astazi am aratat cat de destept sunt

Cu toate ca nu m-am simtit bine, tot nu incetez sa o uimesc pe mami. M-au dus azi iar la domnul doctor, ufff si nu imi place deloc sa ma dea cu chestia aia care miroase intepator. Mami zice ca imi face bine, dar pe mine asa de tare ma enerveaza. Cu toate ca ma tinea tati, tot drumul am cautat mana lui mami sa ma apuc de ea si sa o rog sa nu ma mai duca la doctor, pentru ca am recunoscut drumul. Ufff nu am reusit, tot m-au dus acolo, dar macar acum domnul doctor a spus ca este vizibil mai bine, ca a inceput sa se usuce buba, si in plus azi am scapat de intepaturi. Degeaba am recunoscut eu poarta si m-am opus tare sa intru in curte, mami mereu ma face cumva sa merg unde zice ea

ca prin magie, dar si cand am iesit, am fugit repede la tati si am spus-o. Am mers spre casa apoi, si pe drum vazand ca adultii nu stau jos decat pe banci, ma opream in fata bancilor si ma uitam cu ochii aia ai mei mari si intrebatori "hai, nu vreti sa stati jos? ca eu am obosit si imi e cald

" Ce e drept, erau cam la soare, data viitoare voi cauta niste banci cu umbra, poate asa se vor decide sa stea jos si sa ma mai lase si pe mine sa ma uit dupa masini si motoare.

vruum, vruum, sunt indragostit de motoare, ca tati