Domnul meu drag! Nu te-am facut prost nicaieri! Ti-am explicat foarte frumos si detaliat, din cunostintele mele (si nu am fost singura) ca dramatizai (la fel cum faci si acum) cand cainele tau NU ARE DISPLAZIE. Noch Zugelassen este "INCA ACCEPTAT". Te faci ca nu ai vazut, filtrezi informatia numai dupa cum iti place, ca sa pozezi in victima in continuare.
Eu, ca si moderator, NU trebuie sa te apar pe tine. Asta este, din nou, o inventie a mintii tale, careia ii place sa victimizeze. In schimb, ca si moderator, trebuie sa "apar" forumul pentru a se pastra o decenta in postari. Regulamentul, pe care nu eu l-am facut, spune ca in cazul unor acuzatii, TREBUIE DOVEZI. TU, care aduci aceste acuzatii, trebuie sa aduci dovezi! Daca tu alegi sa dai crezare unor "monologuri" nu ma priveste, insa in clipa in care incepi sa dezvolti o fixatie si sa spui unui om care abia si-a luat pui ca are un catel bolnav, deja este o problema care vizeaza forumul.
lucrurile sunt FOARTE simple...
nu eu trebuie sa aduc dovada ca Yvette este bolnava...
Ci Dl Marius Moldovan trebuie sa aduca dovada ca Yvette este sanatoasa !!!!
daca te uiti pe pedigree-ul lui Yvette ai sa vezi lipsa testelor de displazie..
Acest lucru si vesnica tacerea a dl Moldovan pentru mine sunt dovezi SIGURE ca ,femela yvette este bolnava !!!
@Denis vei sti sigur daca este bolnav sau nu abia dupa varsta de 1 an cand poti sa ii face examenul medical...
sunt sansa sa fie sanatos dar sunt FOARTE mici ...
Eu iti doresc bafta..