Multumesc pentru informatii, Tavistan. Din pacate, in Romania, cresterea si selectia cg a devenit o simpla afacere. In consecinta, datorita anumitor dificultati pe care le-am intampinat in obtinerea unui pui, lista s-a redus considerabil. Nu ma mai grabesc, astept si voi vedea. Construiesc padocul, cumpar cusca, mai studiez informatii despre crestere, dar mai astept, nu ma mai grabesc cu achizitia in sine. Stau in expectativa, prefer sa am un caine cum imi doresc eu, dar si o relatie ulterioara cu crescatorul.
Pe de alta parte, in lista mea de preferinte a mai intrat o rasa, studiez si acolo problema.
Numai bine tuturor
Nu ma razbun pe rasa. Pur si simplu, sunt dezamagit de anumite lucruri. Mai studiez, hotararea nu este definitiva. Sunt in continuare in asteptari cu monte de la 2 crescatori, voi vedea ce se va intampla. Si nu am pomenit o anumita suma, aceasta poate urca. Insa, sa merite si investitia (ma refer la linia genetica, rezultate, etc, voi le stiti mai bine ca mine). Nu platesc numele canisei de unde il voi achizitiona.
Pe de alta parte, in niciun caz nu m-am gandit la malinois, nu este genul de caine potrivit pentru mine si familia mea. Vorbesc despre bullmastiff.
Bafta
Foarte bine gandit.
Nu am vrut sa intervin dar vad multe pareri care se bat cap in cap,si din pacate nu stiu cata experienta au persoanele care au scris in acest topic.
Asa si trebuie,in primulrind trebuie vazuta calitatea montei din care doriti sa luati puiul,crescatorul trebuie sa va asigure in continuare consiliera si sfaturile necesare.
Am vazut la un moment dat un comentariu conform caruia trebuie sa stai 24 din 24 cu puiul,fals.Acesta trebuie sa stea si singur,nu trebuie cocolosit incontinuu....
Va doresc mult succes in alegerea puiului!