Forum ciobanesc german
July 13, 2009, 07:56:23 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Euro Dog Show 2012 -Bucuresti, Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Agresivitatea la mancare  (Read 4692 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
lucky-cj
Newbie
*

« Reply #30 on: April 30, 2009, 02:00:42 PM »

apropos de numarul de mese, cate mese pe zi trebuie sa aiba un CG? al meu a avut 2. I-am scos masa de dimineata si ii dadeam numai seara. a slabit destul de mult si i-am introdus din nou masa de dimineata, si-a revenit foarte frumos.
danielaionel
Hero Member

Benny

« Reply #31 on: April 30, 2009, 02:04:13 PM »

Ce varsta are cg-ul tau?

Nu exista caine rau .... exista doar esecul vostru de a fi un stapan bun Wink

lucky-cj
Newbie
*

« Reply #32 on: April 30, 2009, 10:44:14 PM »

1 an si 5 luni
danielaionel
Hero Member

Benny

« Reply #33 on: May 01, 2009, 06:52:17 PM »

Uite aici poti citi despre alimentatia la cg:
http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/board,12.0.html

Oricu cred ca raspunsul il ai deja Smiley, daca i-ai dat o singura masa si a slabit si apoi i-ai dat 2 mese si este ok atunci inseamna ca e bine sa-i dai 2 mese pe zi Smiley
Din cate am inteles eu la maturitate e mai sanatos pentru ei sa le dai o masa pe zi dar catelul tau inca e puiut, dupa 2-3 ani cred ca ii poti introduce doar o singura masa pe zi ... eu cred ca depinde si cum reactioneaza el la aceasta schimbare si atunci.
Spor la citit si mult succes Smiley

apropos de numarul de mese, cate mese pe zi trebuie sa aiba un CG? al meu a avut 2. I-am scos masa de dimineata si ii dadeam numai seara. a slabit destul de mult si i-am introdus din nou masa de dimineata, si-a revenit foarte frumos.

Nu exista caine rau .... exista doar esecul vostru de a fi un stapan bun Wink
lucky-cj
Newbie
*

« Reply #34 on: May 01, 2009, 08:43:29 PM »

multumesc de sfaturi.
ii dau 2ua mese pe zi dar sunt si atent sa nu se ingrase, hehe, plus ca face sport in fiecare zi.
gladiatorul
Full Member

« Reply #35 on: June 25, 2009, 03:41:32 PM »

dar cand e agresiva fata de alte animale atunci cand se apropie de castronul ei:) ce sa fac??
lucky-cj
Newbie
*

« Reply #36 on: June 25, 2009, 10:35:59 PM »

e, la asta chiar sunt si eu curios cum se rezolva. mie mi se pare normal sa isi apere mancarea in fata altor animale si sincer, toti cainii pe care i-am vazut isi apara mancarea in fata altor caini.
czzy
Newbie
*

« Reply #37 on: July 09, 2009, 02:13:01 PM »

dar cand e agresiva fata de alte animale atunci cand se apropie de castronul ei:) ce sa fac??

Pai iti pui intrebarea: vreau sa le las pe respectivele animale sa ia din castronul ei ? Daca da, atunci il inveti pe caine ierarhia. Daca nu (si asta ar trebui sa faci), o lasi sa le puna la punct pe celelalte animale. Sau, ii dai mancarea separata, mananca 20 de minute, si apoi ii iei mancarea Wink. (Sau castronul Cheesy ). - cam asta se si recomanda in general la caini. E o metoda de a obisnui cainele ca nu face ce vrea el cand vrea el Cheesy. Doar cand i se da Wink.

"Nu este vorba de o inima pentru animale sau de o inima pentru oameni, exista o singura inima sau nimic" - Alphonse de Lamartine
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora