Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 11:07:38 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Blitz sau DULES VOM HAUS EMY  (Read 1028 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Blitz2710
Newbie
*

Dogs never bite me. Just humans.

« on: May 27, 2016, 07:15:35 PM »

Salut!

sunt nou pe aici, cu toate ca sunt ceva mai maricel, am 6 luni, sunt nazdravan, alintat si un fratior minunat pentru baietelul familiei. Pe mine ma cheama DULES VOM HAUS EMY dar parintii si fratele meu, Darius, imi spun Blitz (care inseamna Fulger in germana  LOL, asa cum ma prezinta mereu fratele meu).

Mananc Royal Canine pentru GS Junior, ca si vitamine iau Cafortan si tot de la Fortan calciu si din acelea pentru cartilagii (au un nume dubios).

Devorez jucariile si scaunele de lemn, si cand ies pe afara mananc bete, pietre si cateodata si pamant  Tongue

http://www.pedigreedatabase.com/german_shepherd_dog/dog.html?id=2458138-dules-vom-haus-emy

https://goo.gl/photos/72pgihsGKvcJHEDV7

vomhausemy
Hero Member

www.vomhausemy.ro

« Reply #1 on: May 28, 2016, 10:16:43 AM »

Smiley Sa va traiasca si sa va bucurati de el !!!

*Link Removed*
vomhausemy
Hero Member

www.vomhausemy.ro

« Reply #2 on: May 29, 2016, 09:01:11 AM »

Dules vom Haus Emy

*Link Removed*
Blitz2710
Newbie
*

« Reply #3 on: June 02, 2016, 07:18:29 PM »

Multumesc pentru urari si pentru poza Wink
Olga
Hero Member

« Reply #4 on: June 08, 2016, 09:59:17 PM »

Thara
Global Moderator

« Reply #5 on: July 14, 2016, 12:46:28 PM »

Foarte frumos, iar pustiul este un norocos ca are oportunitatea de a creste langa un caine. Personal cred ca asta ajuta copiii sa se dezvolte armonios dpdv psihic/mental si nu numai. Avand un caine esti "implicat" automat in anumite activitati care ajuta un copil sa se dezvolte mai frumos si sa nu stea in casa lipit de un ecran (o mare problema in ultimul deceniu, zic eu). Sa va bucurati de ei!
Blitz2710
Newbie
*

« Reply #6 on: July 14, 2016, 12:51:07 PM »

Multumim frumos, intr-adevar sunt cei mai buni prieteni. Cu adultii e mai nebun asa cand se joaca, dar cu piciul nostru se poarta genial, il protejeaza maxim si sunt ca fratii. Smiley
Blitz2710
Newbie
*

« Reply #7 on: July 14, 2016, 07:22:16 PM »

astazi am aratat cat de destept sunt Tongue Cu toate ca nu m-am simtit bine, tot nu incetez sa o uimesc pe mami. M-au dus azi iar la domnul doctor, ufff si nu imi place deloc sa ma dea cu chestia aia care miroase intepator. Mami zice ca imi face bine, dar pe mine asa de tare ma enerveaza. Cu toate ca ma tinea tati, tot drumul am cautat mana lui mami sa ma apuc de ea si sa o rog sa nu ma mai duca la doctor, pentru ca am recunoscut drumul. Ufff nu am reusit, tot m-au dus acolo, dar macar acum domnul doctor a spus ca este vizibil mai bine, ca a inceput sa se usuce buba, si in plus azi am scapat de intepaturi. Degeaba am recunoscut eu poarta si m-am opus tare sa intru in curte, mami mereu ma face cumva sa merg unde zice ea Cheesy ca prin magie, dar si cand am iesit, am fugit repede la tati si am spus-o. Am mers spre casa apoi, si pe drum vazand ca adultii nu stau jos decat pe banci, ma opream in fata bancilor si ma uitam cu ochii aia ai mei mari si intrebatori "hai, nu vreti sa stati jos? ca eu am obosit si imi e cald Tongue " Ce e drept, erau cam la soare, data viitoare voi cauta niste banci cu umbra, poate asa se vor decide sa stea jos si sa ma mai lase si pe mine sa ma uit dupa masini si motoare. Cheesy vruum, vruum, sunt indragostit de motoare, ca tati Cheesy 
Blitz2710
Newbie
*

« Reply #8 on: July 14, 2016, 08:07:47 PM »

Am cautat in tot forumul, am dat si search, sunt nelamurita, Blitz al meu are acum 8 luni si ii dau urmatoarele:

Cafortan ( in functie de kg. o pastiluta la 1.6 kg, el avand 28-30 kg, ii dadeam cam 16 pe zi sparte in doua, cate 8 la fiecare masa );

Calcium Citrat de la Fortan ( tot in functie de greutate cate 2 lingurite si jumatate la masa, diluate in 50g de apa) ;

si Plu-Fortan ( 2 pastilute la masa ) care contine:
D-Glucozamină HCl – 220 mg, Condroitină – 180 mg, Metil-sulfonil-metan (MSM) – 110 mg ( pentru articulatii si cartilagii)

Pana cand se da calciul, nu vreau sa risc sa ii dau prea mult...cam pana la ce varsta maxim, am auzit ceva de un an si jumatate cand se termina dezvoltarea lor.

Pana cand se dau vitaminele, la fel nu vreau sa ii dau prea mult...

Daca conteaza si mancarea, atunci nu a mancat decat RC pentru CG junior si TOW cu Somon pentru juniori, pentru moment ( posibil sa schimbam).

Cum am spus eu nu am gasit nimic clar, nici macar in search, unele informatii sunt din 2007...mai actualizam si noi macar opiniile?
Blitz2710
Newbie
*

« Reply #9 on: July 14, 2016, 08:29:17 PM »

vrem si noi sa facem o baie in lac sau piscina, nu detinem o piscina personala...ceva idei, cam unde am putea merge sa ne bucuram si de apa? ( pe langa Bucuresti preferabil, dar nu zic nu si la alte orase Wink )

tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #10 on: September 20, 2016, 07:53:09 PM »

Sá va traiasca baietii,  am si eu un cg de la domnul Emil,  toata stima pentru dansul.
Ca sá stiti daca ii mai trebuie calciu,  trebuiesc facute analize,  un caine la varsta lui hranit cu hrana superpremium nu i-ar mai trebui calciu ci doar suplimente pentru articulatii gen Aplazyl pana la 1 án.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: