Forum ciobanesc german
January 30, 2015, 07:47:12 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: cum sa ii administrez calciu puiului meu de cg de 4luni ?  (Read 1217 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
TAISANDO
Sr. Member

Forta lupului sta in haita,forta haitei sta in lup

« Reply #15 on: September 24, 2014, 08:10:26 AM »

Haideti sa va spun: in disperare de cauza, vazand ca nu putem sa-i dam pastilele sub nicio forma, acum doua zile i-am dat una, intreaga (K9), si apoi ne-am prefacut ca vrem sa i-o luam. S-a lasat cu alergaturi dar scopul a fost atins: a rontait pastila si a inghitit-o. Apoi, alta, l-am lasat sa ne-o ia din mana ca si cand noi n-am fi vrut. Si iar alergatura... si a mancat-o si pe a doua. Asa ca de doua zile ia pastilele  Wink . Sa vedem cat o tine minunea...

PS: am scris ca poate se mai confrunta cineva cu astfel de "problema" si poate reuseste asa... noi ne-am chinuit teribil, iar faptul ca acum le ia ni se pare un succes rasunator   Smiley
Ana Maria, te sfatuiesc sa il ascuti pe Freedy, vei avea pobleme pe viitor iar jocul cu pastila te poate costa mai tarziu. Vei avea situati cand va lua de jos ceva interzis si va face exact ce a facut cu pastila, va manca! Pentru el va fi tot un joc, nu va face diferenta. trebuie sa faci cum a spus freedy, ii bagi pastila cu mana pe gat si apoi masezi usor. dupa ce ai facut asta ii oferi ceva ce lui ii place foarte tare, si va invata apoi ca este recompensat daca ia  pastiluta. Lasa ochii rugatori in pace, la varsya asta sunt niste mici sarlatani care profita de dragostea ce le-o purtam. Smiley)
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof