Forum ciobanesc german
September 23, 2016, 12:58:49 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Mancare uscata super premium Josera  (Read 4763 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
TAISANDO
Sr. Member

Forta lupului sta in haita,forta haitei sta in lup

« Reply #30 on: September 12, 2014, 09:56:21 AM »

Incearca cu Petkult. Daca ai un Carrefour in oras il gasesti la magazinul Animax din incinta. Costa 177.5 sacul de 12kg dar cumpara 1-2 kg de proba sa vezi daca ii place. Ai mei l-au placut din prima, sunt la al treilea sac. Simpsonul,desi calitativ pare mai bun fiindca e grain free, nu se omoara dupa el, sacul acesta fiind varianta cu miel. Mai 'nainte le-am  luat un sac de Simpson cu pui si acela a fost mai apreciat. Orice le-as lua, trebuie sa le adaug si 2-3 linguri de supa cu carne si legume, altfel nu mananca. Incearca si tu metoda asta. Eu fac o cantitate mai mare o data pe saptamana si o pun in cutii mai mici din plastic in congelator. Decongelez o cutie la 2 zile.

Ma uitam pe analiza mancarii Petkult. Interesanta!! 60% carne. Hmmm!! Pretul nu indica un procent atat de mare de carne. Din ce am analizat eu, reiese ca si complexitate, ca este urmatoarea dupa Orijen (80% carne)
Freddy tu ce zici? Mai multe detalii despre ea ne poti da? Am vazut ca ai dat cainilor.
freddy25
Hero Member

« Reply #31 on: September 12, 2014, 12:24:05 PM »

E buna si le place. Unul din ei care e cel mai agitat a cam slabit. Banuiesc ca din cauza ca are mai putine cereale. Nu le mai cade parul aproape de loc. Eu in ultima vreme am luat de la "pentruanimale.ro" cu 171lei sacul de 12kg. Hrana e produsa in Belgia de firma care produce si Arion.
TAISANDO
Sr. Member

« Reply #32 on: September 12, 2014, 12:57:33 PM »

ok, multumesc! eu cred ca scopul este nu sa ii ingrasam cu cereale...mai bn mai slabut, zvelt si in forma decat umflat cu cereale. Wink
freddy25
Hero Member

« Reply #33 on: September 12, 2014, 01:50:00 PM »

Am si o catelusa de talie foarte mica si extrem de mofturoasa. Asta e singura hrana pe care o mananca fara sa fie nevoie sa-i pun bunatati peste boabe. Si de cand mananca asta nu-i mai cade nici un fir de par de unde pana atunci cand o luam in brate imi ramanea destule fire infipte pe haine, ea fiind cu blana linsa, gen teckel. Nu mai vomita cum patea cu royal mini adult ori proplan.
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #34 on: September 12, 2014, 03:59:27 PM »

Enzo cu royal-ul nu se impaca,
am incercat cu 1 sac dedicat cg,
cu alt sac maxi junior si cu giant care este inca in teste,
scaune mai moi decat la purina si caderi de par,
daca nici giant-ul nu ii prieste,renunt la royal,
cu toate k stiu un var de-al lui(Floyd)care a fost crescut cu giant foarte bine.

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
FIGO
Full Member

« Reply #35 on: September 12, 2014, 04:22:17 PM »

cu toate k stiu un var de-al lui(Floyd)care a fost crescut cu giant foarte bine.
Incearca simpsons premium.
TAISANDO
Sr. Member

« Reply #36 on: September 12, 2014, 09:53:27 PM »

Viorel, fiecare caine asimileaza diferit. La unii prinde...la unii nu! Eu unul nu sunt fan Royal...as mai pune ceva si i-as da Orijen, sau Taste of Wilde (ceva imi spune ca mancarea asta este super ok si nu ma las, imi fac curaj si pana la urma iau un sac). Si atentie, royalul produce tartru!!!
11gec
Newbie
*

« Reply #37 on: September 17, 2016, 08:15:31 PM »

Buna ziua recent m-am intors din germania unde am  vazut mancarea aceasta , era promovata la un magazin din Berlin si pe un teren special amenajat , in prezent detin un mascul de 2.5 ani , ce credeti  ar merita sa  trec de la purina dog chow  la josera ? A mai folosit cineva acesta mancare ?
La noi in magazine nu am gasito exista vreun magazin care aduce si la noi ?
[/q
11gec
Newbie
*

« Reply #38 on: September 17, 2016, 08:20:43 PM »

salut eu am doi caini  masculul la varsta de 5 ani si catelusa de 6 luni folosesc josera junior si josera famili e super 

silviu stoica
Full Member

« Reply #39 on: September 20, 2016, 06:34:04 PM »

Family este pentru femele gestante sau pui pana la 2 luni, iar junior de la 2  la 18 luni. Pentru adulti, din gama super premium, este Festival. Eu am folosit si este foarte ok .
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to: