Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 02:02:37 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Vand femela ciobanesc german  (Read 1944 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
cosssmmminnn
Newbie
*

« on: February 07, 2016, 10:05:37 AM »

Vand ciobanesc german, femela, 2 ani, fara pedigree, dresaj de disciplina efectuat, foarte ascultatoare si buna de paza, dar foarte agresiva cu alti caini (motivul pt care se si vinde, avand si o femela de ciobanesc romanesc de Bucovina).
 Pretul este de 500 lei fix (vaccinuri si deparazitari, crescuta cu hrana premium si superpremium) .

cosssmmminnn
Newbie
*

« Reply #1 on: February 19, 2016, 07:32:24 AM »

Pret 300 !!!!!
cosssmmminnn
Newbie
*

« Reply #2 on: February 19, 2016, 07:42:35 AM »

Femela este in calduri de 4 zile (nu a mai fost montata pana acum) !!! Cheesy
SabinaIoana
Full Member

« Reply #3 on: February 19, 2016, 04:32:17 PM »

Sa speram ca nici nu va fi..

The average dog is a nicer person than the average person!
cosssmmminnn
Newbie
*

« Reply #4 on: February 19, 2016, 05:24:35 PM »

Adica ? Nu te inteleg prietene . Te rog sa imi explici. Nu stiu daca ne cunoastem de undeva, ca daca m-ai cunoaste, sunt ferm convins ca nu ai mai vorbi asa cu mine. Poate tu esti un baiat mai civilizat si imi dai si mie putine lectii de bun simt. Eu sunt mai de la tara, cresc cainii doar cu Belcando , nu cu mamaliga cum cresti tu , dar asta sunt .... Daca esti interesat, afla ca aceasta femela am luat-o cu 800 lei, am adus-o pe linia de plutire, doar din placere . Tu esti o persoana mai culta, imi cer scuze, cresti cainii doar pt bani, banuiesc .
SabinaIoana
Full Member

« Reply #5 on: February 19, 2016, 05:52:45 PM »

Nu stiu de ce trebuie sa aiba oamenii asa o reactie violenta la un simplu comentariu. Poti vinde femela cu cat vrei tu, nu asta ma intereseaza, dar nu inteleg de ce ai adauga faptul ca este in calduri avand in vedere ca nu are acte,deci nu are valoare chinologica si din cate stiu eu nu este permisa vanzarea cainilor fara acte pe acest forum si mai ales promovarea montelor unor caini fara acte/teste de displazie. Sfatul meu, sterilizeaz-o inainte de a o vinde pentru binele ei ca sa nu fie folosita ca o "masina" de facut pui pe banda rulanta de cel ce o va lua. Cat despre acuzatiile tale cum ca imi hranesc cainii cu mamaliga si cresc caini pentru bani..cine nu cunoaste pe cine? Arunca o privire pe topicul Lara sau Misha von Haus Stoica de pe forum daca ai curiozitatea.
Cu stima,
Sabina Gavris.

The average dog is a nicer person than the average person!
cosssmmminnn
Newbie
*

« Reply #6 on: February 19, 2016, 06:19:26 PM »

Eu sunt o persoana foarte sociabila, dar mi s-a parut ca exista un mic efort in a jigni in reply. Nu stiu sa pun poze aici, ca as fi vrut sa vedeti ce caini am , numai cu pedigree, cu rezultate f bune si bine cunoscuti in lumea ciobanestilor romanesti. Femela care este spre vanzare am vazut-o la o persoana in lant, am vazut ca este f inteligenta si am cumparat-o fara sa ma uit la bani. Am hranit-o timp de 6 luni de zile cu Belcando si apoi cu Biomill (personal mi se pare mult mai bun), vaccinuri si deparazitari plus calciu Pet Phos . Asa am adus-o la o greutate si aspect impecabil. Astazi a venit cineva sa o vada, si nu a crezut ca pot sa dau o astfel de femela doar pe atatia bani (nu ma intereseaza banii, vreau ajunga bine) . Sper ca acest nou proprietar sa intretina la jumatate cum am intretinut eu , dar omul arata a persoana capabila financiar. Din punct de vedere al faptului ca am postat un anunt pt un caine fara pedigree, a fost din nestiinta. Am creat cont aici, in trecut cand am vrut sa achizitionez un caine (numai cu pedigree), dar m-au atras mai mult, cei de Bucovina. Va doresc mult succes, putere financiara sa cresteti in continuare ceea ce va place, iar moderatorului ii cer scuze in cazul in care am gresit vreun pic. Topicul se poate inchide, catelusa s-a vandut !
RIR
Sr. Member

« Reply #7 on: February 19, 2016, 10:11:36 PM »

Nu stiu de ce trebuie sa aiba oamenii asa o reactie violenta la un simplu comentariu. Poti vinde femela cu cat vrei tu, nu asta ma intereseaza, dar nu inteleg de ce ai adauga faptul ca este in calduri avand in vedere ca nu are acte,deci nu are valoare chinologica si din cate stiu eu nu este permisa vanzarea cainilor fara acte pe acest forum si mai ales promovarea montelor unor caini fara acte/teste de displazie. Sfatul meu, sterilizeaz-o inainte de a o vinde pentru binele ei ca sa nu fie folosita ca o "masina" de facut pui pe banda rulanta de cel ce o va lua. Cat despre acuzatiile tale cum ca imi hranesc cainii cu mamaliga si cresc caini pentru bani..cine nu cunoaste pe cine? Arunca o privire pe topicul Lara sau Misha von Haus Stoica de pe forum daca ai curiozitatea.
Cu stima,
Sabina Gavris.

RIR
Sr. Member

« Reply #8 on: February 19, 2016, 11:01:31 PM »

Eu sunt o persoana foarte sociabila, dar mi s-a parut ca exista un mic efort in a jigni in reply. Nu stiu sa pun poze aici, ca as fi vrut sa vedeti ce caini am , numai cu pedigree, cu rezultate f bune si bine cunoscuti in lumea ciobanestilor romanesti. Femela care este spre vanzare am vazut-o la o persoana in lant, am vazut ca este f inteligenta si am cumparat-o fara sa ma uit la bani. Am hranit-o timp de 6 luni de zile cu Belcando si apoi cu Biomill (personal mi se pare mult mai bun), vaccinuri si deparazitari plus calciu Pet Phos . Asa am adus-o la o greutate si aspect impecabil. Astazi a venit cineva sa o vada, si nu a crezut ca pot sa dau o astfel de femela doar pe atatia bani (nu ma intereseaza banii, vreau ajunga bine) . Sper ca acest nou proprietar sa intretina la jumatate cum am intretinut eu , dar omul arata a persoana capabila financiar. Din punct de vedere al faptului ca am postat un anunt pt un caine fara pedigree, a fost din nestiinta. Am creat cont aici, in trecut cand am vrut sa achizitionez un caine (numai cu pedigree), dar m-au atras mai mult, cei de Bucovina. Va doresc mult succes, putere financiara sa cresteti in continuare ceea ce va place, iar moderatorului ii cer scuze in cazul in care am gresit vreun pic. Topicul se poate inchide, catelusa s-a vandut !
nu a deranjat faptul ca-ti vinzi catelusa ci modul de a o vine....
parca ai vinde o "sclava" de culoare buna de prasila...
ce inseamna asta :" veniti si cumparati ACUM cat inca mai este in calduri" Huh??
este o prezentare de 'samsar" ....
eu daca as fi in locul catelusei tale ti-as da o laba pete fata....
cu "stima"....
relu.bm
Newbie
*

« Reply #9 on: April 16, 2016, 09:53:29 PM »

Buna mar interesa femela daca mai este disponibila cum iau legătura cu tine
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: