Forum ciobanesc german
September 17, 2016, 04:33:27 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: ZOOPLUS.RO  (Read 3463 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
FIGO
Full Member

« on: June 11, 2015, 03:05:23 PM »

Pentru cei care comanda de pe situl zooplus.ro, vedeti ca de la 1 iunie in ciuda faptului ca pe factura apare noul TVA de 9%, pretul cu TVA au ramas neschimbate (au marit ei preturile fara TVA).  Puteti insa lua legatura cu ei si intreba in acest sens, mai ofera inteleg discounturi in astfel de cazuri.
scorp1on
Jr. Member
**

FRED

« Reply #1 on: September 21, 2015, 02:44:55 AM »

Tipic romanesc,dar vor da inapoi cu preturile sa speram Smiley

Preţuiesc câinii ce latră când trebuie şi oamenii ce ştiu să tacă atunci când e nevoie.
scorp1on
Jr. Member
**

FRED

« Reply #2 on: September 30, 2015, 07:31:05 PM »

De la ei am luat si eu royal canin maxi junior 15+3 kg si am dat 199 ron ,faza e ca ajunge in cam 3 zile ca vine din Germania

Preţuiesc câinii ce latră când trebuie şi oamenii ce ştiu să tacă atunci când e nevoie.
scorp1on
Jr. Member
**

FRED

« Reply #3 on: November 15, 2015, 12:31:22 PM »

E cel mai tare magazin online, nu vreau sa le fac reclama, dar daca cineva gaseste mai ieftin sa ne spuna.In 3 zile ajunge comanda din Germania si au oferte foarte bune in comparatie cu emag sau alte siteuri.De exemplu maxi junior 15kg+4 kg gratis si mai ai si cupon de reducere de 5% costa 189 ron.
http://www.zooplus.ro/shop/caini/hrana_uscata_caini/royal_canin_size/maxi/241773

cupon reducere cod :   5prroaff

verdi
Hero Member

« Reply #4 on: June 29, 2016, 01:19:52 PM »

Apropo de zooplus, cum vi se pare hrana http://www.zooplus.ro/shop/caini/hrana_uscata_caini/markus_muehle/black_angus/457046
Noi o luam de cateva luni si le merge foarte bine cainilor nostri ... o mai foloseste cineva ?
freddy25
Hero Member

« Reply #5 on: June 29, 2016, 03:28:05 PM »

In ultimele 2-3luni marfa e trimisa din Polonia. Nu-mi dau seama daca e din aceasta cauza dar boabele de Eukanuba primite ultima data nu i-au priit unuia din catei, a facut un fel de criza biliara si coincidenta sau nu si goldenul unui prieten a avut probleme digestive tot de la un sac de Eukanuba primit din Polonia. Daca au patit si alti useri ceva asemanator, va rog sa postati pe forum ca sa stie lumea.
FlorinC.
Jr. Member
**

« Reply #6 on: June 29, 2016, 07:30:37 PM »

Eu!
           Cu un sac de Arion, mi s-a intamplat acum cateva luni bune, pe la inceputul anului mai precis si cu unul de Royal. Catelusa mea pur si simplu nu voia sa manance.
           Iar acum o mananca Arion cu o mare placere.
verdi
Hero Member

« Reply #7 on: June 30, 2016, 07:34:07 AM »

Am vazut ca vin din Polonia mai nou, insa nu am avut probleme cu mancarea.
Insa, cred ca e bine sa le comunicam cand sunt probleme. Mie mi s-au parut foarte deschisi de cate ori i-am abordat.
craciuncostel
Newbie
*

« Reply #8 on: June 30, 2016, 11:39:57 AM »

Sacul meu de eukanuba de 15 +3 kg era prin Ungaria ieri, sper să nu fie probleme, vă voi ține la curent. Și așa sunt stresat că am dat comanda prea târziu și mi se termina Bosch-ul și nu mai am cum să introduc mâncarea nouă  treptat, acuma ma mai gândesc că poate i se va face și rău de la eukanuba. Pfft
freddy25
Hero Member

« Reply #9 on: June 30, 2016, 02:29:32 PM »

Chiar, daca sacul vine din Polonia, sa nu uiti sa ne spui cum il tolereaza. Iarna le dau Eukanuba la ai mei fiindca e mai satioasa decat Petkult.
craciuncostel
Newbie
*

« Reply #10 on: July 01, 2016, 03:23:44 PM »

A ajuns azi dimineață. A venit din Polonia. Sacul este făcut în Olanda. Îmi place că are fermoar și rămâne etanș. Am desfăcut sacul mic de 3 kg mai întâi. De la 450 gr cât dădeam royal canin acuma trebuie să îi dau 850 gr... Acum ii dau prima masă, mai vedem ce se întâmplă... 
freddy25
Hero Member

« Reply #11 on: July 01, 2016, 03:33:56 PM »

A ajuns azi dimineață. A venit din Polonia. Sacul este făcut în Olanda. Îmi place că are fermoar și rămâne etanș. Am desfăcut sacul mic de 3 kg mai întâi. De la 450 gr cât dădeam royal canin acuma trebuie să îi dau 850 gr... Acum ii dau prima masă, mai vedem ce se întâmplă... 
Nu se poate, ai citit tu gresit ceva. Vezi ca e vorba de greutatea catelului la momentul acesta, nu de greutatea pe care o va avea ca adult, cum e la Royal Canin. Daca ii dai prea mult, risti sa se strice la burta.
craciuncostel
Newbie
*

« Reply #12 on: July 01, 2016, 03:44:11 PM »

Vai de mine, că dreptate ai. Naiba să îi ia cu greutatea lor la adult, asa era și la Bosch și la royal canin. Mulțumesc de atenție, îi dădeam supradoza. Trebuie să îi dau cam 400 gr ~. Off. Mulțumesc
craciuncostel
Newbie
*

« Reply #13 on: July 05, 2016, 08:29:41 AM »

Dulău băga ca spartul noua mâncare mâncare. De fapt... orice i-aș da. Fie că este royal canin, Bosch sau acum eukanuba pe toate le-a acceptat fără mofturi.
Am făcut schimbarea datorita scaunului de aspect apă plus nisip, scaun ce îl are de când îl am așa. Gustarea de după amiază este orez cu morcov și pastarnac cu apa neschimbata ca să îi facă scaunul mai consistent dar nu s-a îmbunătățit prea tare. În fine, cu eukanuba culoarea s-a schimbat în negru și este mult mai tare acum, rar mai face nisipos. Mă rog, momentan. Mai vedem...
freddy25
Hero Member

« Reply #14 on: July 05, 2016, 11:23:51 AM »

De la eukanuba nici unul din cainii pe care i-am avut nu a avut scaun moale. Dar fii atent. Ca se poate intampla daca ii dai portii prea mari. De asemenea sa ai grija ca ingrasa mult mai mult decat alte marci. Daca e pui, trebuie sa fie suplu pana pe la 2ani pentru a nu-si forta articulatiile
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to: