anja
Full Member

ANJA are un loc special in inima mea
|
 |
« Reply #15 on: November 20, 2006, 10:02:59 PM » |
|
...o noua transa de poze...cu Mark si pentru...Mark...prima serie :"Familie numeroasa, dom'le"
|
|
|
|
|
voi duce mai departe motto-ul lui CRB "ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!"
|
|
|
anja
Full Member

|
 |
« Reply #16 on: November 20, 2006, 10:06:38 PM » |
|
transa a II-a...numai cu mark 
|
|
|
|
|
voi duce mai departe motto-ul lui CRB "ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!"
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #17 on: November 20, 2006, 11:28:18 PM » |
|
Ce mamica eroina cu 11 puiuti!! Mark e frumos, mie imi place cel mai mult capul, are o masca super!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
anja
Full Member

|
 |
« Reply #18 on: November 20, 2006, 11:34:41 PM » |
|
asta i-am spus si eu Ioanei...Mark are capul tare frumos...o masca inchisa si la virsta lui are niste urechiiiii...  ...si ma bucur sa o aud cum imi povesteste despre el si cit de iubit este Mark...poate va fi un ciine bun de lucru....daca se va ocupa de "educatia" lui 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mark
Newbie
MARK al nostu
|
 |
« Reply #19 on: November 22, 2006, 10:59:15 PM » |
|
va multumim pentru aprecieri, mai ales ca vin din partea unor persoane titrate in ceea ce priveste cg!!
|
|
|
|
|
|
"...si-l joc in frau si-l las in trap / Mi-e drag ca ochii mei din cap,/ Nu l-as fi dat nici mort..."
|
|
|
mark
Newbie
MARK al nostu
|
 |
« Reply #20 on: November 22, 2006, 11:07:22 PM » |
|
Am citit mesajele voastre la serviciu si asa mi s-a facut un dor de piticutul de Mark, ca nu stiam cum sa ajung mai repede acasa!Cand in sfarsit am ajuns am facut consiliu familial pentru a citit impreuna aprecierile voastre!!Vreau sa spun ca Mark este o mica vedeta in cercul prietenilor,colegilor,vecinilor nostrii!!I-am" terorizat" cu povesti cu si despre el!Draga Anca te rog sa-mi explici si mie ce inseamna "caine de lucru" si crede-ma ca vom face tot ce este de cuvinta in legatura cu educatia lui,numai ca trebuie sa fim indrumati!Nu aveti idee cat de fericita m-ati facut, de fapt ne-ati facut!!Va multumesc frumos!Pe curand!!!
|
|
|
|
|
|
"...si-l joc in frau si-l las in trap / Mi-e drag ca ochii mei din cap,/ Nu l-as fi dat nici mort..."
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #21 on: November 23, 2006, 10:32:45 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
mark
Newbie
MARK al nostu
|
 |
« Reply #22 on: November 23, 2006, 08:59:51 PM » |
|
Multumesc pentru indrumari ,Bogdan!Hai ca m-am lamurit si cu treaba asta!! Mda,necesita ceva experienta in privinta cg! Si pe alta parte, nu sunt deloc in masura sa ma pronunt daca Mark ar fi sau nu un caine bun de lucru,neavand experienta necesara!!Tot ce cred eu pana acum este faptul ca este foarte inteligent( ca sa fi atat de bandit cat este el trebuie ceva inteligenta)!Dar cred ca vom merge la dresaj cu el ,iar respectivul dresor poate imi va spune daca se merita sau nu!Indiferent de raspuns el ramane pentru noi cel mai cel catel de pe lume si sa de-a Dumnezeu sa fie sanatos si plin de energie multi multi ani de acum innainte si sa vedem in ochii lui ca este un catel fericit!!!Va pup si pe curand,dragilor!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|