigider. dadea cu labutele in usa si schelalaia...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|