Forum ciobanesc german
June 13, 2010, 12:19:35 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: ce sa fac ca a venit frigul????!!!!  (Read 10223 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
crb
Hero Member

« Reply #15 on: November 13, 2006, 10:50:57 PM »

Are cateva fire de par nou in coada. Dar tinand cont ca inca are 99% puf (ca par nu ii pot spune) nu stiu cat de bine i-ar fi.  Asa e Mark, la Constanta nu sunt temperaturi foarte scazute in schimb vantul bate mult mai tare decat in alte zone si cred ca tocmai asta e marea problema. In cat timp isi schimba parul sa il vad si eu imbracat?
...de pe la 3 luni incepe, intai in lungul sirei spinarii,...in functie de anotipm si de alimentatie, 1 luna 1 luna si 1/2...(galbenus de ou, morcov pe razatoare fiert...)

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
mark
Newbie
*

MARK al nostu

« Reply #16 on: November 14, 2006, 10:30:39 PM »

cand Mark si-a schimbat blana am tras o sperirtura serioasa! mai precis, la coada avea un loc in care blana era mai altfel, mai sarmoasa parca, ca un fel de vartej ,nici nu stiu cum sa explic, ce mai, era ca si cum avea o iritatie ceva ,parca se rosese singur la coada! am crezut ca poate a luat ceva din parc, din iarba si ca poate e un fel de scabie sau cam asa ceva!nici nu statea nebunul sa ma uit ca lumea ,credea ca ma joc cu el, asta pana l-am prins si am vazut ca nu este nici o rana,nimic! acum are o blana frumoasa si sanatoasa,spun asta pentru ca-i straluceste de parca ar fi reclama la sampon!!! va pup, dragilor.

"...si-l joc in frau si-l las in trap / Mi-e drag ca ochii mei din cap,/ Nu l-as fi dat nici mort..."
Bobo29
Jr. Member
**

« Reply #17 on: October 27, 2007, 11:54:21 PM »

chiar nu este nici o problema daca sta in frig? Magnus de cand l am luat sta numai afara...cand da o raza de soare cauta sa se ascunda la umbra...are si el tot 4 luni si chiar imi faceam griji...deci nu trebuie sa mi fac griji ca iarna asta va sta afara?Huh multumesc

Singurul prieten care te iubeste neconditionat...
maysa
Hero Member

Aida&Luiza

« Reply #18 on: October 28, 2007, 01:05:29 AM »

nu mai ales daca asa a fost obijnuit e super ok .. cauta la topicul despre padoc cum tre sa l faci ca sa i fie ok la iarna .. si chiar nu v a avea nici o problema..

Un adapost uscat, destul de incapator, alimentatie regulata, apa proaspata, miscare suficienta si lucru cu cainele, ca si contactul intensiv cu oamenii. In plus, deparazitarea si vaccinarea regulata, intretinerea blanii, a urechilor si a danturii - asta este standard!
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #19 on: October 28, 2007, 02:29:36 AM »

Cat e mic 20 zile ii dai ...10 zile faci pauza

multumesc pentru sfaturi, nici nu mi-a trecut prin cap!! deh, incepatoare!i-am pus un prag de lemn in fata custii, cam cat un box-palet . acum e inca bine afara si poate mai tine ca sa creasca si el un pic!mai am o intrebare va rog frumos: eu i-am dat petphos 2 saptamani  cate o jumatate de tableta mare pe zi,apoi am facut o pauza de 20 zile, iar acum incepand din 11 nov ii dau iarasi 10 zile 3 tablete mici pe zi sau o tableta mare.Intrebarea mea este daca procedez corect sau nu ?Va rog frumos sa-mi dati un raspuns ca nu vreau sa am probleme cu carenta de calciu si minerale in ceea ce il priveste.Va multumesc mult.Salutari!!                                  P.S.-poate raspund cam tarziu dar suntem in reparatii si nu am net tot timpul.

@ danielaionel ... Cheesy...ai raspuns in OCTOMBRIE 2007 la o postare din NOIEMBRIE 2006 !.... Laughing ....crb
« Last Edit: October 28, 2007, 06:37:29 AM by crb » Logged

My little dog - a heartbeat at my feet.
maysa
Hero Member

Aida&Luiza

« Reply #20 on: October 28, 2007, 09:41:47 AM »

@ danielaionel ... Cheesy...ai raspuns in OCTOMBRIE 2007 la o postare din NOIEMBRIE 2006 !.... Laughing ....crb

Shocked  Laughing

..( oricum e bine de stiut asa in general.. Wink )
« Last Edit: October 28, 2007, 09:43:41 AM by maysa » Logged

Un adapost uscat, destul de incapator, alimentatie regulata, apa proaspata, miscare suficienta si lucru cu cainele, ca si contactul intensiv cu oamenii. In plus, deparazitarea si vaccinarea regulata, intretinerea blanii, a urechilor si a danturii - asta este standard!
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #21 on: October 28, 2007, 01:20:16 PM »

Lol ... tare .... se zice ca niciodata nu e prea tarziu  Laughing LOL

maysa
Hero Member

Aida&Luiza

« Reply #22 on: October 28, 2007, 01:34:30 PM »

bine ca ai specificat .."cat e mic "  Laughing Laughing Laughing Laughing  Drac

danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #23 on: October 28, 2007, 01:36:00 PM »

Ok ... atunci fac o completare ...CAT E MARE ... se da calciu 10 zile da ... 20 nu Cheesy

bine ca ai specificat .."cat e mic "  Laughing Laughing Laughing Laughing  Drac

maysa
Hero Member

Aida&Luiza

« Reply #24 on: October 28, 2007, 01:42:18 PM »

gata te ai scos .. oricum  eu cred ca e bine sa fie informatia aici .. era pacat sa ramana o intrebare fara rasuns( cei drept venit mai trz  Drac ) plus  cu o comletare  pt cand e mare .. poate acum e chiar de folos..ca ala mic acum e mare .. Grin Grin Grin Grin Grin bravo ..

danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #25 on: October 28, 2007, 01:46:24 PM »

Incerc si eu sa ma scot ... dar vad ca nu ma lasati deloc Tongue

gata te ai scos .. oricum  eu cred ca e bine sa fie informatia aici .. era pacat sa ramana o intrebare fara rasuns( cei drept venit mai trz  Drac ) plus  cu o comletare  pt cand e mare .. poate acum e chiar de folos..ca ala mic acum e mare .. Grin Grin Grin Grin Grin bravo ..

maysa
Hero Member

Aida&Luiza

« Reply #26 on: October 28, 2007, 01:49:04 PM »

gata  Wink

serbo
Newbie
*

« Reply #27 on: November 22, 2007, 07:48:35 AM »

Salut! Reluam si noi intrebarea lui Mark. Baietii au 7 luni, iar pina acum au stat numai in apartament.Nu prea au iesit pe afara, iar astazi ne mutam cu totii la curte. Credem ca vor avea ceva probleme de adaptare la frig. Ne e teama sa nu raceasca sau sa nu o ia razna de frig. Custile sint ok, facute dupa tot ceea ce am citit pe forum. Cum sa-i ajutam ? Ce fel de mincare ? (Ii hranim cu Royal Canin Maxi- junior). Vitamine ? Apa calda? Va rugam sa ne ajutati  cu sfaturi. Multumim tuturor !
Luna_Mina
Hero Member

« Reply #28 on: November 22, 2007, 11:32:54 AM »

Ale mele au o placere mai ciudata. Unde vad o balta mai mare sau apa, acolo sunt si ele, in mijlocul ei, pe frigul asta. Oare un patesc nimic? Mi-e frica sa nu raceasca, noi inca le tinem cu noi in apartament, desi in fiecare zi le ducem unde construim si le lasam sa alerge.
maysa
Hero Member

Aida&Luiza

« Reply #29 on: November 22, 2007, 07:26:33 PM »

vreau sa reiau pt ca si pe mine ma intereseaza...

dar fiind iarna, ma gandesc ca nu-i face prea bine frigul. Oricum in casa l-as tine pe perioada iernii, dar ma gandeam la plimbari pe temperaturile astea, daca sunt indicate

adica tinut in casa .....cum se fac plimbarile cand e frig.. am auzit ca nu s recomandate schimbarile bruste  de temperatura ..si atunci cum e mai bine...Huh?
« Last Edit: November 22, 2007, 07:30:07 PM by maysa » Logged

Pages: 1 [2] 3 4   Go Up
  Print  

Jump to: