Forum ciobanesc german
February 25, 2016, 01:39:44 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Povestea lui Max  (Read 4386 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
w.marius
Hero Member

« on: December 06, 2014, 10:08:25 PM »

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCYQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.digi24.ro%2FStiri%2FDigi24%2FActualitate%2FStiri%2FFinal%2Btrist%2Bde%2Bcariera%2Bpentru%2BMax%2Bcainele-erou%2Bal%2Barmatei&ei=_FGDVIugEojjau_RgcgM&usg=AFQjCNHcSolX-Nkos5SKjkVt2ft6x0a5sw  Cry chiar asa rau a ajuns armata Romana  Angry
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: December 06, 2014, 11:25:52 PM »

Nu e de mirare. Imi povestea un prieten, navigator, ca in portul Constanta, in urma cu niste ani erau o multime de ciobanesti germani abandonati de politia de frontiera. Cand trec de o anumita varsta, cam 5-6 ani parca, ii dau in adoptie sau daca nu gasesc adoptatori ii gonesc.
aurelian stana
LUCKY
Sr. Member

« Reply #2 on: December 07, 2014, 08:48:05 AM »

In SUA ii tin in functie pana la 14-15 ani,am văzut cateva actiuni cu cg la vârsta de 15ani,poate găsesc si filmarea sa o vedeti
Thara
Global Moderator

« Reply #3 on: December 07, 2014, 10:23:44 AM »

In SUA ii tin in functie pana la 14-15 ani,am văzut cateva actiuni cu cg la vârsta de 15ani,poate găsesc si filmarea sa o vedeti
Nu ii tin in functie pana la varsta aia decat in cazuri eeexceptionale. Pe la 8-9, maxim 10 ani de obicei sunt pensionati, dar nu ca aici, aruncati la groapa de gunoi sau lasati pe drumuri, ci sunt dati spre adoptie cu contracte, desi de cele mai multe ori raman la familia celui care i-a avut in grija in perioada de serviciu.

Despre Dirofilarioza se stie de ani de zile, dar ei sunt sigura ca habar nu au avut ca trebuia imunizat cainele. Mi se pare incredibil ca tocmai o asemenea "autoritate" precum armata sa recurga la asemenea gesturi - aruncat cainele in adapost. Macar sa-l eutanasieze corect/decent, nu sa-l condamne la o moarte lenta si chinuitoare... Din pacate astea sunt "principiile" cultivate in tara asta, dupa ce s-a imbolnavit si nu mai poate face nimic util este considerat gunoi. Asa ca ce ne mai miram cand il vedem pe badea Grigore de la tara ca isi neglijeaza cainii sau ca-i arunca pe drumuri cand se imbolnavesc!?

Si cand vezi in alte tari ca sunt cainii armatei ingropati cu onoruri militare...  Lips Sealed
w.marius
Hero Member

« Reply #4 on: December 07, 2014, 03:20:01 PM »

Eu asi  Gun Gun pe toti  Angry
RIR
Sr. Member

« Reply #5 on: December 07, 2014, 10:02:05 PM »

Asta este "armata romana" ...
Ce rusine !!!!
Anul trecut se mandreau cu el la parada militara iar acum cand au aflat ca este bolnav l-au "EXECUTAT" !!
Asa popor...asa "armata".... Gun Gun Gun Gun Gun Gun Gun Gun
w.marius
Hero Member

« Reply #6 on: December 07, 2014, 10:07:40 PM »

maxmad
Newbie
*

maxmad

« Reply #7 on: December 07, 2014, 10:41:49 PM »

pai daca e decorat,e cavaler,cum poate fi casat?a fost trecut la drepturi ca orice alt soldat,nu poate fi casat ca un tanc!daca s-a imbolnavit in timpul serviciului,nu are dreptul la tratament, ca orice alt soldat ranit,imbolnavit,etc?eu cred ca cei de la unitate ar trebui sa dea niste clarificari ale situatiei!si nu cred ca in armata nu sint  medici veterinari capabili sau ca armata nu are bani sa-l trateze.cred ca nu au vrut sa se complice cu problema si l-au dat in custodie.treaba e ca nu e un catel oarecare si ne-am facut de kkt - a cita oara - in lume!altii ingroapa cateii cu onoruri militare!rusine sa le fie!jeguri imbuibate!
raduro
Sr. Member

" si vis pacem para bellum ! "

« Reply #8 on: December 08, 2014, 01:35:15 AM »

Sunt  curios ce parere sau luare de pozitie  are Plutonierul ala  care se falea  in 2013 cu Max  la parada !  Inteleg ca a fost cainele pe care el l-a avut in custodie, impreuna si-au facut datoria in teatrele de operatii. El , plutonierul, omul care l-a avut pa MAX aproape in toti anii acestia, nu are nici o opinie ?
freddy25
Hero Member

« Reply #9 on: December 08, 2014, 02:57:27 PM »

Plutonierul ala e un taran iar pentru tarani un animal e bun doar atunci cand e util. Si-a pierdut utilitatea- poate fi aruncat.
w.marius
Hero Member

« Reply #10 on: December 08, 2014, 10:36:13 PM »

Da pacat ca traim in Romania Cry Cry Cry
raduro
Sr. Member

" si vis pacem para bellum ! "

« Reply #11 on: December 09, 2014, 01:45:49 AM »

Citesc  in presa  ca MAX a fost dresat si antrenat  de plutonierul major Rosioara Valentin .  PRIMUL , DA ,..PRIMUL care trebuia sa sara , sa se zbata si sa se ingrijeasca  de MAX este acest Plutonier.  Da bre  subofiter al ARMATEI ROMANIEI , TU esti DATOR  sa il iei pe  MAX  si sa platesti din salariul tau  fara ca cartesti pentru MAX ! Saracul  caine ,...  nu se gasesc  600 ROn / luna pentru  tratament ?!?!?!  Sunt curios cu ce l-ati hranit in toti  anii astia ?  Tzarani care au imbracat UNIFORMA  ARMATEI ROMANE !  Narcisisti ce se afiseaza pe televizor  la Parade Militare  in Uniforma de camuflaj "calare " pe Humvee !  Tzaranu' Falos , sau Falus !!    Nu sunteti  decat  niste  JEGURI  care mirositi a Branza putrezita  !  Sa ne  Fereasca  Bunul  Dumnezeu de vreun Razboi !!! ...voi veti  fi primii dezertori  ce vor intoarce DOSUL spre inamic !!!
freddy25
Hero Member

« Reply #12 on: December 09, 2014, 10:15:09 AM »

Daca il deparazitau extern corect si la timp, nu mai veneau tantarii pe el ca sa faca dirofilarioza. Un caine dresat pentru detectarea minelor costa o gramada de bani si s-au zgarcit la niste zgarzi sau pipete. Tin minte ca in urma cu niste ani a fost prezentat un caine antidrog cumparat de pe-afara si spuneau ca a costat 20mii de Euro.  L-as pune la plata pe cel care nu a avut grija de bunul armatei. Asa cum un mecanic de tanc plateste daca nu a pus ulei la motor si motorul a crapat, asa e si cazul acesta.
aurelian stana
LUCKY
Sr. Member

« Reply #13 on: December 09, 2014, 10:21:36 AM »

Situația este clara...gandirea românească lasă sechele maaaari...peste tot...de aia suntem unde suntem....păcat,mare păcat!!!
valexiss75
Newbie
*

« Reply #14 on: December 09, 2014, 10:19:44 PM »

http://www.petitieonline.com/sa_facem_lege_pentru_max_cainele_erou
Adevarul e putin schimbat de presa .O sa vin aici cu ceva detalii maine 
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to: