Forum ciobanesc german
October 15, 2016, 11:03:09 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Vreau ciobanesc german  (Read 1743 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
RIR
Sr. Member

« Reply #15 on: February 28, 2016, 03:21:29 PM »

Esti sigur?ce pot face in cazu asta
daca sunt sigur ??
sunt FOARTE sigur !!!
Brixie este sora cainelui meu "RIR" iar RIR are displazie mostenita de la mama sa ,Yvette...
Nu poti face NIMIC deoarece nu exista o lege care sa interzica montele intre cainii displazici..
ai luat TEAPA asa cum am luat si eu...
sry...
Denis1979
Newbie
*

« Reply #16 on: February 28, 2016, 03:23:05 PM »

Eu o sa l duc inapoi cu siguranta l am luat doar ieri
Thara
Global Moderator

« Reply #17 on: February 28, 2016, 03:28:39 PM »

vad ca este nepotul lui Yvette....care are displazie....care este o boala ereditara...
oricum sa-ti traisaca ca sanatos nu prea cred ca este...
daca sunt sigur ??
sunt FOARTE sigur !!!
Brixie este sora cainelui meu "RIR" iar RIR are displazie mostenita de la mama sa ,Yvette...
Nu poti face NIMIC deoarece nu exista o lege care sa interzica montele intre cainii displazici..
ai luat TEAPA asa cum am luat si eu...
sry...

RIR, GATA!!!!
M-am saturat de aberatiile pe care le raspandesti cu nesimtire pe toate topicurile. Vorbesti mult si prost si bagi in sperieti oamenii. Daca pana diseara nu aduci in forum, CONFORM REGULAMENTULUI, dovada la afirmatia cu femela displazica, ai BAN!
RIR
Sr. Member

« Reply #18 on: February 28, 2016, 03:41:20 PM »

@THARA deci vrei sa spui ca sunt NESIMTIT ?
Si cand a fost scandalul "RIR" aanul trecut la fel m-ai tratat...
Atunci m-ai facut PROST....
eu am aflat pe acest Forum ca Yvette este displazica ...
A fost un monolog al unei persoane necunoscute mie...
a fost monolog deoarece dl marius Moldovan NU a raspuns DELOC acelo acuze !!!!
Domnia sa nu a raspuns nici cand l-am luat eu la intrebari !!!!
Si am avut tot dreptul din lume sa-l interoghez deoarece am cumparat un caine bolnav de la el !!!!
este corect de afirm Huh?
De ce am intervenit acum ??
pai vad ca Dl Marius continua cu o nesimtire URIASA sa vada caini bolnavi de displazie !!!!
Tu ca Moderator trebuie sa ma aperi pe mine dar vad ca in afara de jigniri nu nu "produci " NIMIC !!!
Ma banezi ....Huh
Nu este nevoie deoarece acesta este ultimul meu mesaj pe un Forum unde moderatorii cer dovezi VICTIMELOR !!!
Este PENIBIL !!!
FlorinC.
Jr. Member
**

« Reply #19 on: February 28, 2016, 03:43:34 PM »

Intr-o mare masura iti dau dreptate!
Thara
Global Moderator

« Reply #20 on: February 28, 2016, 03:49:53 PM »

Domnul meu drag! Nu te-am facut prost nicaieri! Ti-am explicat foarte frumos si detaliat, din cunostintele mele (si nu am fost singura) ca dramatizai (la fel cum faci si acum) cand cainele tau NU ARE DISPLAZIE. Noch Zugelassen este "INCA ACCEPTAT". Te faci ca nu ai vazut, filtrezi informatia numai dupa cum iti place, ca sa pozezi in victima in continuare.
Eu, ca si moderator, NU trebuie sa te apar pe tine. Asta este, din nou, o inventie a mintii tale, careia ii place sa victimizeze. In schimb, ca si moderator, trebuie sa "apar" forumul pentru a se pastra o decenta in postari. Regulamentul, pe care nu eu l-am facut, spune ca in cazul unor acuzatii, TREBUIE DOVEZI. TU, care aduci aceste acuzatii, trebuie sa aduci dovezi! Daca tu alegi sa dai crezare unor "monologuri" nu ma priveste, insa in clipa in care incepi sa dezvolti o fixatie si sa spui unui om care abia si-a luat pui ca are un catel bolnav, deja este o problema care vizeaza forumul.
Denis1979
Newbie
*

« Reply #21 on: February 28, 2016, 03:56:04 PM »

Pana la urma exista riscul ca si catelul meu sa aibe displazie sau nu?va rog afirmatii adevarate sa stiu ce sa fac
RIR
Sr. Member

« Reply #22 on: February 28, 2016, 04:00:36 PM »

Domnul meu drag! Nu te-am facut prost nicaieri! Ti-am explicat foarte frumos si detaliat, din cunostintele mele (si nu am fost singura) ca dramatizai (la fel cum faci si acum) cand cainele tau NU ARE DISPLAZIE. Noch Zugelassen este "INCA ACCEPTAT". Te faci ca nu ai vazut, filtrezi informatia numai dupa cum iti place, ca sa pozezi in victima in continuare.
Eu, ca si moderator, NU trebuie sa te apar pe tine. Asta este, din nou, o inventie a mintii tale, careia ii place sa victimizeze. In schimb, ca si moderator, trebuie sa "apar" forumul pentru a se pastra o decenta in postari. Regulamentul, pe care nu eu l-am facut, spune ca in cazul unor acuzatii, TREBUIE DOVEZI. TU, care aduci aceste acuzatii, trebuie sa aduci dovezi! Daca tu alegi sa dai crezare unor "monologuri" nu ma priveste, insa in clipa in care incepi sa dezvolti o fixatie si sa spui unui om care abia si-a luat pui ca are un catel bolnav, deja este o problema care vizeaza forumul.
lucrurile sunt FOARTE simple...
nu eu trebuie sa aduc dovada ca Yvette este bolnava...
Ci Dl Marius Moldovan trebuie sa aduca dovada ca Yvette este sanatoasa !!!!
daca te uiti pe pedigree-ul lui Yvette ai sa vezi lipsa testelor de displazie..
Acest lucru si vesnica tacerea a dl Moldovan pentru mine sunt dovezi SIGURE ca ,femela yvette este bolnava !!!
@Denis vei sti sigur daca este bolnav sau nu abia dupa varsta de 1 an cand poti sa ii face examenul medical...
sunt sansa sa fie sanatos dar sunt FOARTE mici ...
Eu iti doresc bafta..
Thara
Global Moderator

« Reply #23 on: February 28, 2016, 04:03:07 PM »

Pana la urma exista riscul ca si catelul meu sa aibe displazie sau nu?va rog afirmatii adevarate sa stiu ce sa fac
Subiectul pe forum este ras-discutat. Asa cum am spus in prima postare de aici, este bine sa te informezi inainte despre rasa asta. Displazia de sold si cot nu este o boala specifica Ciobanescului German doar, ci tuturor cainilor de talie mare si foarte mare (de rasa cat si metisi), uneori se intalneste si la caini de talie medie! Conteaza foarte mult cum vei creste catelul - hrana de calitate, sa nu devina supraponderal, sa nu il fortezi dpdv fizic in perioada de crestere. Au rezultat catei displazici si din parinti cu teste efectuate si perfect sanatosi.
Denis1979
Newbie
*

« Reply #24 on: February 28, 2016, 04:06:00 PM »

Ce pot sa fac in cazul in care crescatorul nu vrea sa mi restituie banii?
Denis1979
Newbie
*

« Reply #25 on: February 28, 2016, 04:07:11 PM »

Eu nu arunc banii in speranta ca o sa fie bine vreau din prima sa iau un catel fara riscuri
Thara
Global Moderator

« Reply #26 on: February 28, 2016, 04:09:14 PM »

Eu nu arunc banii in speranta ca o sa fie bine vreau din prima sa iau un catel fara riscuri
Denis1979
Newbie
*

« Reply #27 on: February 28, 2016, 04:10:36 PM »

Asta ce inseamna?
RIR
Sr. Member

« Reply #28 on: February 28, 2016, 04:41:34 PM »

Asta ce inseamna?
pai nu vezi ??
inseamna ca poti sa-ti tragi un glonte-n cap ....caci altceva nu ai ce sa faci
nu incerca sa returnezi cainele deoarece NU ai sa poti..
eu am "urlat" de disperare o luna de zile anul trecut pe acest forum si dl moldovan nu mi-a raspuns NICIODATA !!
ajunsesem sa-i exasperez pe toti cu "vaicarelele" mele ...inclusiv pe moderatorul "Thara" care la un momendat a "explodat"...si avea dreptate sa explodeze...
trebuie sa iti accepti "soarta" si sa-l iubesti pe puiut asa cum o fi sa fie...
Acum eu mi-as da si viata pentru dragul meu "RIR" !!!!
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #29 on: February 28, 2016, 09:11:20 PM »

Garantia se discuta înainte de a lua catelul. Termeni, conditii, etc.
Poti fi sigur ca e sănătos doar dacă îl iei dupa vârsta de 1 an cu testul gata făcut.

In alta  ordine de idei, sunt curios daca ai citit postul meu de pe prima pagina.

De acum nu mai ai ce sa faci decât sa citesti tot ce poti despre displazie si sa cresti catelul in asa fel încât sa minimalizezi pe cat posibil sansa sa dezvolte dislazie (citeste despre laxitatea articulatiilor la cateii in crestere, alimentatie, miscare, etc). Îi faci testul la 1 an si vezi dacă ai avut noroc.
Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to: