Eu sunt o persoana foarte sociabila, dar mi s-a parut ca exista un mic efort in a jigni in reply. Nu stiu sa pun poze aici, ca as fi vrut sa vedeti ce caini am , numai cu pedigree, cu rezultate f bune si bine cunoscuti in lumea ciobanestilor romanesti. Femela care este spre vanzare am vazut-o la o persoana in lant, am vazut ca este f inteligenta si am cumparat-o fara sa ma uit la bani. Am hranit-o timp de 6 luni de zile cu Belcando si apoi cu Biomill (personal mi se pare mult mai bun), vaccinuri si deparazitari plus calciu Pet Phos . Asa am adus-o la o greutate si aspect impecabil. Astazi a venit cineva sa o vada, si nu a crezut ca pot sa dau o astfel de femela doar pe atatia bani (nu ma intereseaza banii, vreau ajunga bine) . Sper ca acest nou proprietar sa intretina la jumatate cum am intretinut eu , dar omul arata a persoana capabila financiar. Din punct de vedere al faptului ca am postat un anunt pt un caine fara pedigree, a fost din nestiinta. Am creat cont aici, in trecut cand am vrut sa achizitionez un caine (numai cu pedigree), dar m-au atras mai mult, cei de Bucovina. Va doresc mult succes, putere financiara sa cresteti in continuare ceea ce va place, iar moderatorului ii cer scuze in cazul in care am gresit vreun pic. Topicul se poate inchide, catelusa s-a vandut !
nu a deranjat faptul ca-ti vinzi catelusa ci modul de a o vine....
parca ai vinde o "sclava" de culoare buna de prasila...
ce inseamna asta :" veniti si cumparati ACUM cat inca mai este in calduri"

??
este o prezentare de 'samsar" ....
eu daca as fi in locul catelusei tale ti-as da o laba pete fata....
cu "stima"....