Forum ciobanesc german
June 08, 2014, 05:40:52 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Prima masă de dimineaţă  (Read 814 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Thara
Hero Member

« Reply #30 on: June 03, 2014, 12:05:01 PM »

și mă mai documentez
Documenteaza-te SI mai bine si scapa urgent de Friskies din alimentatia catelului. Ai toata sectiunea de Alimentatie a forumului la dispozitie si sunt o multime de marci BUNE din care poti alege, nu-l hrani cu gunoaie precum e Friskies, Pedigree etc! De la Purina singura mancare buna este Pro Plan.
Izzy
Full Member

« Reply #31 on: June 03, 2014, 12:42:01 PM »

Documenteaza-te SI mai bine si scapa urgent de Friskies din alimentatia catelului. Ai toata sectiunea de Alimentatie a forumului la dispozitie si sunt o multime de marci BUNE din care poti alege, nu-l hrani cu gunoaie precum e Friskies, Pedigree etc! De la Purina singura mancare buna este Pro Plan.
Nimic mai adevarat, uita de mancarea de supermarket, si sa stii ca marci bune nu inseamna neaparat mai scumpe, cauta pe zoofast.ro sau zooplus.ro sau maxi-pet.ro, sunt oferte foarte bune si fac livrarea gratuit peste o anumita suma. Depinde de bugetul pe care il poti aloca, dar stii ca asa cum il cresti asa il ai Smiley. In sectiunea Alimentatie gasesti tot ce ai nevoie sa stii ca sa faci alegerea potrivita. Multa sanatate lui Tommy si lui Misu!
freddy25
Hero Member

« Reply #32 on: June 03, 2014, 02:25:21 PM »

Daca vrei sa ai un catel sanatos, renunta la nenrocirile astea pline de chimicale ca Pedigree si Friskies. La preturi nu cu mult mai mari poti lua hrana mai sanatoasa. Daca vei continua cu astea, risti sa faca alergie sau peste cativa ani sa aiba probleme la ficat.
ramurel
Newbie
*

« Reply #33 on: Yesterday at 11:51:21 PM »

"Vă mulțumesc vouă și tuturor, ca aveți grijă de mine, că Călin ăsta-i cam zăpăcit ! Tongue 
Acuma vă rog sa mă scuzați, da' io tre' sa plec la nani, că-s mic !"

............

............

.
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof